arkadaşım çok hasta hastanede yatıyor onu görmem lazım diceksin
yalanda değil zaten ama doğum olduğunu sölemiceksin sadece
nasıl fikir?
ahhhh canım benim müdürlerimiz o kadar gıcık ki kendimiz hasta olduğumuzda bile izin vermiyolar gidemicem galiba çok üzülüyorumm
kayra canım geçen annemi baş dönmesi sebebiyle nörolojiye götürdüm
annemin tahlillerine baktı kansızlık var troit yükslmesi var bunlardan dolayı olabilir dedi
annem hipotroidi olduğunu biliyordu ama şimdiye kadar doktorlar hiç ilaç veermemişti
kadın senn ilaç kullanmam lazım böyle olmaz dedi
kilo alımı yapar,sinir,stres,asabilik halsizlik yapar dedi adet düzensizliği yapar,erken menopoz yapar dedi
hakkatende annemde adet düzensizliği var
dahiliyeye yönlendirdi bi ilaç yazdı ismini unuttum şimdi
sendede vvarya ondan anlatıyom bunları
yani hipotroidi doğuştan olan bişeymi yoksa sonradan mı ortaya çıkar
çünkü annem 5 kez hamile kalmış 4 kardeşiz biz :)))
üzülme canım rabbim çok seviyomuşki yanına almış öyle düşün herşey olumlu olur inş:1hug:
evet canım sınır 4 müş benim 6.36 çıktı ama dr ilaç yazmadı ben bebek istiyorum deyince istemeyerek yazdı anlamadım ilacımın adı levotiron canım iki gündür çeyrekten yarıma çıkardım çünkü yine senin yazdığın etkiler olmaya başladı dr yarım demişti ben çeyrekle başlayıp yarıma geçtim bakalım bi ölçtürcem yakında bide ilacı annen e dr söyledimi bilmiyorum ama ben nette araştırdım sabahları aynı saatte aç karnına içip 1 saat filan bişey yemiyosun canım senin bebişine çok çok az kaldı canım içimden hep öyle geliyo opuyorumnanaktan
canım benim;
"Rasulullaha ayrı düştüğü evladına özlem duyduğundan dolayı her gördüğü çocuğu kucaklayan seven biir kadınında aralarında bulunduğu bir esir grubu getirdiler.
Resuli ekrem çevresindekilere o kadını işaret ederek:
'bu kadının çocuğunu ateşe atacağına ihtimal verirmisiniz? diye sordu
'asla atmaz dedik.
bunun üzerine:
'işte Allahu teala kullarına,bu kadının yavrusuna olaan şevkatinden daha merhametlidir' buyurdu
Rabbim benden daha merhametli mümin kullarının üzülmesini istemez onu benden aldıysa muhakkak bunda bir hayır vardır yukardaki hadistede anlatılmak istenen bu
hadisi çok seviyorum
hehh senin içinden geliyosaa kesin gözüyle bakmak lzım ayşenin hamişliğinesenin bebişine çok çok az kaldı canım içimden hep öyle geliyo opuyorumnanaktan
evet canım annemin ilacıda levitrondu şimdi hatırladım
aynen önce çeyrekle başlayıp yarıma daha sonra bire yükseltecek
aynen sabah kahvaltısından 1 saat önce alacak
ayyy şekerim çook saol inşallah az kalmıştır
cümelemizi fazla bekletmesin rabbim
belki 15 tatilde umreye giderim hepinize dua edecem inşalah:Saruboceq:
hehh senin içinden geliyosaa kesin gözüyle bakmak lzım ayşenin hamişliğine
inşallah canım gidersen benim içinde bak kabeye bendende selam söyle sevgili PEYGAMBERıMıZE bak yine kötü oldum bizde inşallah gidebiliriz bir gün rabbim bizede nasip et nolurr :gitme:
hehh senin içinden geliyosaa kesin gözüyle bakmak lzım ayşenin hamişliğine
gidersem söylerim muhakkak
canım bir kere gittikten sonra herşey bambaşka oluyor
daha çok özlem duyuyorsun,evladına olan hasret gibi
ne zaman biri kutsal topraklara gidecek olsa içim gidiyor ağlıyorum
hatta ordan döneceğim gün şunu söylemiştim anneme
anne sanki evladımı bırakıp gidiyorum gibi dedim
bunu söylediğim zaman nişanlı,evli bile değildim
içime doğmuş gibi :gitme:
:roflol: canım rabbimin izniyle inşallah ayşe nin yakın geliyo ve kuzumun sonra bu topikte inanıyorumki 2010 da hamile kalmayan kalmıycak ,inşallah herkes arka arkaya kalıcak çok güzel günler bekliyo bizi rabbim izin verirse en son ben hamiş kalıcam sanırım:1rolleyes:
canım yaa benim için neler hissediyosunn yorumlarını alıyımmm
ben hangi ay hamile kalcam sence yakın mıkaydirigubbakcemile3
ben senin zaten yakın olduğunu söylemiştim canım benim rabbimin izniyle yakında baya hamilemiz olacak inşallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?