• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

aaaa cok sevndm aycasinan hayrlı olsn cnmmmmm allah kucagna almayı nasip etsn sen ne durumdasın cnmmm

hala tek kişiyim :roflol: :roflol:

bu arada kızlar amma kaynattık haaaa
Zuzucum hiç okumayacak sayfaları :kahve:

8 aydır korunmuyoruz ama bebişimiz olmadı daha teyzesi
Adını da nazlı kayacam bu gidişle :roflol: :roflol:

biraz lh yüksek fshtan o kadar
Bunun dışında bi tüplere bakılmadı diğerleri temiz
gelecek ay klomene başlayalım diyoruz ama nasip işte
Senin sorun ne canım???

anldm cnm inş allah hayrlı saglıklı evlat nasip etsn olur senin daha 8ay inan cok az ben ilk bebegmi düşürdüm cnm öldü karnımda....:gitme::gitme: 14ay bekledk oldu ama öldü..eşimde varikosel var bendede bişelr var ama inan tam olrk bilmiorm offfff ilk işim doktra gidince onu ögrenmek

günaydın kıslar gelemedim iki gündür düğün kına gecesi evi temmizle filan derken fırsatım olmadı nasılsınız bakalım

yumurtlama günlerindemisin canım senmisin yoksa iki hamişten biri kaydirigubbakcemile3

günaydınlaaaaaaar dün nette sorun vardı giremedim ya neler yaptınız bakalım
ay inşallah canım yaaaa ağzından bal damlıyo çatır çatır yumoşluyom vallaha kocimde kız sen tavukmusun ne yumurtlaması diyo alem yaakaydirigubbakcemile3delikafadulden:dance:

mutluyum tabi mutlu olmaz lurmuyum hiç canım bebegım benımle lolsunda ben bişey yemesemde olur ama beslenemez diye korkuyorum işte tek düşüncem o ondan sıkıntım biraz annem benımle gelmıstı doktora zaten orda ögrendi kayınvalıdeme söyledık hemen kendine benzetmeye basladı ben erken aşerdım sende erken aserersın ben eksi yedım sende ye falan filan kaynana değilmi işte :oklava: sankı ona benzemek zorundayım.neyse hep dualarımdasınız valla Allah sizlerede en kısa zamanda versin bu mutlulugu rabbim çok şükür bana fazla bekletmeden verdi darısı sizlerin başına inşallah

canım valla yazılarınıza anca cevap verebiliyorum ayçacım dr kağan kocatepe den dinledim anne adayları ilk 3 ayında beslenemiyoruz mide bulantısından yemek yiyemiyoruz bebeğimiz beslenemez diye korkmasınlar diyor bebek ozamana kadar anneden almıyor besinini diyor yani 3 aydan sonra beslemeye başla onu bol ceviz balık ıspanak canım bu arada hamileler kesinlikle kan hapı kullanmalı tiroid şeker vs testlerinde yapıldımı canım bunları ihmal etme olur mu rabbimiz herşeyi nasılda yaratmış anne nin ilk 3 ay bulantısı oluyor bişi yiyemiyor ama o 3 ayda bebekte anneden beslenmiyor rabbim herşeyi nasıl düzenli yaratmış ve devam ettiriyor dünyayı

günaydın ablaa ne düğünü hayırdır. biz iyiyizde sen nasılsın bakimm

bende iyiyim biraz başım ağrıyor iki gündür müzik sesi dan dan dan birazda geç yattım düşünde eşimin dayısının oğlunun ay bir hazırlandım ki düğüne bir sürü masraf yaptım kıyafet saç makyaj bilmem ne 3-4 saatlik için sonra çok kızıyorum kendime neden böyleyim

bende iyiyim biraz başım ağrıyor iki gündür müzik sesi dan dan dan birazda geç yattım düşünde eşimin dayısının oğlunun ay bir hazırlandım ki düğüne bir sürü masraf yaptım kıyafet saç makyaj bilmem ne 3-4 saatlik için sonra çok kızıyorum kendime neden böyleyim
abla sen kendine dur diyemiyosun bi türlüü

hayırlı sabahlar kızlar KUZUCUM korkuttun beni ne oldu bu kıza iki gündür nerelerde deyip durdum şükür işlerin varmış iyisin nasılsın canım

günaydınlaaaaaaar dün nette sorun vardı giremedim ya neler yaptınız bakalım
ay inşallah canım yaaaa ağzından bal damlıyo çatır çatır yumoşluyom vallaha kocimde kız sen tavukmusun ne yumurtlaması diyo alem yaakaydirigubbakcemile3delikafadulden:dance:

günaydın arkadaşım hoşgeldin topiğimize tanışamadık sen geldiğinde ben yoktum buralarda nasılsın bakalım bu arada umutlu bekleyişin inşallah mutlu sona dönüşür allah hepimizin yardımcısı olsun

Back