Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya hala hasta olmadımhiç bukadar hasta olmayı istememiştim ben bu ay kürlere başlıcam ve çok heyecenlıyım preseed falanda sipariş verdim ve hala olmadım 2kere test yaptım yok niye acaba hiç böyle olmazdı benim saat gibidir tıkır tıkır 5gün oldu yardııııııııımmmmmmmmmm edin
:bbo:
iyidir canım ya nolsun işte uğraşıom işte hasta olmayı bekliom
gıcık oldum
hiç bir belirtim yok sinir oluyorum sen neler yapıosun ?
o maşallah herkes burda neşe yavruceylan hoşgeldinzi kıslar
yaaa....
görüşürüz canım :çok üzgünüm:
kuzum çıkıcam az sonra naptı ayse gidecek dimi acile
ya bu hafta yine erken çıkıyo eşim 4:30 da çıkıyo 10 15 dk kada geliyo :çok üzgünüm:
ya bu hafta yine erken çıkıyo eşim 4:30 da çıkıyo 10 15 dk kada geliyo :çok üzgünüm:
slm ben 19yeni girdim ve evliyim 3aylık ilk baslarda korunduk şimdi son bir haftadır korunmuoruz hamilemiyim cok merak ediorum 1 haftalıkken belli olurmu eger varsa
slm ben 19yeni girdim ve evliyim 3aylık ilk baslarda korunduk şimdi son bir haftadır korunmuoruz hamilemiyim cok merak ediorum 1 haftalıkken belli olurmu eger varsa
OLURRR...komisyonumu alrım :) canım sen nerde oturuyon anadolu yakasındaa.Evin anacım sen de istanbulda değil misin niye orda ucuz
hem madem ööle bundan sonra sana sipariş verelim anadolu yakasında oturanlara 1 kasa hamsi gönder paylaşırız hihoyyyt