• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

hadi inşallahahhh bende rüyamda bi kız var bi torbada birsürü altın var ve bana bi altın bilezik verdi hayırdır inşallaahh
canımm benim bi arkadaşımda ruyasında ona kocası tarafından altın bilezik takıldığını görmüştü bir hafta içinde hamile kaldıgını öğrendi inşallah seninde müjdeli haberlerini alırız:Saruboceq::Saruboceq:

Ayyy kızlar yanlış anlamayın beni şaka yaptım bu işin sırasımı olur
Rabbim kime nasip ederse onlar anne olacak
ben aranızda en küççüğüm 1 yıldır bekliyorum bebeğimi
aslında benim hiç konuşmamam lazım ablalarımmm opuyorumnanaktan

hoşbukduk guzumm bu günlerimize hamdolsun iyiyim
sen ne alemdesin 2 gndür giirmedin
nee ben senden küçüğümm asıl ben 19 umdayım dahaa.. :):)

hoşbukduk guzumm bu günlerimize hamdolsun iyiyim
sen ne alemdesin 2 gndür giirmedin

valal canım iki gündür kınaydı düğündü ev işiydi giremedim aslında zaman zaman fırsatım olduda eltimin oğlıu bizdeydi o hep pc deydi oyun oynuyordu bende bıraktım oynasın iyiyim mosmor gözler duş alsamda makyaj kalıntıları var sanki gözlerimde baş ağrısı uykusuzluk filan pek iyi sayılmam bugün

canımm senindee oğlun olacak babişin olursa rüyada altın görmek erkek çocuktur.

ya varya hepiniz moral depoluyosunuz bana kızlar harikasınız yaa inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş kalalım inşalllaaaahh demek oğluşum olacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan harika

ya varya hepiniz moral depoluyosunuz bana kızlar harikasınız yaa inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş kalalım inşalllaaaahh demek oğluşum olacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan harika
canım sende bizee aynı şekilde hem yardmcı oluyosun hemde tecrübelerinden mahrum etmiyosun içimizde en uzun evlilik senin..

:teytey: ayyy inşallah canım ben en son rüyamda bilezik gördükten sonra evlenmiştim inşallaahh canım benim inşalllaaaahhhh:Saruboceq:

senin o güzel kalbin varya canım rabbim o güzel kalbini görüyor senin o kalbin haşa bazı ibadetlerden daha da değerli bir yerde yanlış anlaşılmasın ibadetler çok değerli dualar çok değerli ama bazen temiz kalple yapılmayınca makbul olmuyor ya bence senin o temiz kalbin bir sürü ibadet yerine geçiyor allah o temiz kalbine göre versin canım inşallah rabbim güldürsün yüzünü çok isterim hep ayçayı düşünüyordum en çok aramızda hani direk tüp bebek denilen laparoskopi olmasına rağmen tüpleri açılmayan arkadaşımızdı en çok onu düşünüyordum ama rabbim ona mucizesini gösterdi işte allah büyük

canım çok teşekkür ederim çok aydınlattın beni yalnız bişi dah avar kıslar bundan 1 sene önce eşim sperm testi verdi o zmaanda 3-4 gün perhiz yaptı ama testi vereceği gün den önceki gece birlikte olduk ama yine o boşalmadı ertesi gün bana kolaylık olur oralarda uğraşmam demişti ve sonuç olarak 27 milyon sayı ve toplamda ileri hızlı yavaş ve yerind ehareketli sayısı %66 filandı sanırım morfolojide %17 çıkmıştı sence bu sonuçlar nasıl iyimi dr lar iyi diyor ama

cnm toplam sayının sınırı 20 milyon ve üzeri evet kötü değil sonuç ama sayı ne kadar yüksek olursa tabi şansda o kadar yükseliyor. % 17 morfoloji süper masallah diyelim
teste gitmeden yarım saat önce sert bi kahve içsin sonralarıda ilişkiden önce de uygulasın bunu spermlerin daha hızlı çıkmasını sağlıyor.
:1hug:

aaaa vallahmı gııı fazla bişey yok aramızda bende 89'luyum:içelim:

vay be ayşecim 5 yaş var aramızda ben yaşlanmışım ama ben kendime bakıyorumda çok genç görünüyorum :roflol::roflol: bizim işyerinde bir kız var ben ona hanım diye konuşuyordum ama samimiyetimiz artınca abla diyecektimki kzın o arada yaşını öğrendim 26 imiş benle yaşıt yani ki kız bana ben seni kendimden küçük görüyordum inan dedi hiç göstermiyorsun yaşını dedi ama bana görede o büyük gösteriyor gibi geldi kaydirigubbakcemile3

senin o güzel kalbin varya canım rabbim o güzel kalbini görüyor senin o kalbin haşa bazı ibadetlerden daha da değerli bir yerde yanlış anlaşılmasın ibadetler çok değerli dualar çok değerli ama bazen temiz kalple yapılmayınca makbul olmuyor ya bence senin o temiz kalbin bir sürü ibadet yerine geçiyor allah o temiz kalbine göre versin canım inşallah rabbim güldürsün yüzünü çok isterim hep ayçayı düşünüyordum en çok aramızda hani direk tüp bebek denilen laparoskopi olmasına rağmen tüpleri açılmayan arkadaşımızdı en çok onu düşünüyordum ama rabbim ona mucizesini gösterdi işte allah büyük

:gitme: ya çok duygulandım ben canım ya asıl senin kalbinin güzelliği bu topiği açtın bak ne kadar güzel arkadaşlıklar kurduk hamişlerimiz var birsürü bilmediğimiz şeyleri öğrendik sen kendinden taviz verip herkesin derdine bi cevap veriyosun esas senin o güzel ve tertemiz kalbin olmasaydı burda buluşamıycak derdimizi sevincimizi paylaşamıycaktın o yüzden kuzum sana ve kalbine rabbim sağlık mutluluklar versin en kısa zamandada bebişlerini nasip etsin inşallah canım benim :gitme:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back