Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

ee kayracım şimdi o zaman eşim girmemelimi sıcak suya bende erkeğe sıcağın iyi gelmediğini biliyorum ama böle düşünmemiştim hiç testisler en serin yer miş zaten

valla bulduğum bilgilerde öyle diyolar vardır doğruluk payı eşin yada çok durmıycak sıcakta ve sıcak suda iyice kafan karıştı dimi canım

marhaba kayracım kuzunazcım iyisinizdir inşallah kuzucum bayağidir görüşemedik rahim filimin iyi çıkmış sevindim canım sayfaları okuyamadım evlilik yıl dönümünüz varmış sağlıkla mutlulukla yaşarsın inşallah birde küçük bebeğin olurda mutluluğa mutluluk katarsın canım

marhaba kayracım kuzunazcım iyisinizdir inşallah kuzucum bayağidir görüşemedik rahim filimin iyi çıkmış sevindim canım sayfaları okuyamadım evlilik yıl dönümünüz varmış sağlıkla mutlulukla yaşarsın inşallah birde küçük bebeğin olurda mutluluğa mutluluk katarsın canım

merhaba canım hoş geldin çok teşekkür ederim çok sağol canım inşallah cümlemize allah nasip etsin en kısa zamnda

bu arada ayçanın son adet tarihine göre 7+1 hamile ve ayrıca yarın kalp atışlarını duymak için dr a gidecek hatta ikizmi değilmi diye netleşecekti sanırım

he muhtemel doğum tarihide 27 temmuz 2010 buna göre allahım hayırşlısıyla kucağına almayı nasip etsin bayada varmış ama zaman dediğin neki çabucak geçior valla

kızlar merhaba ben geçen ay imyasal gebelik geçirdim polikistik over hastasıyım hamile kalamıyorum bana ne önerirsiniz daha adet görmedim sizce ne yapayım ne olur yardımcı olunnn

kızlar merhaba ben geçen ay imyasal gebelik geçirdim polikistik over hastasıyım hamile kalamıyorum bana ne önerirsiniz daha adet görmedim sizce ne yapayım ne olur yardımcı olunnn

kuzunaz kür önerir ben pek anlamam polikistik overliymişsin böğürtlen iyi gelir belki canım bu arada hoş geldin kaç sene oldu evleneli
a.s.

kuzunaz kür önerir ben pek anlamam polikistik overliymişsin böğürtlen iyi gelir belki canım bu arada hoş geldin kaç sene oldu evleneli
a.s.
canım 1 yıl 4 aydır evliyim 7 aydır da bebek tedavisi görüyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onun için belki bir bitki kür yardımcı olur die düünüyorumm

Hipogonadotropik Hipogonadizm teşhisi koyuldu sanırım doğal yollarla biraz zor hamileliğim aşılama ile başlayalım dedi doktor bilmiyorum sanırım zor bir sürec başlıyor benim için .

slm kayracım herkes gitsede sen hep burdasın valla buraları terketmiyorsun hiç maşallah bende unutulmazı izliyordum bitmek üzere yatacağım şimdi

Back