• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

iyidir canım ya nolsun işte uğraşıom işte hasta olmayı bekliom
gıcık oldum
hiç bir belirtim yok sinir oluyorum sen neler yapıosun ?

kızlar ya hala hasta olmadım:(hiç bukadar hasta olmayı istememiştim ben bu ay kürlere başlıcam ve çok heyecenlıyım preseed falanda sipariş verdim ve hala olmadım 2kere test yaptım yok niye acaba hiç böyle olmazdı benim saat gibidir tıkır tıkır 5gün oldu yardııııııııımmmmmmmmmm edin:(:bbo:

canım yarın sağlık ocağına gidip kan testi yaptır kesin sonucu öğren inşallah hamilesindir

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
kayra_esk, alpy, hilalbebik, Kuzunaz, nese1984, simal18, sumeyrat+, tiryak+, XTATLIKIZ, yavruceylan1+

kızlar hepiniz rabbime emanet olun kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere

bakıcam artık kızlar sağolun dün doktorumla konuştum pazartesi gel dedi
şimdi bi arkadaşla konuşuom msnde kız test yapmış yok çımış sonrada 5gün sonra doktora gitmiş 5haftalık hamile çıkmış ne alaka ya anlamıom hiç ozaman niye alıoz biz bu testleri ben yok diye bugün birsürü iş yaptım sinir oluom.kuzunaz sen naptın hasta oldunmu merak ettim

slm ben 19yeni girdim ve evliyim 3aylık ilk baslarda korunduk şimdi son bir haftadır korunmuoruz hamilemiyim cok merak ediorum 1 haftalıkken belli olurmu eger varsa

amaaaaaaan test yaparsın negatif çıkar gidersin :ecrin_bebek: var
Test yaparsın :ecrin_bebek: var çıkar gidersin yok bebiş hormon fazlan var
Anlamadım ne halt yaaaaaa :içelim:
en iyisi Rabbime sığınmak
Çıkamıyorum işin içinden
benim bir değerime 3 dr 3 farklı şey söyledi

slm ben 19yeni girdim ve evliyim 3aylık ilk baslarda korunduk şimdi son bir haftadır korunmuoruz hamilemiyim cok merak ediorum 1 haftalıkken belli olurmu eger varsa

canım şimdiden bu kadar acele etme bu kadar sabırsız olursan bizim dururmuza düşebilirsin bakmışsın 5 sene geçmiş bbeiş yok ve sen tüp bebek deniyorsun daha çok yeni evlisin önce bir eşinle hayatını yaşa evliliğin tadını çıkar acele etme yaşında küçük

Evin anacım sen de istanbulda değil misin niye orda ucuz
hem madem ööle bundan sonra sana sipariş verelim anadolu yakasında oturanlara 1 kasa hamsi gönder paylaşırız hihoyyyt
OLURRR...komisyonumu alrım :) canım sen nerde oturuyon anadolu yakasındaa.

kızlar iyi akşamlar diliyorum kuzucum adet olmamışın normalde pazar günü olman lazımdı canım.herhalde sen hap bile içsen zor adetleniyorsun dimi

Back