Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz sizlerede dönsün inşallah bu arada alpyciğim aşılama öncesi ilaç kullansaydın rahim filan açısından iyi olurdu ama sen bilirsin bence şu andan itibaren progestan veya duphaston alıp kullan rahmi hazırlar bebeiş varsa korur yoksa adet olursun bu benim sana sadece tavsiyem canım

progestan için geç oldu çünkü adetin 5 günü başlamam gerekiyodu canım.ama bu ay bal+tarçın+çörekotu kullandım ya ondan dolayı başka bişey kullanmayım dedim.belli olmaz 1 ayı 1 haftadan çok geçerse farlutal almayı düşünüyorum ama doktora da bi giderim ondan sonra.

ablacım daha nice mutlu senelere.sevginiz daim olsunn allah mutluluğunuzu artırsınn.. çekirdek ailee olun emii

canım ben de hep eşimin doğumgünü ya da evlilik yıldönümümüzü istiyodum bebek haberi için ya da şöyle bir hayalim vardı bebek haberini anneler gününde kayınvalideme hediye olarak vermeyi hatta şöyle yapacaktım bir kutunun içine ultrason görüntüsünü koyup paket yaptıracaktım ve kayınvalidemle anneme böyle bir hediye vericektim ama işte umut dünyası :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

kıslar bende hep diyordum ki aralık ayında hamile kalsamda bbeişim eylülde doğsun benim burcumdan olsun diyordum hatta tedavi olursam aralık ayında olucam diyordum sonra geçen ay bu düşünce silinmişti aklımdan ve geçen ay kesinlikle aşılama olmak istiyordum dr rahim filmi isteyince yine bu aya kaldı tabi allah nasip ederse aşılamayı bu ay olucam ve bebişimde olursa eğer alalh izin verirse 18-20 eylül gibi doğuyor :))) yani bu fikir öle zaman zaman aklımdan geçirip güldüğüm bir şeydi

günaydın alpycım hoşgeldin dün bende yoktum aklım burda kaldı valla eşimide ikna edemiyorum eve alması için alırsam birbirimizi unuturuz diyo almıyor

canım biz de almayı düşünüyoruz ama eğer alırsak temizlik ve yemek yapmaya kocişle ilgilenmeye zaman kalmıycak galiba

kıslar bende hep diyordum ki aralık ayında hamile kalsamda bbeişim eylülde doğsun benim burcumdan olsun diyordum hatta tedavi olursam aralık ayında olucam diyordum sonra geçen ay bu düşünce silinmişti aklımdan ve geçen ay kesinlikle aşılama olmak istiyordum dr rahim filmi isteyince yine bu aya kaldı tabi allah nasip ederse aşılamayı bu ay olucam ve bebişimde olursa eğer alalh izin verirse 18-20 eylül gibi doğuyor :))) yani bu fikir öle zaman zaman aklımdan geçirip güldüğüm bir şeydi

canım belki aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalıcan belli mi olur.Hem kayracım senin için kendiliğinden hamile kalacağını hissetmemiş miydi.:CüvCüv: :CüvCüv:

progestan için geç oldu çünkü adetin 5 günü başlamam gerekiyodu canım.ama bu ay bal+tarçın+çörekotu kullandım ya ondan dolayı başka bişey kullanmayım dedim.belli olmaz 1 ayı 1 haftadan çok geçerse farlutal almayı düşünüyorum ama doktora da bi giderim ondan sonra.

