Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

arkadaşım çok hasta hastanede yatıyor onu görmem lazım diceksin
yalanda değil zaten ama doğum olduğunu sölemiceksin sadece
nasıl fikir?

ahhhh canım benim müdürlerimiz o kadar gıcık ki kendimiz hasta olduğumuzda bile izin vermiyolar gidemicem galiba çok üzülüyorumm

ahhhh canım benim müdürlerimiz o kadar gıcık ki kendimiz hasta olduğumuzda bile izin vermiyolar gidemicem galiba çok üzülüyorumm

canım arkadaşın ameliyata girecek sonuçta narkoz bu
Allah korusun Allah gecinden versin ama kötü bişey olursa yanında olamadım diye üzülürsün müdürlerinede aynen böyle söyle,yinemi izin vermezler

kayra canım geçen annemi baş dönmesi sebebiyle nörolojiye götürdüm
annemin tahlillerine baktı kansızlık var troit yükslmesi var bunlardan dolayı olabilir dedi
annem hipotroidi olduğunu biliyordu ama şimdiye kadar doktorlar hiç ilaç veermemişti
kadın senn ilaç kullanmam lazım böyle olmaz dedi
kilo alımı yapar,sinir,stres,asabilik halsizlik yapar dedi adet düzensizliği yapar,erken menopoz yapar dedi
hakkatende annemde adet düzensizliği var
dahiliyeye yönlendirdi bi ilaç yazdı ismini unuttum şimdi
sendede vvarya ondan anlatıyom bunları

evet canım sınır 4 müş benim 6.36 çıktı ama dr ilaç yazmadı ben bebek istiyorum deyince istemeyerek yazdı anlamadım ilacımın adı levotiron canım iki gündür çeyrekten yarıma çıkardım çünkü yine senin yazdığın etkiler olmaya başladı dr yarım demişti ben çeyrekle başlayıp yarıma geçtim bakalım bi ölçtürcem yakında bide ilacı annen e dr söyledimi bilmiyorum ama ben nette araştırdım sabahları aynı saatte aç karnına içip 1 saat filan bişey yemiyosun canım senin bebişine çok çok az kaldı canım içimden hep öyle geliyo opuyorumnanaktan

izin konusunda çok katılar canım nedenini anlayabilmiş değiliz
arkadaşımın bana ihtiyacı olduğunu bile bile gidememek sinir ediyo

yani hipotroidi doğuştan olan bişeymi yoksa sonradan mı ortaya çıkar
çünkü annem 5 kez hamile kalmış 4 kardeşiz biz :)))

yok canım benim bildiğim doğuştan değil ama yakın akrabalarında varsa genetik olabiliyomuş ama benim mesela ailemde bildiğim bi teyzem var benim 2005 te 4.33 le başlamış yükselmeye o dönemde kaynımı evlendirdik ve birsürü stres arkasından eşimin ameliyatı olunca benim tiroit harekete geçmiş çünkü herhastalık bence üzülmekle başlıyo stres tetikliyo canım

üzülme canım rabbim çok seviyomuşki yanına almış öyle düşün herşey olumlu olur inş:1hug:

canım benim;
"Rasulullaha ayrı düştüğü evladına özlem duyduğundan dolayı her gördüğü çocuğu kucaklayan seven biir kadınında aralarında bulunduğu bir esir grubu getirdiler.
Resuli ekrem çevresindekilere o kadını işaret ederek:
'bu kadının çocuğunu ateşe atacağına ihtimal verirmisiniz? diye sordu
'asla atmaz dedik.
bunun üzerine:
'işte Allahu teala kullarına,bu kadının yavrusuna olaan şevkatinden daha merhametlidir' buyurdu

Rabbim benden daha merhametli mümin kullarının üzülmesini istemez onu benden aldıysa muhakkak bunda bir hayır vardır yukardaki hadistede anlatılmak istenen bu
hadisi çok seviyorum

evet canım sınır 4 müş benim 6.36 çıktı ama dr ilaç yazmadı ben bebek istiyorum deyince istemeyerek yazdı anlamadım ilacımın adı levotiron canım iki gündür çeyrekten yarıma çıkardım çünkü yine senin yazdığın etkiler olmaya başladı dr yarım demişti ben çeyrekle başlayıp yarıma geçtim bakalım bi ölçtürcem yakında bide ilacı annen e dr söyledimi bilmiyorum ama ben nette araştırdım sabahları aynı saatte aç karnına içip 1 saat filan bişey yemiyosun canım senin bebişine çok çok az kaldı canım içimden hep öyle geliyo opuyorumnanaktan

evet canım annemin ilacıda levitrondu şimdi hatırladım
aynen önce çeyrekle başlayıp yarıma daha sonra bire yükseltecek
aynen sabah kahvaltısından 1 saat önce alacak

ayyy şekerim çook saol inşallah az kalmıştır
cümelemizi fazla bekletmesin rabbim
belki 15 tatilde umreye giderim hepinize dua edecem inşalah:Saruboceq:

canım benim;
"Rasulullaha ayrı düştüğü evladına özlem duyduğundan dolayı her gördüğü çocuğu kucaklayan seven biir kadınında aralarında bulunduğu bir esir grubu getirdiler.
Resuli ekrem çevresindekilere o kadını işaret ederek:
'bu kadının çocuğunu ateşe atacağına ihtimal verirmisiniz? diye sordu
'asla atmaz dedik.
bunun üzerine:
'işte Allahu teala kullarına,bu kadının yavrusuna olaan şevkatinden daha merhametlidir' buyurdu

