Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım yaa nerde o gnlerr allahım hayırlısını versin ya rabim.ayyy çok heyecanlandım kırmızıları beklerken bide bebiş geliyomuş delikafaduldendelikafadulden
canım ilaç kullanmıştım yaa hatırlarsan o yüzden dört gözle :smiley-cool:bekliyom adet olmayıı.. adet olunca sevineceğimm ve bukadar çok bekleyeceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla.vurdurcam rabbimde nasip ederse canım 7 ay sonra kahverengi gelmesi normal gibi ama benim düşüncem üşütmüşte olabilirsin güzelim
pekii sen ölemi hissediyonn gerçekten içinden gelerekmi söledinn. hani malumm sen ne dersen tutuyoda ondan sordumm :)kaydirigubbakcemile3vallahi gerçketken büyük bi mucize olur hemde.:1shok:bende böle düşüp bayılırımakannehirkeşke hamiş olsan evincim ne kadar güzel bi mucize olur
günaydın canım hoş geldinn. nasılsınn bakimm.Ayy aynen beni anlattın şekerim dışarda gayet sadeyim evde çok kokoşum
Allahtan benim kayın validemler malatyada oturuyor yoksa başını kapa iş yap hizmet et zor oluyo kendi evinde
BU ARADA GÜNAYDIN KIZLARRRRR
günaydıın ayşecimzemuszemus
günaydın canım hoş geldinn. nasılsınn bakimm.
Bugün 20:25
Ayy aynen beni anlattın şekerim dışarda gayet sadeyim evde çok kokoşum
Allahtan benim kayın validemler malatyada oturuyor yoksa başını kapa iş yap hizmet et zor oluyo kendi evinde
BU ARADA GÜNAYDIN KIZLARRRRR
canımm rüyada gül tomurcuğuu bebişee işaret edermiş bakkızlar bişey soracağım bu gün ruyamda tomurcuk halinde kırmızı gül gördüm
ne anlam geldiğini bilen varmı içinizdeCADIARZU
hamdolsun iyi diyelim iyi olsun kızlar
dün gece banyo yapıp yattım,biraz tıkalıyım bugün birde başım ağrıyorr
kalkıp bişeyler yiyeyimde anneme gideyim
bilgisayarımıda anneme götürücem sizden uzak kalmak istemiyorum
hamile kalmaktan bahsetmişsinizzz aaaa sıramı kimseye vermem bu ay ben hamile olacam tamammı:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
tamam canımm olsunda senin olsuunn sırasımıı varr bee.. ne fark ederkii..hamdolsun iyi diyelim iyi olsun kızlar
hamile kalmaktan bahsetmişsinizzz aaaa sıramı kimseye vermem bu ay ben hamile olacam tamammı:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hamdolsun iyi diyelim iyi olsun kızlar
canımm rüyada gül tomurcuğuu bebişee işaret edermiş bak
Temiz güğüm, onu gören herkes için hayır ve iyiliğe delalet eder. hatırlanmaya, Gül koklamak sevinç ve feraha, bir kadını öpmeye, misafir ya da mektup gelmesine, Gül tomurcuğu genç kıza, çocuğa ve pek yakında meyadna gelecek sevinçli bir duruma, Hastanınn gül ağacı altında yahut güllerle süslenmiş bir yatakta yattığını görmesi kırk gün sonra vefat etmesine, Gülü ağacıyla görmek çetin işlere ve zorlukla birlikte gelecek mutluluğa, Gül toplamak sevince, mal toplamaya delalet eder.
Rüyada gül görmek, çok iyi bir şekilde yorumlanır. Birisinin gül toplaması, vaktinin hoş geçeceğine, muradına ereceğine, çok hayırlı haberler alıp sevineceğine işarettir. Gül herkese para ve saadeti müjdeler. Aşık bir kadın gül görmüşse sevdiğiyle birleşir.
Rüyada gül iyiye yorulur. Yeni açan gül toplamak bir genç kız ise çok kısa bir süre sonra evlenir. Güllerin rengine göre rüyaların anlamları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde. Aynı şekilde gören kadın ise bereket , şöhret ve mutluluk olarak yorumlanır.
Gül görmek ve koklamak özellikle aşk hayatında mutlulukların ve başarının işaretidir. Fakat solmuş güller, bir sevdiğinizden ayrılacağınız anlamına gelebilir.
Güzel bir gül çok iyidir. Aşkta ve işte başarı, kısmet, bolluk, ömür boyu mutluluktur. Gülün rengine ve güzelliğine göre yorumlanır.
