Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı sabahlar kızlar KUZUCUM korkuttun beni ne oldu bu kıza iki gündür nerelerde deyip durdum şükür işlerin varmış iyisin nasılsın canım
iyiyim allaha şükür kayracım sen nasılsın.bugün rüya gördüm .dün işte kızım olursa zeynep koyacam demiştim ya etkisinde kalmışım herhalde sıkı durun bak kaçmak yok..anlatıyorum
abla bi beşinin olsa bu seferde onaa almaya başlarsın emin oll gene dur diyemezsin. bence sen şimdiden alışş.sorma valla bir bebişim olsa yapmam böle heralde dimi çok para harcıyorum ya((
iyi canım sen nasıllsınn.Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kayra_esk, evindarkece+, Kuzunaz, nese1984, sumeyrat+, tiryak+, XTATLIKIZ
hepiniz nasılsınız kızlar
abla bi beşinin olsa bu seferde onaa almaya başlarsın emin oll gene dur diyemezsin. bence sen şimdiden alışş.
ayy günaydın kayracım özür senin msajınada cevap veremedim henüz nasılsın canım ben iyiyim merak etme sadece şu an uykusuz ve yorgunum ve başım ağrıyor onun dışında iyiyiym haa aklıma geldi sorayım hemen eşim bugün sperm testi verecekti ama dün gece 1 bardak viski içti abilerine uydu sağolsun düğün vardı ya sperm sayısını etkiler mi ? kayracım yoksa sonra mı versin testi
ayy günaydın kayracım özür senin msajınada cevap veremedim henüz nasılsın canım ben iyiyim merak etme sadece şu an uykusuz ve yorgunum ve başım ağrıyor onun dışında iyiyiym haa aklıma geldi sorayım hemen eşim bugün sperm testi verecekti ama dün gece 1 bardak viski içti abilerine uydu sağolsun düğün vardı ya sperm sayısını etkiler mi ? kayracım yoksa sonra mı versin testi
rahmetli kızım zeynepte yatakta saga dönmüşüz sarılarak yatıyoruz.aynı zeynebim ama yeni dogan çocugummuş isim arıyoruz ben diyorumki adını nergis mi koysam diyorum yada elem nisa mı koysam diyorum .neyse dur mustafa gelsinde sorayım ya nergis yada elem nisa koyalım diyorum. rüyamı sabah MISTILLO CAN yani mustafa ben öyle diyorum kendisine.....neyse anlattım dediki aslında neşe kızımız olursa adını zeynep koymayalım onun yeri ayrı kalsın dedi ama büyük bir düşünce içine girdim.mafoldumben
yinedekararsızım ben istedimki zeynep dedikçe kızım ölmemiş gibi olsun yine kimligine baktıkça ZEYNEP DOĞAN adını göreyim ama hamile kalır cinsiyeti kız olursa fikrim nasıl olur bilemiyorum canım.dediginiz dogru ama gelde yüregime anlat .benim yerimde hangi ana olsa benim yaptıgımı yapardı.mafoldumbenbencede koyma canım benim adını zeynep eşin doğru söylüyor bir yerde yeni bir hayat yeni bir isim yeni bir can olsun ömrüde zeynebinkine benzemesin
çok şükür iyiyim canım nette buldum sorunun tam cevabı olurmu bilmiyorum ama yazayım canım kopyalanmıyo ''Meni incelemesinin sonuçları ;cinsel perhiz süresine mevsime geçirilmiş hastalıklara strese alkol ve sigara kullanımına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.erkek kısırlığı hakkında kesin sonuca varılmadan önce birer ay arayla üç kez meni incelemesi yapılması gerekmektedir. sperm kalitesine olumlu etki yapan yiyecekler çilek,avakado,zencefil,domates
yinedekararsızım ben istedimki zeynep dedikçe kızım ölmemiş gibi olsun yine kimligine baktıkça ZEYNEP DOĞAN adını göreyim ama hamile kalır cinsiyeti kız olursa fikrim nasıl olur bilemiyorum canım.dediginiz dogru ama gelde yüregime anlat .benim yerimde hangi ana olsa benim yaptıgımı yapardı.mafoldumben
işte bende bir bardak tan etkilenmez diye düşündüm de testi ne zaman vericek demiştin canım