• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kayra_esk, evindarkece+, Kuzunaz, nese1984, sumeyrat+, tiryak+, XTATLIKIZ
hepiniz nasılsınız kızlar

hayırlı sabahlar kızlar KUZUCUM korkuttun beni ne oldu bu kıza iki gündür nerelerde deyip durdum şükür işlerin varmış iyisin nasılsın canım

ayy günaydın kayracım özür senin msajınada cevap veremedim henüz nasılsın canım ben iyiyim merak etme sadece şu an uykusuz ve yorgunum ve başım ağrıyor onun dışında iyiyiym haa aklıma geldi sorayım hemen eşim bugün sperm testi verecekti ama dün gece 1 bardak viski içti abilerine uydu sağolsun düğün vardı ya sperm sayısını etkiler mi ? kayracım yoksa sonra mı versin testi

iyiyim allaha şükür kayracım sen nasılsın.bugün rüya gördüm .dün işte kızım olursa zeynep koyacam demiştim ya etkisinde kalmışım herhalde sıkı durun bak kaçmak yok.kaydirigubbakcemile4.anlatıyorum

iyiyim allaha şükür kayracım sen nasılsın.bugün rüya gördüm .dün işte kızım olursa zeynep koyacam demiştim ya etkisinde kalmışım herhalde sıkı durun bak kaçmak yok.kaydirigubbakcemile4.anlatıyorum

öncelikle rüyan sabahların hayrına gitsin canım anlat bekliyoruz

rahmetli kızım zeynepte yatakta saga dönmüşüz sarılarak yatıyoruz.aynı zeynebim ama yeni dogan çocugummuş isim arıyoruz ben diyorumki adını nergis mi koysam diyorum yada elem nisa mı koysam diyorum .neyse dur mustafa gelsinde sorayım ya nergis yada elem nisa koyalım diyorum. rüyamı sabah MISTILLO CAN yani mustafa ben öyle diyorum kendisine.....neyse anlattım dediki aslında neşe kızımız olursa adını zeynep koymayalım onun yeri ayrı kalsın dedi ama büyük bir düşünce içine girdim.mafoldumben

ayy günaydın kayracım özür senin msajınada cevap veremedim henüz nasılsın canım ben iyiyim merak etme sadece şu an uykusuz ve yorgunum ve başım ağrıyor onun dışında iyiyiym haa aklıma geldi sorayım hemen eşim bugün sperm testi verecekti ama dün gece 1 bardak viski içti abilerine uydu sağolsun düğün vardı ya sperm sayısını etkiler mi ? kayracım yoksa sonra mı versin testi

çok şükür iyiyim canım nette buldum sorunun tam cevabı olurmu bilmiyorum ama yazayım canım kopyalanmıyo ''Meni incelemesinin sonuçları ;cinsel perhiz süresine mevsime geçirilmiş hastalıklara strese alkol ve sigara kullanımına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.erkek kısırlığı hakkında kesin sonuca varılmadan önce birer ay arayla üç kez meni incelemesi yapılması gerekmektedir. sperm kalitesine olumlu etki yapan yiyecekler çilek,avakado,zencefil,domates

ayy yazını okuyunca büyük bir hüzün içine girdim canım.allahın haram kıldıgı şeyi içmesi beni üzdü

rahmetli kızım zeynepte yatakta saga dönmüşüz sarılarak yatıyoruz.aynı zeynebim ama yeni dogan çocugummuş isim arıyoruz ben diyorumki adını nergis mi koysam diyorum yada elem nisa mı koysam diyorum .neyse dur mustafa gelsinde sorayım ya nergis yada elem nisa koyalım diyorum. rüyamı sabah MISTILLO CAN yani mustafa ben öyle diyorum kendisine.....neyse anlattım dediki aslında neşe kızımız olursa adını zeynep koymayalım onun yeri ayrı kalsın dedi ama büyük bir düşünce içine girdim.mafoldumben

bencede koyma canım benim adını zeynep eşin doğru söylüyor bir yerde yeni bir hayat yeni bir isim yeni bir can olsun ömrüde zeynebinkine benzemesin

kuzucum bir bardak diyosun belki etkisi olmayabilirde dr a bi sor istersen canım şimdi ne desem bilemedimki

bencede koyma canım benim adını zeynep eşin doğru söylüyor bir yerde yeni bir hayat yeni bir isim yeni bir can olsun ömrüde zeynebinkine benzemesin
yinedekararsızım ben istedimki zeynep dedikçe kızım ölmemiş gibi olsun yine kimligine baktıkça ZEYNEP DOĞAN adını göreyim ama hamile kalır cinsiyeti kız olursa fikrim nasıl olur bilemiyorum canım.dediginiz dogru ama gelde yüregime anlat .benim yerimde hangi ana olsa benim yaptıgımı yapardı.mafoldumben

