ee kayracım şimdi o zaman eşim girmemelimi sıcak suya bende erkeğe sıcağın iyi gelmediğini biliyorum ama böle düşünmemiştim hiç testisler en serin yer miş zaten
evet ya başım ağrıdı soğuktan heran çıkabilirim kuzucum şimdiden rabbime emanet ol kendine iyi bak canım
valla bulduğum bilgilerde öyle diyolar vardır doğruluk payı eşin yada çok durmıycak sıcakta ve sıcak suda iyice kafan karıştı dimi canım
marhaba kayracım kuzunazcım iyisinizdir inşallah kuzucum bayağidir görüşemedik rahim filimin iyi çıkmış sevindim canım sayfaları okuyamadım evlilik yıl dönümünüz varmış sağlıkla mutlulukla yaşarsın inşallah birde küçük bebeğin olurda mutluluğa mutluluk katarsın canım
sl kızlar
kızlar merhaba ben geçen ay imyasal gebelik geçirdim polikistik over hastasıyım hamile kalamıyorum bana ne önerirsiniz daha adet görmedim sizce ne yapayım ne olur yardımcı olunnn
hoş geldin aramıza 6 aylık niye hemen aşılama anlamadım yenisin daha canım başka tedavi denedinmi yoksa bunumu onerdilerkızlar bendede hipo... hastasıyım 6 aylık evliyim hemen tedaviye başlıycam aşılama nasıl olur sizce
canım 1 yıl 4 aydır evliyim 7 aydır da bebek tedavisi görüyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onun için belki bir bitki kür yardımcı olur die düünüyorummkuzunaz kür önerir ben pek anlamam polikistik overliymişsin böğürtlen iyi gelir belki canım bu arada hoş geldin kaç sene oldu evleneli
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?