Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet okudum ve sana yanıt bile yazdım ama tuzagıma düştün kuzucuk demekki sen okumamışın canım hatta teşekkür ettim evet tam zeynebime ve bana göre bir türkü demiştim seniseniii demek okumadın hıııııı:off kıslar bir türlü serbest kalamadım yaaaa size rahat rahat yazmak içi neşecim sana geçen bir şarkı gönderdim yani sözlerini gönderdim ben dinlerken aklıma sen gelmiştin o yüzden sana yazdım ama sen okumadın sanırım
kayracım canım arkadaşım sen neler yaptın bakalım ne var ne yok nasılsın sizleri çok ihmal ettim bu aralar ama iş güç yakamı bırakmıyorki
off kıslar bir türlü serbest kalamadım yaaaa size rahat rahat yazmak içi neşecim sana geçen bir şarkı gönderdim yani sözlerini gönderdim ben dinlerken aklıma sen gelmiştin o yüzden sana yazdım ama sen okumadın sanırım
şükür canım ya ne olsun iyiyim şimdi örgü örüyorum iyi geliyo senin hiç neşen yok bugünlerde ama güzelim :1no2:
benimmi canım yoo aslında iyiyim gayet iyiyim içine mi doğdu böle bişi neşem var ama sadece biraz yoğunum
yarın yine girerim sizi habersiz koymam canlarım kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan
sanki kafan çok karışık ce aynı anda çok fazla şeye kafa yoruyosun gibi geldi bana canım çok çok iyi ol canımın içi:asigim:
hepimiz neşeleneceğiz kıslar üzüntü keder yok bunlar bizden uzak olsun herşeyden öneml
isi yaşıyoruz sağlığımız yerinde allaha şükür karnımız doyuyor bir çok kişiye nazaran çok daha şanslıyız kıslar emin olun allahımıza hamd olsn
teşekkür ederim arkadaşım kafam karışık değil pek de işte adet olmadım ona takıldım bugün senin sözün geldi aklıma dedin ya tedavisiz hamile kalacaksın diye ay brde oluyormuş dedim ablamada söledim seni anlattım bugün