çok şükür iyiyim canım nette buldum sorunun tam cevabı olurmu bilmiyorum ama yazayım canım kopyalanmıyo ''Meni incelemesinin sonuçları ;cinsel perhiz süresine mevsime geçirilmiş hastalıklara strese alkol ve sigara kullanımına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.erkek kısırlığı hakkında kesin sonuca varılmadan önce birer ay arayla üç kez meni incelemesi yapılması gerekmektedir. sperm kalitesine olumlu etki yapan yiyecekler çilek,avakado,zencefil,domates

sağol kayracım ama bu sürekli alkol alanlar için geçerli olabilir mi acaba bu arada yavruceylan ve sen sigaradan bahsetmişken bişi sölicem bu konuda sana dr enver beyle görüşmeye gittik ya geçenlerde eşimle eşim dediki hocam ben günde 1 paket sigara içiyorum dedi dr da dediki aslına bakarsan sigara üreme ile alakalı olarak erkeklere değilde kadınlara olumsuz etki eder ama yinede sağlık açısından zararlı olduğu için bırakmalısın dedi ayrıca düşün ki şimdi verdiğin sperm 3 hafta öncesinden hazırlanmaya başlanıyor dedi ona göre kendine iyi bak dedi bu arada dün gece ilişki oldu ama eşim boşalamadı ben de sıkıldım artık dayanamadım oda bıraktı off aslında çok istekliydi serteşme sorunuda olmadı fazla ama ben çok isteksizdim sanırım ondan mı kaynaklandı acaba off eşimin bu sorunuda bize ayrı stres bazen çok üzülüyorum bu arada ben eşimi tanıdığımda 17 yaşımdaydım ve başkasını platonik olarak seviyordum o dönemlerdede allahım bendeki nasıl bir güzellikse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir sürü kişi bana aşıktı ama herkesi hep reddediyordum tek kelimeyle eşimde aynen benden çok etkilendiğini söylüyordu yanımda titriyordu resmen hayatında hiç bir zaman hiç kimseye böle şeyler hissetmemiş vs. neyse ben herkesi reddederken eşimi redddemedim bana çok çekici ve seksi gelmişti çok erkeksi kaydirigubbakcemile3 zavallım ne hale geldi kaydirigubbakcemile3

haftaya bugün adetin 3 .günü olur inşallahta doktora gidecem canım.geçenlerde kuzucum gonal-f fiyatı hakkında birşeyler yazmıştın 6ootl üstü filan...bize maliyeti 250tl gibi oluyor.ama aşılamada kullandıgın zaman tüp bebekte devlet ödemiyormuş.bu 2 aşılamamda bana MERıONAL adlı igneyi vermişti kalçadan yapılıyordu. bize aylık maliyeti 150 tl oluyordu. şimdi diyorum gonal-f yazsın 250 tl o olur 250tlde aşılama olur bu işi 500tl ile kapatırız diyoruz ama

işte bende bir bardak tan etkilenmez diye düşündüm de testi ne zaman vericek demiştin canım

yinedekararsızım ben istedimki zeynep dedikçe kızım ölmemiş gibi olsun yine kimligine baktıkça ZEYNEP DOĞAN adını göreyim ama hamile kalır cinsiyeti kız olursa fikrim nasıl olur bilemiyorum canım.dediginiz dogru ama gelde yüregime anlat .benim yerimde hangi ana olsa benim yaptıgımı yapardı.mafoldumben

neşeciğim allah kimseye sana yaşattığını yaşatmasın çok zor olduğuna eminim ama sen nasıl desem unutman mümkün değil ama meleğin çok güzel bir yerde için rahat olsun yani biraz rahatla artık bence çok üzülüyorsun ben sana diyorum ama allah korusun senin yerinde olsam akıl sağlığım yerinde olurmuydu bilmem ama bak yeniden bebek istiyorsun o yüzden lütfen biraz üzme kendini unut biraz canım düşünme

kuzunazcım bugün sperm tahlili varilecek diyorsun dünde ilişkiye girdik diyorsun.doktor sperm tahliline göre size birşeyler söyleyecek canım.bu konularda dikkatli olun canım. sipermin azligi söz konusu oldugu zaman size tüp bebek bile önerebilir. böyle tahlillerde ve aşılama öncesinde doktor 3 gün pehriz veriyor canım

işte bende bir bardak tan etkilenmez diye düşündüm de testi ne zaman vericek demiştin canım

canım bugün ver dedim am aboşber ya dah adetime var 7 gün sonra ya bekliyorum en geç o zamana kadar verir bu arada patronlar gitti ben masamda biraz gözlerimi kapasam dinlensem başım çok ağrıyor kıslar görüşürüz olurmu

Back