Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

amin canım amin bende bu akşam son ilacımı içeceğim 3-4 güne kalmaz adet olurum diye düşünüyorum ki akıntım çok fazla artmış zaten sonra rabbimin izni ile tedaviye başlayacağım inşallah

kuzucum tedavin inşallah olumlu sonuç verir 9 aylık evliyim tedaviye başlamak için 1 senenin dolmasını bekliyoruz şubatta başlayacaz tedaviye

günaydın kızlarrr
nasılsınızzz
sizden bi arkadaşım için dua istiyorum sezeryana girecek bi saate kadar bebeğin kalp atışları yavaşlamış suyuda yarıya kadar azalmış acil sezeryana alıyolar dua edin olur muu??
bi de iş yerimden izin alıp bende gitmek istiyorum ama arkadaşım için olduğunu söylersem vermicekler bi bahane bulmam lazım ama heyecandan beynim durdu yardım ediiinnn lütfeennn

günaydın canım ben kendi adıma konuşursam eğer çok uykum var onun dışında iyiyim sen nasılsın canım

canım bende uykusuzluk dışında iyiyim yorgunluktan sanırım uykusuzluğum neyse bugünde annemle burda ünlü çarşamba pazarımız var oraya gidicez öğlen gidicem

günaydın kızlarrr
nasılsınızzz
sizden bi arkadaşım için dua istiyorum sezeryana girecek bi saate kadar bebeğin kalp atışları yavaşlamış suyuda yarıya kadar azalmış acil sezeryana alıyolar dua edin olur muu??
bi de iş yerimden izin alıp bende gitmek istiyorum ama arkadaşım için olduğunu söylersem vermicekler bi bahane bulmam lazım ama heyecandan beynim durdu yardım ediiinnn lütfeennn
ayy canımm allah yardımcısı olsunn.. bi yakınımm kaza geçirmişş dee acilen hastahaneye gitmem lazım dee.. ne bilimm de bişeylerr... ay canımm yaaa inşş sağ sağlim kurtulurlar bebişide kendide.

günaydın kızlarrr
nasılsınızzz

günaydın canım hoşgeldin inşallah arkadaşın ve bebeği rabbimin izniyle sağlıkla çıkarlar ameliyattan canım inşallah dua edicem

amin kızlar inşaallahh
öyle heyecanlıyım ki sanki ben doğurcam
aradı ağlıyodu canım yaa aklım ondaa offff :((((

tiryakcığım allah arkadaşına bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kayracığım çarşamba pazarınızada gittim kışın gittiğimde beğenmedimde yazın güzeldi

günaydın kızlarrr
nasılsınızzz

ayyy canım rabbim onuda bebeğide biran önce acısız kurtarsın inş dualarım onunla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bişey soracam bugün ruyamda bi torba dolusu kabuklu yuvarlak yuvarlak :utangac:ceviz gördüm bi yorumlarmısınız bende hergün ruya anlatıyorum ama merak ettim işte

tiryakcığım allah arkadaşına bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kayracığım çarşamba pazarınızada gittim kışın gittiğimde beğenmedimde yazın güzeldi

şimdi yeri değişti hasan polatkan bulvarını biliyorsundur vişneliğin yanındaki bulvar migros vardı orda gördüysen onun karşısına taşındı ben ilk kez gidicem yeni yerine bakalım kışın bende sevmiyorum yazında girmek istemiyorum çok sıkılıyorum kalabalıktan bakalım bi gezeyimde değişiklik olsun

kızlar bişey soracam bugün ruyamda bi torba dolusu kabuklu yuvarlak yuvarlak :utangac:ceviz gördüm bi yorumlarmısınız bende hergün ruya anlatıyorum ama merak ettim işte

