inşallah canım.....üşütüyorum bazen az midem ayaklansa nasıl mutlu oluyorum ama üşütmekten ay sonu adet olunca anlıyorum.....
rabbimden ümit kesilmez hiiiç belli olmaz bu ay olmassa önümüzdeki ay inşallah canım rabbime emanet ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım.....üşütüyorum bazen az midem ayaklansa nasıl mutlu oluyorum ama üşütmekten ay sonu adet olunca anlıyorum.....
kızlar bayadır giremedim ben özledim sizleri öpüyorum..
hoş geldin canım
nasılsınnn
HAYIR ABLA EĞER ÖYLE YAPARSAN MİKROPP KAPARSINN.çünkü adet olacağın zman bütün damarların açılıyomuşş o yüzden adetliyken duş alsan banyo yapsan bile oturarak yapılmamamsıı lazımmşş.. allah korusunn bak bide kaplıcalar diyosunn mikrop kaparsınn.slm herkese kıslar bu araalr benimd eişim oluyor açıyorum sayfa açık kalıyor ama yazamıyorum pek şimdi size bişi söylicem eşim evlilik yıldönümümüzden solayı bana hafta sonu armutluya gidelim diyor ama ben bu akşam cyclo progynova nın son hapını içeceğim ve adet belirtilerim var armutludada termal sular varmış tedavi öncesi iyi gelirdi değilmi
hheee amann iyi iyii ya sevindimm valla allah bebişiyle uzun bir ömür nasip etsin.kızlar arkadaşım ameliyattan çıkmış bebiş de o da iyiymişş:)))
girmeden önce konuştuk hepimize dua etti :))
HAYIR ABLA EĞER ÖYLE YAPARSAN MİKROPP KAPARSINN.çünkü adet olacağın zman bütün damarların açılıyomuşş o yüzden adetliyken duş alsan banyo yapsan bile oturarak yapılmamamsıı lazımmşş.. allah korusunn bak bide kaplıcalar diyosunn mikrop kaparsınn.
adet gününe denk gelirsee mecburenn ee bidahaki haftaya gidin ablaa.eeee ne yapıcam o zaman ben ya girmemem mi gerekiyor
adet gününe denk gelirsee mecburenn ee bidahaki haftaya gidin ablaa.
valla ablaa sen bilirsin biliyosunnn kaplıcalar mikropdan geçilmiyo binbir çeşit insan giriyo o sulara ama yinede kendin bilirsinn.. keşke adetin bitiinde gitme şansın olsaydışu an arkadaşlar ordalar ve onların evi var yakınlarının evi daha doğrusu , o yüzden gidersek bu hafta gitmeliyiz hem sonra tedavi var gidememem
sonra belki aşılamaya bile gerek kalmazdı