Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Papatya

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: Nov 2008

yeni doğacak çocuk için okunacak dualar Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Bol bol Yasin okunur.

ALINTIDIR DOĞUMUN KOLAY OLMASI İÇİN OKUNACAK DUA DA VAR CANIM

canım çok saol
arayıp söyledim arkadaşımı okuyo şimdi
biraz daha rahatlamış, dualarınız için çok saolun o da bizim için dua edecek doğuma girmeden:Saruboceq:
ben hala izin isteyebilecek bi:sinifsinif: bahane bulamadımmafoldumben

canım çok saol
biraz daha rahatlamış, dualarınız için çok saolun o da bizim için dua edecek doğuma girmeden:Saruboceq:
yaa canımm daha ameliyata almamışlarmı çocuğun kap atışları yavaşladıysaa..

canım çok saol

heh işte bu bahane konusunda berbatımdır hiç bulamamki doğruyu söylesen izin vermezlermi diyosun

kızlar karnımda ani batmalar var sebebi ne acaba akşam oturduğum yerden kalkamadım batma yüzündenCADIARZU

yok canım daha almadılar
kendim hasta olduğum zaman bile raporsuz izin vermiyolar canım söylesem hayatta izin vermezler :(

yok kız öyle değil Allah iyiliğini vesindelikafadulden hani yumurtlarken arada batmalar
oluyoya öyle işte ama daha şiddetli

günaydınnn kızlar tiryakçığımın arkadaşı doğum yapacakmış Allah yardımcısı olsun
az önce doğum yapan arkadaşımın bebeğinin resimlerine baktım çokk duygulandım yeni doğmuş bebek görmeye dayanamıyorum
bi arkadaşımda doğumunu bekliyo,biriside yeni hamile
bi ben kaldım:(

günaydınnn kızlar tiryakçığımın arkadaşı doğum yapacakmış Allah yardımcısı olsun
az önce doğum yapan arkadaşımın bebeğinin resimlerine baktım çokk duygulandım yeni doğmuş bebek görmeye dayanamıyorum

günaydıın üzülme canım Allahın izniyle seninde olacak

amin canımmm
bende çok fena olcam bebişi görünce biliyorummm Rabbim en kısa zamanda bize de nasib etsin inşaallaahhh
ayşecim iş yarindn izin istemek için bahane arıyorummm bi şi bulalım yanında olmam lazımm ama gidemiyorummm mafoldumbenmafoldumben

yok kız öyle değil Allah iyiliğini vesindelikafadulden hani yumurtlarken arada batmalar
oluyoya öyle işte ama daha şiddetli
hmmm kaydirigubbakcemile3

evin Allah iyiliğini versin emi hiç güleceğim yoktu kaydirigubbakcemile3
allah gülmeden ayırmasınn canımm..

canımm sen kendine bunları gördükce çok stres yapııosun ya düşünme benimde olcak de içinden öle geçir üzülmeee.. birgün hepimizin olacak allah kulunu boş çevirmez.

amin canımmm
bende çok fena olcam bebişi görünce biliyorummm Rabbim en kısa zamanda bize de nasib etsin inşaallaahhh
ayşecim iş yarindn izin istemek için bahane arıyorummm bi şi bulalım yanında olmam lazımm ama gidemiyorummm mafoldumbenmafoldumben

arkadaşım çok hasta hastanede yatıyor onu görmem lazım diceksin
yalanda değil zaten ama doğum olduğunu sölemiceksin sadece
nasıl fikir?

günaydın ayşecim ne olur böyle üzme kendini derdi veren rabbim drmanınıda verir zamanı gelince sende anne olacaksın inşallah kendini bu kadar sıkıp strese sokma bak benim gibi tiroidin f,ilan yükselir bide onunla uğraşma canım tamammmıııııopuyorumnanaktan

hmmm kaydirigubbakcemile3

allah gülmeden ayırmasınn canımm..

canımm sen kendine bunları gördükce çok stres yapııosun ya düşünme benimde olcak de içinden öle geçir üzülmeee.. birgün hepimizin olacak allah kulunu boş çevirmez.

günaydıın üzülme canım Allahın izniyle seninde olacak

canlarım ben rabbimin izniyle bebeğime kavuşacağımı biliyorum ama
yeni doğmuş bebek görmeye ve hamile haberi almaya dayanamıyorum
bunun sebebi onlara özenmek yada kıskanmak değil
eski günlerimi hatırlamaktır ....

günaydın ayşecim ne olur böyle üzme kendini derdi veren rabbim drmanınıda verir zamanı gelince sende anne olacaksın inşallah kendini bu kadar sıkıp strese sokma bak benim gibi tiroidin f,ilan yükselir bide onunla uğraşma canım tamammmıııııopuyorumnanaktan

canım benim çoook saolasın duan için inşallah seninde olacak
ben 16 aydır böyle sıkıntılıyım
ne yapsam atamıyorum içimden olmuyo işte olmuyo
eskisine nazaran daha iyiyiym toparladım
ama aklıma gelince içim sızlıyo napayım elimde olan bişey değilki

kayra canım geçen annemi baş dönmesi sebebiyle nörolojiye götürdüm
annemin tahlillerine baktı kansızlık var troit yükslmesi var bunlardan dolayı olabilir dedi
annem hipotroidi olduğunu biliyordu ama şimdiye kadar doktorlar hiç ilaç veermemişti
kadın senn ilaç kullanmam lazım böyle olmaz dedi
kilo alımı yapar,sinir,stres,asabilik halsizlik yapar dedi adet düzensizliği yapar,erken menopoz yapar dedi
hakkatende annemde adet düzensizliği var
dahiliyeye yönlendirdi bi ilaç yazdı ismini unuttum şimdi
sendede vvarya ondan anlatıyom bunları

yani hipotroidi doğuştan olan bişeymi yoksa sonradan mı ortaya çıkar
çünkü annem 5 kez hamile kalmış 4 kardeşiz biz :)))

canım benim çoook saolasın duan için inşallah seninde olacak
ben 16 aydır böyle sıkıntılıyım
ne yapsam atamıyorum içimden olmuyo işte olmuyo
eskisine nazaran daha iyiyiym toparladım
ama aklıma gelince içim sızlıyo napayım elimde olan bişey değilki

üzülme canım rabbim çok seviyomuşki yanına almış öyle düşün herşey olumlu olur inş:1hug:

Back