Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben girismiyorum zaten temizliğe falan kayınvalıdemede zaten kardesleri gelip yardım ediyor dükkanda durdugum için pek ilgim olmuyor .aksam anneme yada dükkana gelirsem haber veririm gelemezsem artık yarın sabah olur
günaydın canım hoşgeldin ne var ne yok şu testin seni yanıltmsından sonra toparlandınmı bu arada adet oldun mu
ayy canım inşş hayırlı haberlerle gelirsin canımmm..yok ben girismiyorum zaten temizliğe falan kayınvalıdemede zaten kardesleri gelip yardım ediyor dükkanda durdugum için pek ilgim olmuyor .aksam anneme yada dükkana gelirsem haber veririm gelemezsem artık yarın sabah olur
günaydınnn kızlarrrrr,
Dün izinliydim giremedim,özledim sizi opuyorumnanaktan
hoş geldinn canımm.günaydınnn kızlarrrrr,
canım testten sonra toparlanmıştım ki arkadaşım doğum yaptı dün akşam hep hastanede yanındaydım onun adına mutluyum ama... düşünüyorum bebeğim düşmemiş olsaydı şimdi bende 6,5 aylık hamileydim(( eve geldim baya bi ağladım zaten.. arkadaşım ameliyata alınmadan hapimiz için dua etmiş inşaallah kabul olur duaları
7 aralıkda adet oldum canım 10 ocak bi dahaki adet tarihim
günaydınnn kızlarrrrr,
canım testten sonra toparlanmıştım ki arkadaşım doğum yaptı dün akşam hep hastanede yanındaydım onun adına mutluyum ama... düşünüyorum bebeğim düşmemiş olsaydı şimdi bende 6,5 aylık hamileydim(( eve geldim baya bi ağladım zaten.. arkadaşım ameliyata alınmadan hapimiz için dua etmiş inşaallah kabul olur duaları
7 aralıkda adet oldum canım 10 ocak bi dahaki adet tarihim
günaydın alpycım hoşgeldin dün bende yoktum aklım burda kaldı valla eşimide ikna edemiyorum eve alması için alırsam birbirimizi unuturuz diyo almıyor
günaydın nasılsın canım hoşgeldin bu arada , ne zaman adet olacaksın aşılama olacaktın değilmi sen ?
kıslar bu arada bugün evlilik yıldönümüm benimde
hoş geldinn canımm.
kıs tiryak 10 Ocak benim doğum günümmm hatta benim aşılama tarihim de 10 ocak ya da ona yakın günlerde olabilir yani bu 10 ocak bizim için bayaa önemli bi tarih olacak hihoyyyt hihoyyyt
kıslar bu arada bugün evlilik yıldönümüm benimde
inşaallah mutlu bi tarihh olurr canımm:))
hepimiz sevinirizzz
eşimin doğum günü de 30 ocak keşke hamile kalsam da doğum günüsü hediyesi olsa bebişimiz ona