evet canım aynı apartmandayız şimdi görümceme gittiler kışı orda geçirecekler ama bize kesin gelirler arada yine yüz vermesemde oğullarınında evi yapıcak bişey yokki
ya tabi o da eşinin annesi ama birazda herşeyin bir usulü var kaynanagil yakınlarmı size
yaa tabiki canım.evde misafir oldugu zaman iş güçte bitmiyor.gece şeyttirmek istesende evde birileri oldugu için zevk bile alamaz insan .sende annenlere git gez evde durmabayramda üç gün ordaydık yani çiftlikte oturuyorlar biz bayramları orda geçiririz biz 3 cü gün akşam döndük 4 cü günün sabahı bi baktım gelmişler yine yapıcak bişeyde yok onlarda yalnızlıktan sıkılıyolar heralde yada torunları özlüyorlar ama insan birazda anlayışlı olur dimi
45 dk filan aramız çok yakın değil çok uzakta değil
yaa tabiki canım.evde misafir oldugu zaman iş güçte bitmiyor.gece şeyttirmek istesende evde birileri oldugu için zevk bile alamaz insan .sende annenlere git gez evde durma
annengil yakınmı
ne diyim canım allah yardımcın olsun .psikolojik olarak etkilenirsin ve bu istedigin bebek için bile önemliistediğim kadar gidip gezeyim beklerler akşam gelirler o yoluda denedim canım fayda etmedi kendilerine burdan bi ev almadan rahat yok bana
benim kaynananın bir huyu var yüz ver yanında senelerce kalsın o yüzden benim konuya yaklaşımım ters yani.herşeyin bir yolu yordamı var demi
iyi akşamlar kızlar ne yaptınız ben yokken bu gün yoktum pek giremedim
hamiş haberleri varmı bakalımkaydirigubbakcemile2
ne diyim canım allah yardımcın olsun .psikolojik olarak etkilenirsin ve bu istedigin bebek için bile önemli
o iki haber kimden gelecek sence kayracımhoşgeldin canım nasılsın henüz yeni bi haber yok ama inanıyorum çok çok kısa bi zamanda iki haber alacağımızı düşünüyorum canım hayırlısı bakalım sende nasıl gidiyo
eşimde baktıda yazıma hoşuna gitti yalnız öpücük çıkmamış kesin öpecek .Şenizhaydi kayracım anacım ben çıkıyom sende çık.git kocacıgının yanına ..eşim böle böle.akannehir bakıyor bana bilemiyorum niye öle bakıyor sanki dövecek mi.kaydirigubbakcemile yada .:mymeka: ve yahutta .:tomato:bişeymi fırlatacak yada.Şeniz öpecekmi yoksa amaaaaan be .hihoyyyt
haydi kayracım anacım ben çıkıyom sende çık.git kocacıgının yanına ..eşim böle böle.akannehir bakıyor bana bilemiyorum niye öle bakıyor sanki dövecek mi.kaydirigubbakcemile yada .:mymeka: ve yahutta .:tomato:bişeymi fırlatacak yada.Şeniz öpecekmi yoksa amaaaaan be .hihoyyyt
hoşgeldin canım nasılsın henüz yeni bi haber yok ama inanıyorum çok çok kısa bi zamanda iki haber alacağımızı düşünüyorum canım hayırlısı bakalım sende nasıl gidiyo
o iki haber kimden gelecek sence kayracım
iyiyim canım m:sm_confused:CADIARZUisafirlikler falan akşam oldu
bu arada benim yumoşlar harekette ne oluyosa anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?