Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

yok ben girismiyorum zaten temizliğe falan kayınvalıdemede zaten kardesleri gelip yardım ediyor dükkanda durdugum için pek ilgim olmuyor .aksam anneme yada dükkana gelirsem haber veririm gelemezsem artık yarın sabah olur

tamam canım iyi bari kendine dikkat etmene sevindim bugün yada yarın farketmez hayırlı haberler almayı nasip etsinde rabbim

günaydın canım hoşgeldin ne var ne yok şu testin seni yanıltmsından sonra toparlandınmı bu arada adet oldun mu

canım testten sonra toparlanmıştım ki arkadaşım doğum yaptı dün akşam hep hastanede yanındaydım onun adına mutluyum ama... düşünüyorum bebeğim düşmemiş olsaydı şimdi bende 6,5 aylık hamileydim :((( eve geldim baya bi ağladım zaten.. arkadaşım ameliyata alınmadan hapimiz için dua etmiş inşaallah kabul olur duaları

7 aralıkda adet oldum canım 10 ocak bi dahaki adet tarihim

yok ben girismiyorum zaten temizliğe falan kayınvalıdemede zaten kardesleri gelip yardım ediyor dükkanda durdugum için pek ilgim olmuyor .aksam anneme yada dükkana gelirsem haber veririm gelemezsem artık yarın sabah olur
ayy canım inşş hayırlı haberlerle gelirsin canımmm..

canım testten sonra toparlanmıştım ki arkadaşım doğum yaptı dün akşam hep hastanede yanındaydım onun adına mutluyum ama... düşünüyorum bebeğim düşmemiş olsaydı şimdi bende 6,5 aylık hamileydim :((( eve geldim baya bi ağladım zaten.. arkadaşım ameliyata alınmadan hapimiz için dua etmiş inşaallah kabul olur duaları

arada böle duygulara kapılıyoruz işte rabbim birdaha seni sadece sevinçten ağlatsın o da bebeğinin sevinci olsun inşallah, arkadaşından allah razı olsun duaları için allah kabul eder inşallah bu arada onada bbeğinede sağlıklı uzun ömür nasip etsin bu arada listede düzelteyim tarihlerini

günaydınnn kızlarrrrr,

Dün izinliydim giremedim,özledim sizi opuyorumnanaktan

günaydın alpycım hoşgeldin dün bende yoktum aklım burda kaldı valla eşimide ikna edemiyorum eve alması için alırsam birbirimizi unuturuz diyo almıyor

kıs tiryak 10 Ocak benim doğum günümmm hatta benim aşılama tarihim de 10 ocak ya da ona yakın günlerde olabilir yani bu 10 ocak bizim için bayaa önemli bi tarih olacak hihoyyyt hihoyyyt

günaydın alpycım hoşgeldin dün bende yoktum aklım burda kaldı valla eşimide ikna edemiyorum eve alması için alırsam birbirimizi unuturuz diyo almıyor

bunu eşinin sölemesi güzel bişi seni seviyor baya maşallah ama haklı ya alma gerçekten boşver işyerinde var yeter bazen işini gücünü unutuyor insan

günaydın nasılsın canım hoşgeldin bu arada , ne zaman adet olacaksın aşılama olacaktın değilmi sen ?

hoşbuldum canım geçen ay 20 sinde olmuştum ama düzensiz olduğundan ne zaman olucağımı bilmiyorum ilaç da içmiyorum (cyclo falan )
Ben bu ay ilaçsız adet olacağım tarihi beklemeyi düşünüyorum,içimden öyle geldi.Hep doktorların dediğini yapıyoruz bişey değişmiyo bu sefer iç sesimi dinleyim dedim.Adet olduktan sonra 3.günü gidicem iğne tedavisi başlıycak bakalım hayırlısı ondan sonra da aşılama olucak işte.

kıs tiryak 10 Ocak benim doğum günümmm hatta benim aşılama tarihim de 10 ocak ya da ona yakın günlerde olabilir yani bu 10 ocak bizim için bayaa önemli bi tarih olacak hihoyyyt hihoyyyt

inşaallah mutlu bi tarihh olurr canımm:))
hepimiz sevinirizzz
eşimin doğum günü de 30 ocak keşke hamile kalsam da doğum günüsü hediyesi olsa bebişimiz ona

kuzucummm nice yıllaraa hep mutlu olun inşaallahh
bi daha ki yıldönümünüzde 3 hatta 4 kişi olun inşaallahh :)))

inşaallah mutlu bi tarihh olurr canımm:))
hepimiz sevinirizzz
eşimin doğum günü de 30 ocak keşke hamile kalsam da doğum günüsü hediyesi olsa bebişimiz ona

canım ben de hep eşimin doğumgünü ya da evlilik yıldönümümüzü istiyodum bebek haberi için ya da şöyle bir hayalim vardı bebek haberini anneler gününde kayınvalideme hediye olarak vermeyi hatta şöyle yapacaktım bir kutunun içine ultrason görüntüsünü koyup paket yaptıracaktım ve kayınvalidemle anneme böyle bir hediye vericektim ama işte umut dünyası :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz sizlerede dönsün inşallah bu arada alpyciğim aşılama öncesi ilaç kullansaydın rahim filan açısından iyi olurdu ama sen bilirsin bence şu andan itibaren progestan veya duphaston alıp kullan rahmi hazırlar bebeiş varsa korur yoksa adet olursun bu benim sana sadece tavsiyem canım

Back