Hipogonadotropik Hipogonadizm teşhisi koyuldu sanırım doğal yollarla biraz zor hamileliğim aşılama ile başlayalım dedi doktor bilmiyorum sanırım zor bir sürec başlıyor benim için .
slm kayracım herkes gitsede sen hep burdasın valla buraları terketmiyorsun hiç maşallah bende unutulmazı izliyordum bitmek üzere yatacağım şimdi
kıslar ben geldim ayşecim selamını aldım sen ne çok geziyorsun canım ya bizi bırakıyorsun hep neyse kıslar benim adet belirtilerim başladı bile bir kaç gün içinde olurum heralde bu arada rüyamda umut tüp bebek merkezine yeni gelen dr u gördüm bana anlatıyordu yine
slm herkese kıslar bu araalr benimd eişim oluyor açıyorum sayfa açık kalıyor ama yazamıyorum pek şimdi size bişi söylicem eşim evlilik yıldönümümüzden solayı bana hafta sonu armutluya gidelim diyor ama ben bu akşam cyclo progynova nın son hapını içeceğim ve adet belirtilerim var armutludada termal sular varmış tedavi öncesi iyi gelirdi değilmi
slm herkese kıslar bu araalr benimd eişim oluyor açıyorum sayfa açık kalıyor ama yazamıyorum pek şimdi size bişi söylicem eşim evlilik yıldönümümüzden solayı bana hafta sonu armutluya gidelim diyor ama ben bu akşam cyclo progynova nın son hapını içeceğim ve adet belirtilerim var armutludada termal sular varmış tedavi öncesi iyi gelirdi değilmi
evet olabilir canımm.... benim eltimde öle iki sefer hamile kalmışkuzu bencede bi git yani bende gitmiştim gecen ay bu ayda hamile oldugumu ögrendim belki sıcak suyunda etkisi olmustur diye düşünüyorum ama eşin fazla sıcak suda kalmasın spermleri öldürüyormus fazla sıcak doktorum söylemişti banada
kızlar günaydın bakın ndicem...
dün akşam eşim beni ilk defa hamile olarak rüyasında görmüş..
ve hemen doğum yapıomuşum..
çok güzel beyaz tenli simsiyah saçları olan ve doğar doğmaz konuşan bi erkek çocuk dünyaya getiriomuşum..
ama çocuk çok güzelmiş....
ayy nedemek acaba ???
Karisinin hamile oldugunu gören, dünya mallarindan bir sey ister. Hamilelik gerek erkek ve gerek kadin için her durumda hayirlidir. Hayvanlardan birinin hamile oldugunu görmek hayir ve menfaattir.
Bir baska rivayete göre de: Rüyada hamile oldugunu gören kadinin, malinin artmasina, övülmeye, izzet ve serefe nail olmaya isaret eder. Erkegin, kendisini hamile oldugunu görmesi, insanlardan gizledigi ve ortaya çikmasindan korkulari agir bir üzüntü ve kedere isaret eder.
Hamilelik, gerek erkek gerek disi olsun, rüyayi gören kimse için dünyaca olan fazlaliga isaret eder. Rüyada hamile kadini görmek, üzüntü ve kedere ve gizli islere isaret eder. Erkeklerin hamileligi, alim için ilminin fazlaligina, meslek sahibi için hiç kimsenin yapamayacagi bir seyi yapmasina isaret eder. Bazen de erkegin hamileligi, onun üzüntü ve kedere düsmesine isaret eder.
slm kıslar günaydın ayçacım nerelerdeydin kuzum geçmiş sayfalara bakıcam şimdi ama bugün senin kontrolün vardı ne zaman gideceksin kuzum
canım evde durdukça bebek mevzusunu çook araştırıp çoook kafama takıyorum
ondan düşünmemek için annemle,arkadaşlarımla geziyoruz sürekli
yarında eşim evde ona güzel bi iş yaptırayım bari mevlüt okutacam perdeleri yıkayayım ütüleyeyim aşkitom assın,camların arka kısmıını o silsin önünü ben sileyim
haaa bide koltukları kaldıracak altını süpürüp silecem :))))
selam canım dün evdeydim haftasnu düğünümüz var kaynım evleniyor temizlik vardı annem geldi evi temizledi ondan giremedim bugun 5 ten sonra gidecegim doktora inşallah kalp atıslarını duyabiliriz Allahım hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin
Günaydın kızlar nasılsınızz?
canım sakın sen temizlikle memizlikle uğraşayım deme kaynın evleniyor diye kayınvalidelerde filan da kendini yorma tamammı 5 ten sonra gidiyorsun demek sonra dönüp bize bilgi veremeyebilirsin dimi o yüzden yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?