• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

benim hapta pazar günü bitti canım kuzucum senin kullandıgın hapla aynı cyclo-prognova yani.benimde perşembe günü adetlenmem lazım.komşularda sürekli diyor kendine iyi bak düşükten sonra her an kalabilirsin diyor dün yazmıştım okumadın herhalde kuzucum sayfa 997

meraba canalrım
yavru ceylan,kayra,alpy biraz daha iyiyim midemin üst kısmında göğüs kafesimde yanma oldu
değişik bbişeydi elim ayağımda tutmaz oldu şimdi biraz geçti ama halsizim hala
hamilelik olduğunu zannetmiyorum 20.günümdeyim daha

ayşecim parmagımı sormuşun sargiyı çıkardı ama tam hareket ettirmem3 veya 4 ayı bulurmuş işte biraz şiş yani parmagıma yüzügüm olmayacak kadar şiş yani bastırdıgım zaman agrıda var bekleyecez tedavimizede bilemiyorum ayşecim aslında devam etmeyi istemiyorum ama bir yandanda adet olunca son aşılamayı deneyimmi diyorum bilemiyorum yani

benim hapta pazar günü bitti canım kuzucum senin kullandıgın hapla aynı cyclo-prognova yani.benimde perşembe günü adetlenmem lazım.komşularda sürekli diyor kendine iyi bak düşükten sonra her an kalabilirsin diyor dün yazmıştım okumadın herhalde kuzucum sayfa 997

neşecim gördüm yazını hatta şimdi yine okudum başka bişiye bakıyordum şimdi yine okudum inşallah adet olmazsında hamile olursun canım ama ben neden olmadım bilmiyorum yani cyclo ya cevap vermeliydim gecikmemeliydi bu kadar bekarken kullanırdım bu ilacı ben hemen adet olurdum bişi dicem arada içmediğim günler oldu ama ertesi gün içtim ondan olabilir mi acaba

meraba canalrım
yavru ceylan,kayra,alpy biraz daha iyiyim midemin üst kısmında göğüs kafesimde yanma oldu

çok geçmiş olsun canımmm,meraklandık bi daha patetes kızartması yeme kötükedihüso

meraba canalrım

ayşacim geçmiş olsun canım kendine dikkat et benim ablam oglunu banyoda yıkandırırken bir kramp girmiş gibi olmuş doktora gidince demişki anadan dogma kalbin delik açık kalp ameliyatı olmuştu.kendine dikkat et kullandıgın hapı doktora danıştınmı canım

neşecim gördüm yazını hatta şimdi yine okudum başka bişiye bakıyordum şimdi yine okudum inşallah adet olmazsında hamile olursun canım ama ben neden olmadım bilmiyorum yani cyclo ya cevap vermeliydim gecikmemeliydi bu kadar bekarken kullanırdım bu ilacı ben hemen adet olurdum bişi dicem arada içmediğim günler oldu ama ertesi gün içtim ondan olabilir mi acaba
ya zannetmiyorum canım ilacın içindeki kagıttada yazıyordu unuttugunuz zaman 12 saat içinde için diye yazıyordu ama 2 veya 3 gün geçirdiysen bilmem ama adetlenmen lazımdı canım çünkü ilaç biteli 7 gün olmuş

ya kuzucum bendede bir belirti yok adet olabilirmiyim bilemiyorum ama olmazsam neler olur acaba ben hap biter tam 4.günü sabah yataktan kalkınca hemen olurum yani perşembe sabah olmam lazım

ya zannetmiyorum canım ilacın içindeki kagıttada yazıyordu unuttugunuz zaman 12 saat içinde için diye yazıyordu ama 2 veya 3 gün geçirdiysen bilmem ama adetlenmen lazımdı canım çünkü ilaç biteli 7 gün olmuş

geçen hafta perşembe içtim en son neden olmaki ya fayda etmemiş olabilirmi ama nasıl etmez ya çok ilginç bekarken 4 ayda bir filan belki olurdum adet ama ona rağmen hemen etki ederdi cyclo bana hayırdır ya hiç belirtide yok he valla karnım filanda ağrımıyor sanki bebekler gibiyim

arkadaşlar bişey sorcam bu ateş ölçme yönteminde birlikteliği nasıl ayarlayacam...

Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.

tedaviyide taaaaa yaza kadar beklemeyi düşünüyorum biyandanda diyorumki adet olunca başlasammı bi kararsızlık var bir türlü üstümden atamadım

Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
ayşecim sende yumurta tembelligi vardı degilmi bak bendede var böyle ölçmeyle basit haplarla olacak birşey degil çünkü geçenlerde sen demiştin günde 3 mü 4 mü igne yaptırdım sadece 1 yumurtam gelişti diyorsun normalde o ignelerle 5 ten 10 a kadar yumurta gelişir.kendini çok kaptırma derim sonra üzülürsün

çok geçmiş olsun canımmm,meraklandık bi daha patetes kızartması yeme kötükedihüso

ayy bi daha yemicem zaten kalp krizi geçirir gibi oldum kafamçokkarıştı

ayşacim geçmiş olsun canım kendine dikkat et benim ablam oglunu banyoda yıkandırırken bir kramp girmiş gibi olmuş doktora gidince demişki anadan dogma kalbin delik açık kalp ameliyatı olmuştu.kendine dikkat et kullandıgın hapı doktora danıştınmı canım

kalple alakalı bişey değil midemin üst kısmı ağrıyo yani ağrıda değil aslında sızlıyo gibi
ilacı danışmadım doktora gitmiyorum zaten kime danışayım
alt üstü b, vitamin dedimde bi yan etkisi olmasın

tedaviyide taaaaa yaza kadar beklemeyi düşünüyorum biyandanda diyorumki adet olunca başlasammı bi kararsızlık var bir türlü üstümden atamadım

canım inşallah hamilesindir de hiç bunları düşünmene gerek kalmaaz ama tedavisiz hamile kalamayacaksan yani öle bir durumdaysan beklememnin ne alemi varki eninde sonunda olacaksın düşünsene birde 9 ay da doğurmak için bekleyeceksin allahım inşallah uzun ömürlü bir evlat nasip eder sana

herkese iyi akşamlar sevgi ve neşe dolu akşam diliyorum size..hihoyyyt

bende önceden ısı ölçme yöntemi denedim ve kendimi kaptırdım olur olur diye ama olmayınca üzüldüm sonra bıraktım canımyumurta tembel olduktan sonra sen ne yaparsan yap çünkü yumurtlamadıgın zaman bile rahimde akıntı oluyor ve seni yanıltabiliyor

ayşecim sende yumurta tembelligi vardı degilmi bak bendede var böyle ölçmeyle basit haplarla olacak birşey degil çünkü geçenlerde sen demiştin günde 3 mü 4 mü igne yaptırdım sadece 1 yumurtam gelişti diyorsun normalde o ignelerle 5 ten 10 a kadar yumurta gelişir.kendini çok kaptırma derim sonra üzülürsün

cnm sende bu kadar umutsuz olma umutsuz vaka değiliz biz ne durumda olanlar var
biz infertilite vakalarının en hafif olanıyız basit bi yumurta tembelliği sadece
kendimi doktorların ve ilaçların kucağına atacağıma kendim çözüm ürettirim daha iyi
ben o iğneleri kullandığım dönemlerde bunalımdaydım hergün ağlıyordum
ilaçsız adet olamıyordum ama şu an psikolojik olarakda iyi durumdayım
hemde fizikende iyyim klomensiz söktürücüsüz sadece bitkilerle 32-33 gündee bir adet olabiliyorum bu beni dahada cesaretlendiriyor
doktorlara güvenim kalmadı artık paramı yediler

canım inşallah hamilesindir de hiç bunları düşünmene gerek kalmaaz ama tedavisiz hamile kalamayacaksan yani öle bir durumdaysan beklememnin ne alemi varki eninde sonunda olacaksın düşünsene birde 9 ay da doğurmak için bekleyeceksin allahım inşallah uzun ömürlü bir evlat nasip eder sana
inşallah canım bakalım hele bi adet olalım duruma göre ama çok kararsızım canım
inşallah benimde tek istegim evladımla birlikte uzun ömür geçirmek bir daha acılarını allahım göstermesin

kızlar bende sabah başlıyacam ısı ölçmeye.ilişkiyi nasıl ayarlacam varmı dikkat etmem gereken gün yada ısıyla ilgili bişey.

Back