Rabbim benden daha merhametli mümin kullarının üzülmesini istemez onu benden aldıysa muhakkak bunda bir hayır vardır yukardaki hadistede anlatılmak istenen bu
hadisi çok seviyorum

evet canım gerçekten çok güzelmiş

evet canım annemin ilacıda levitrondu şimdi hatırladım
aynen önce çeyrekle başlayıp yarıma daha sonra bire yükseltecek
aynen sabah kahvaltısından 1 saat önce alacak

ayyy şekerim çook saol inşallah az kalmıştır
cümelemizi fazla bekletmesin rabbim
belki 15 tatilde umreye giderim hepinize dua edecem inşalah:Saruboceq:

inşallah canım gidersen benim içinde bak kabeye bendende selam söyle sevgili PEYGAMBERİMİZE bak yine kötü oldum bizde inşallah gidebiliriz bir gün rabbim bizede nasip et nolurr :gitme:

inşallah canım gidersen benim içinde bak kabeye bendende selam söyle sevgili PEYGAMBERıMıZE bak yine kötü oldum bizde inşallah gidebiliriz bir gün rabbim bizede nasip et nolurr :gitme:

gidersem söylerim muhakkak
canım bir kere gittikten sonra herşey bambaşka oluyor
daha çok özlem duyuyorsun,evladına olan hasret gibi
ne zaman biri kutsal topraklara gidecek olsa içim gidiyor ağlıyorum
hatta ordan döneceğim gün şunu söylemiştim anneme
anne sanki evladımı bırakıp gidiyorum gibi dedim
bunu söylediğim zaman nişanlı,evli bile değildim
içime doğmuş gibi :gitme:

hehh senin içinden geliyosaa kesin gözüyle bakmak lzım ayşenin hamişliğine

:roflol: canım rabbimin izniyle inşallah ayşe nin yakın geliyo ve kuzumun sonra bu topikte inanıyorumki 2010 da hamile kalmayan kalmıycak ,inşallah herkes arka arkaya kalıcak çok güzel günler bekliyo bizi rabbim izin verirse en son ben hamiş kalıcam sanırım:1rolleyes:

gidersem söylerim muhakkak
canım bir kere gittikten sonra herşey bambaşka oluyor
daha çok özlem duyuyorsun,evladına olan hasret gibi
ne zaman biri kutsal topraklara gidecek olsa içim gidiyor ağlıyorum
hatta ordan döneceğim gün şunu söylemiştim anneme
anne sanki evladımı bırakıp gidiyorum gibi dedim
bunu söylediğim zaman nişanlı,evli bile değildim
içime doğmuş gibi :gitme:

ben rüyamda gidip tavaf ettim şeytan taşlayıp oturup kabeyi izlemiştim ben rüyamda bile olsa tekrar görmek istiyorum içim yanıyo sen bide gerçekten gitmişsin daha çok yanar için :gitme:canım bende anneme gidicem rabbime emanet ol

:roflol: canım rabbimin izniyle inşallah ayşe nin yakın geliyo ve kuzumun sonra bu topikte inanıyorumki 2010 da hamile kalmayan kalmıycak ,inşallah herkes arka arkaya kalıcak çok güzel günler bekliyo bizi rabbim izin verirse en son ben hamiş kalıcam sanırım:1rolleyes:

canım yaa benim için neler hissediyosunn yorumlarını alıyımmm
ben hangi ay hamile kalcam sence yakın mıkaydirigubbakcemile3

canım yaa benim için neler hissediyosunn yorumlarını alıyımmm
ben hangi ay hamile kalcam sence yakın mıkaydirigubbakcemile3

ben senin zaten yakın olduğunu söylemiştim canım benim rabbimin izniyle yakında baya hamilemiz olacak inşallah opuyorumnanaktan

-tatlicadiarzu- topiğe bizi tanımayan biri gelse ne oluyo burda der heralde müneccimlik değil bu sadece hislerim eskiden beri çıkar genelde uzun zamandır görmediğim biri aklıma gelse bikaç gün içinde ya görürüm ya önemli bi haber alırım ondan bunun gibi genelde çıkıyo ama rabbim alnımıza ne yazmışsa onu yaşıycaz ALAN SENSıN VEREN SEN NE VERDıNSE O DUR DAHı NEMıZ VAR ''AZıZ MAHMUT HÜDAYıNıN EŞı ÖLDÜĞÜNDE SÖYLEDıĞı Bı SÖZ HERZAMAN KENDı KENDıME SÖYLERıM

kıslar ben geldim ayşecim selamını aldım sen ne çok geziyorsun canım ya bizi bırakıyorsun hep neyse kıslar benim adet belirtilerim başladı bile bir kaç gün içinde olurum heralde bu arada rüyamda umut tüp bebek merkezine yeni gelen dr u gördüm bana anlatıyordu yine

Back