yok canım artık üzülmüyorum çünkü artık çok etkileniyorum .diger çocugum için artık üzülmek yok .iyiyim artık canım.çünkü üzüldügüm zaman sadece kendime yapıyorum.yeni bi tedavi sürecine başlıcam psikolojik olarak çok iyi olmam lazım.öyle bir gün gelecekki çoluk çocuga karışacazneşeciğim allah kimseye sana yaşattığını yaşatmasın çok zor olduğuna eminim ama sen nasıl desem unutman mümkün değil ama meleğin çok güzel bir yerde için rahat olsun yani biraz rahatla artık bence çok üzülüyorsun ben sana diyorum ama allah korusun senin yerinde olsam akıl sağlığım yerinde olurmuydu bilmem ama bak yeniden bebek istiyorsun o yüzden lütfen biraz üzme kendini unut biraz canım düşünme
kızlar bende çıkıyorum sonra yine ugrarım kendinize iyi bakın. unutmayın ...önümüzde mutlu günler bizi bekliyor.pozitif olalım..allah hepimizin yüzünü güldürsün.saglıcakla kalın ...hoşcakalın...opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşım hoşgeldin topiğimize tanışamadık sen geldiğinde ben yoktum buralarda nasılsın bakalım bu arada umutlu bekleyişin inşallah mutlu sona dönüşür allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar yaa bişey diycem bende adet belirtileri üç gündür var kahverengi geliyo ama kırmızı gelmiyo sizce bölede adet görmüş sayılıyomuyumm. kahverengilerde çok az geliyo
kızlar yaa bişey diycem bende adet belirtileri üç gündür var kahverengi geliyo ama kırmızı gelmiyo sizce bölede adet görmüş sayılıyomuyumm. kahverengilerde çok az geliyo
yok canımm olamaz yaa çünkü ben 7 aydır adet görmüyorumm.. ilaçlar bile pek fayda etmedi farlutal içtim olamadım. cyclo progynova içtim bugün sekizinci gün hala kırmızılar yok ama altıncı gün kahverengiler geldi.. bilmiyorum yaa belkide olabilr aslında çünkü bu ilaçla hamile kalanları çok okudum.çünkü yumurtlamayıda tetikliyo diye biliyourm E2 hormonu veriyomuş.kız yoksa bebişmi geliyo yerleşme kanaması olabilir budelikafaduldendelikafadulden
hmm sağol canım cvbın içinn.ee senin nasıl gidiyoo iğneyi vurdurcanmı bu aysanırım adet sayılmıyo canım ben dr uma sormuştum kızrmızı gelmeye başladığında saymaya başla demişti canım
kıslar geri geldim kayracım burda uyuklamam mümkün değil ya rahatsız oldum iyice kahve yaptım kendime koyu ve sütsüz şekersiz bakalım açılacakmıyım çayla kahveylede hiç aram yoktur
oooo valla hiç içlmezz ben bikere denemiştimm. acayip kötü bi tadı oluyoo hele şekersizz.. sütten geçtim bari şekerr at kuzumacı acı nasıl içeceksin onu be güzelim türk kahvesi içseydin benim uykumu açıyo inşallah seninde açılır canım
yok canımm olamaz yaa çünkü ben 7 aydır adet görmüyorumm.. ilaçlar bile pek fayda etmedi farlutal içtim olamadım. cyclo progynova içtim bugün sekizinci gün hala kırmızılar yok ama altıncı gün kahverengiler geldi.. bilmiyorum yaa belkide olabilr aslında çünkü bu ilaçla hamile kalanları çok okudum.çünkü yumurtlamayıda tetikliyo diye biliyourm E2 hormonu veriyomuş.
hmm sağol canım cvbın içinn.ee senin nasıl gidiyoo iğneyi vurdurcanmı bu ay
gü-naydın kızlar. iyi haftalar hepinize..
kuzucum senin yazdıkların dikkatimi cekti biz önceki sene eşime bi kaç kere sperm testi yaptırdık bildiklerimi paylaşmak isterim.
alkol ve sigara anlık etkilemiyor sonucu çünkü test sırasında verilen sperm vücutta 72 gün öncesinde oluşan hücrelerin gelişimi sonucu ortaya cıkıyor. bunu düşünürsek 1 bardak viskinin çokda etkisi olmaz.
ama demişsinki dün gece birlikte olduk fakat boşalmadı. bu test öncesi 3 - 4 gün perhiz süresi var.bu arada erkekte bayağı meni birikiyo düzenli ilişkiye giren bi insanı düşünürsen 3 yada 4 gün uzun süre.
bu süre içinde ilişkiye girmemek gerekiyor bunun yanı sıra erkeğin uyarılmamasıda gerekiyor. çünkü spermler boşalacağını düşünürek hücum ediyorlar çıkışa doğru. boşalamadığı zamanda orada ölü hücre haline geliyorlar. dolayısıyla meni miktarı yani volümü normal oluyor ama hzılı hareketli ve canlı sperm yüzdesi düşük çıkıyor.
bence bugün değil de bir kere boşaldıktan sonra 3 yada 4 gün perhiz yapıp testi versin daha sağlıklı sonuç çıkar.
ben bi ara cok arastırmıstım sonucunda biz istediğimiz sonucu aldık cok şükür.
darısı tüm problem olanlara olsun.
yaaa bilmiyorum.evde başkası oldugu zaman kılık kıyafetine dikkat edeceksin. ben kapalı bir bayanım ama evin içinde boyalı boduralı derler ya kıyafetim açık olur saçım fönlü ve makyajlı olurum.o yüzden böyle sık misafirlige gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?