rüyada ceviz, maldir. cevizlerin birbirlerine sürtülmesinden dolayi isitilen ses, düsmanlik ve siddettir. rüyada görülen ceviz agaci, cimri, ugursuz, artan mala sahip bir kimsedir. ceviz agaci üzerinde oldugunu gören kimse, yukarida vasfolundugu gibi kaba bir kimseye güvenir. eger agactan indigini görse, güvendigi o kimse ile aralannda olan isi tamamlanmaz. ceviz agacindan düsüp öldügünü gören kimse, öldürülür, ölmez ise kurtulur. agactan düsüp el veya ayaginin kirildigini gören bir belaya girer, fakat sonra bundan kurtulur. ceviz agacim kökünden cikardigini gören, bir insani öldürür. ceviz, güclük ve zahmetle kazanilan bir malin meyvesidir. bir bostanda ceviz toplayip biriktirdigim gören kimseye bir kadin tarafindan mal gelir. eger gördügü cevizin kabugu soyulmussa, kendisine kifayet edecek derecede riziklanir.
cevizin kabugunu yedigini gören kimse cimri bir adami cekistirir. cevizle oynadigini gören kimse haram mal kazanmakla mesgul olur. ceviz, salih kimseler, kardeslerle, bedenin sihhati ve uzun yolculukla da tabir edilir. rüyayi gören kadin ise, uzun ömürlü olmasina isarettir. kirilmis ceviz, zahmet ve mesakkatsiz elde edilen maldir. hindistan cevizi, kahin ve falci sözüne isarettir. hindistan cevizinden yedigini görenin sözü tasdik edilir. hindistan cevizi iltihap ve yaniga da isarettir.
ceviz agaci görmek huysuz ve asabi bir adama isarettir. rüyada ceviz agacina ciktigini gören böyle bir adamla dost olur. ceviz agacinin üzerine devrildigini görmek bir dostunun ölecegine isarettir.

Papatya

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: Nov 2008

yeni doğacak çocuk için okunacak dualar Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Bol bol Yasin okunur.

ALINTIDIR DOĞUMUN KOLAY OLMASI İÇİN OKUNACAK DUA DA VAR CANIM

rüyada ceviz, maldir. cevizlerin birbirlerine sürtülmesinden dolayi isitilen ses, düsmanlik ve siddettir. rüyada görülen ceviz agaci, cimri, ugursuz, artan mala sahip bir kimsedir. ceviz agaci üzerinde oldugunu gören kimse, yukarida vasfolundugu gibi kaba bir kimseye güvenir. eger agactan indigini görse, güvendigi o kimse ile aralannda olan isi tamamlanmaz. ceviz agacindan düsüp öldügünü gören kimse, öldürülür, ölmez ise kurtulur. agactan düsüp el veya ayaginin kirildigini gören bir belaya girer, fakat sonra bundan kurtulur. ceviz agacim kökünden cikardigini gören, bir insani öldürür. ceviz, güclük ve zahmetle kazanilan bir malin meyvesidir. bir bostanda ceviz toplayip biriktirdigim gören kimseye bir kadin tarafindan mal gelir. eger gördügü cevizin kabugu soyulmussa, kendisine kifayet edecek derecede riziklanir.
cevizin kabugunu yedigini gören kimse cimri bir adami cekistirir. cevizle oynadigini gören kimse haram mal kazanmakla mesgul olur. ceviz, salih kimseler, kardeslerle, bedenin sihhati ve uzun yolculukla da tabir edilir. rüyayi gören kadin ise, uzun ömürlü olmasina isarettir. kirilmis ceviz, zahmet ve mesakkatsiz elde edilen maldir. hindistan cevizi, kahin ve falci sözüne isarettir. hindistan cevizinden yedigini görenin sözü tasdik edilir. hindistan cevizi iltihap ve yaniga da isarettir.
ceviz agaci görmek huysuz ve asabi bir adama isarettir. rüyada ceviz agacina ciktigini gören böyle bir adamla dost olur. ceviz agacinin üzerine devrildigini görmek bir dostunun ölecegine isarettir.

ayy canım yaa sagol ugraştığın için bi an kendimden ürktüm ne oluyo yaaakannehirakannehir

Back