Rüyada gül görmek iyiye delalettir. Yeni açan bir gülü toplayan bir genç kız çok kısa zamanda evlenir. Güllerin renklerine göre manaları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde ilerler hatta en başa geçer. Aynı şekilde gören kadın ise bolluk, ün ve mutluluk olarak yorumlanır.
Rüyada gül görmek iyiye delalettir. Yeni açan bir gülü toplayan bir genç kız çok kısa zamanda evlenir. Güllerin renklerine göre manaları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde ilerler hatta en başa geçer.
canımm rüyada gül tomurcuğuu bebişee işaret edermiş bak
Temiz güğüm, onu gören herkes için hayır ve iyiliğe delalet eder. hatırlanmaya, Gül koklamak sevinç ve feraha, bir kadını öpmeye, misafir ya da mektup gelmesine, Gül tomurcuğu genç kıza, çocuğa ve pek yakında meyadna gelecek sevinçli bir duruma, Hastanınn gül ağacı altında yahut güllerle süslenmiş bir yatakta yattığını görmesi kırk gün sonra vefat etmesine, Gülü ağacıyla görmek çetin işlere ve zorlukla birlikte gelecek mutluluğa, Gül toplamak sevince, mal toplamaya delalet eder.
Rüyada gül görmek, çok iyi bir şekilde yorumlanır. Birisinin gül toplaması, vaktinin hoş geçeceğine, muradına ereceğine, çok hayırlı haberler alıp sevineceğine işarettir. Gül herkese para ve saadeti müjdeler. Aşık bir kadın gül görmüşse sevdiğiyle birleşir.
Rüyada gül iyiye yorulur. Yeni açan gül toplamak bir genç kız ise çok kısa bir süre sonra evlenir. Güllerin rengine göre rüyaların anlamları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde. Aynı şekilde gören kadın ise bereket , şöhret ve mutluluk olarak yorumlanır.
Gül görmek ve koklamak özellikle aşk hayatında mutlulukların ve başarının işaretidir. Fakat solmuş güller, bir sevdiğinizden ayrılacağınız anlamına gelebilir.
Güzel bir gül çok iyidir. Aşkta ve işte başarı, kısmet, bolluk, ömür boyu mutluluktur. Gülün rengine ve güzelliğine göre yorumlanır.
Rüyada gül görmek iyiye delalettir. Yeni açan bir gülü toplayan bir genç kız çok kısa zamanda evlenir. Güllerin renklerine göre manaları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde ilerler hatta en başa geçer. Aynı şekilde gören kadın ise bolluk, ün ve mutluluk olarak yorumlanır.
Rüyada gül görmek iyiye delalettir. Yeni açan bir gülü toplayan bir genç kız çok kısa zamanda evlenir. Güllerin renklerine göre manaları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde ilerler hatta en başa geçer.
kızlar bişey soracağım bu gün ruyamda tomurcuk halinde kırmızı gül gördüm
ne anlam geldiğini bilen varmı içinizdeCADIARZU
hadi inşallahahhh bende rüyamda bi kız var bi torbada birsürü altın var ve bana bi altın bilezik verdi hayırdır inşallaahh
canım çiçekler baharın geldiğinin habercisidir helede tomurcuk şeklinde gördüysen bahar gelecek demektir
gül görmek sevinçtir neşedir
senin kısa zamanda sevineceğine işaret eder
canımm senindee oğlun olacak babişin olursa rüyada altın görmek erkek çocuktur.hadi inşallahahhh bende rüyamda bi kız var bi torbada birsürü altın var ve bana bi altın bilezik verdi hayırdır inşallaahh
tamam canımm olsunda senin olsuunn sırasımıı varr bee.. ne fark ederkii..
Allah gönlündekini verir inşallah canım hepimiz hamiş kalalım
Bugün 20:35
Kuzunaz ayşecim hoşgeldin nasılsın canım bu arada tatlıkız ayşe armanın nasıl hamile kaldığı yazısını kayracım da paylaşmıştı daha önceden
ayyyyyyy inşallah yaaaa rabbim hepimizi mutlu
etsin meleklerimize biran önce kavuştursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kayracım bu rüya da kesinlikle hamileliğe işaret canım annem derdi hep düşün 11 kere ham,le kana bir kadın söylüyor bunu hep rüyamda altın görürdüm özelliklede bilezik derdi kaydirigubbakcemile3