hayır canım 15. gününden sonra başlanır progestana hatta farlutal ise 20. gününde ona bakarsan adetimiz geçt,kten sonra adet olamayıncada progestan duphaston veya farlutal kullanıyoruz olabilmeki için yani bu ilaçlar yumurta çatladıktan sonra salgılanan hormon olan progesteronu içeriyor ki yumurtada normal bir kadında bile 15.inci günlerde çatlıyor dolayısıyla progesteron da 15. gününden sonra salgılanıyor yani 15. gününden sonra bu ilaçları kullanabilirsin en geç 5. gününe kadar kullanman gereken ilaçlar ya doğum kontreol hapıdır yada cyclo progynovadır

canım belki aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalıcan belli mi olur.Hem kayracım senin için kendiliğinden hamile kalacağını hissetmemiş miydi.:CüvCüv: :CüvCüv:

canım ben adet olmak üzereyim dün cyclo progynovanın son hapını içtim ki ağrılarım başladı ve çok yoğun sarı renkte akıntım başladı eğer tedavisiz hamile kalacaksam kayranın hisleri doğruysa aşılamam tutmayacak demektir sonrasında bekleyeceğiz ama aşılamam tutmazsa gerçekten üzülürüm çünki ben ilk defa böyle maddi manevi anlamda ciddi bir tedaviye gireceğim

oo kayracım gelmiş kendi kendime dedimki şimdi sayfayı yenileyeceğim kayracığımın adını göreceğim burda dedim demekki benimde hislerim kuvvetliymiş

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kuzunaz, alpy+, kayra_esk, sumeyrat, tiryak+

canım ben adet olmak üzereyim dün cyclo progynovanın son hapını içtim ki ağrılarım başladı ve çok yoğun sarı renkte akıntım başladı eğer tedavisiz hamile kalacaksam kayranın hisleri doğruysa aşılamam tutmayacak demektir sonrasında bekleyeceğiz ama aşılamam tutmazsa gerçekten üzülürüm çünki ben ilk defa böyle maddi manevi anlamda ciddi bir tedaviye gireceğim

Canım benim moralini bozma ama aşılamaya çokk fazla umut bağlama,çünkü çok fazla umut bağlarsan sonra hayal kırıklığı daha fazla oluyor benim başıma geldiği gibi.
bir de sana aşılama öncesi tavsiyelerde bulunucam.aklıma geldikçe yazarım.
mesela aşılama tarihinde 3 hafta kadar öncesinden eşine keçiboynuzu kürü yapmaya başla.(eğer şu anda yapıyosan zaten sorun yok)
aşılama akşamı ilişki de bulun.ve aşılama yaptırdığın hafta hareketlerine çok dikkat et,daha başka da aklıma geldikçe yazıcam ben acemilikten fazla dikkate edemedim hatta taşınmama denk geldiği için ev temizledim bi de :umursamaz:

hayır canım 15. gününden sonra başlanır progestana hatta farlutal ise 20. gününde ona bakarsan adetimiz geçt,kten sonra adet olamayıncada progestan duphaston veya farlutal kullanıyoruz olabilmeki için yani bu ilaçlar yumurta çatladıktan sonra salgılanan hormon olan progesteronu içeriyor ki yumurtada normal bir kadında bile 15.inci günlerde çatlıyor dolayısıyla progesteron da 15. gününden sonra salgılanıyor yani 15. gününden sonra bu ilaçları kullanabilirsin en geç 5. gününe kadar kullanman gereken ilaçlar ya doğum kontreol hapıdır yada cyclo progynovadır

canım ben zaten progestan derken cyclo yu kastediyodum onda da progestan varya.Ama normal progestan hiç aklıma gelmemişti ben en iyisi 10 güne kadar doktoruma tekrar bi gidiyim hem belki yumurtlama olmuştur ve duruma göre beni yönlendirsin.

oo kayracım gelmiş kendi kendime dedimki şimdi sayfayı yenileyeceğim kayracığımın adını göreceğim burda dedim demekki benimde hislerim kuvvetliymiş

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kuzunaz, alpy+, kayra_esk, sumeyrat, tiryak+

canım benim günaydın nasılsın bugün hayırlı haberlerle dolu bi gün dilerim hepinize kızlar hepinize günaydın önceki sayfaları okuyodum

kızlar yaa ben size bişey danışcamm bu lekelenme yüzünden cuma gününden beri eşimle ilişkiye giremiyorum.. sizce geri çekilme yöntemi ile girsek bişey olurmuu ya özledim kocişimii..ne olur bana bi cvp verin

Back