• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

ravza çok güzel bir isim ve ceylancıma katılıyorum neşecim bencede başka bir isim koy herseferinde her adıyla çağırışında için acıyabilir aklına gelir ama sen bilirsin
hayır canım içim hiiiç acımayacak onu zeynebim gibi sevecem .ona dahada çok sarılacam.herkes çocugunu sever ama benim sevgim çoook fazlaydı .eşim kızım öldükten sonra dediki neşe zeynebe çok düşkündün.onu taparcasına seviyordun. rabbim acaba o yüzden mi evladımızı aldı demişti. yani o kadar severdim

aynı bende öyle canım diyorum ya erkek olursa o jilelerini nasıl giydiririm yaa ayşe teyzesi kızımın herşeyi pembeydi.ben öldükten sonra hep dedim olursa adı zeynep....sanki bana dönüp gelecek .o ölmedi annesini özlettiriyor .tek istegim bu .kızımdan geriye sadece ölüm raporu kaldı.ne kimligini bıraktılar nede saglık karnesini...tek bir istegim var yine zeynebimin kimligini elime almam.adını orada görmek istiyorum ZEYNEP DOGAN

üzülme dicem ama üzülmemek elde değil ben o öldüğü günden iiitibaren ona ait hiç bişey görmek istemedim elbiselerini beşiğini herşeyini sakladı annem
eşimin telefonunda resmi var bakamıyorum baakınca bi tuhaf oluyorum

yok hiç sanmam canım çünkü yumurtlama akıntım olmadı daha bugün yarın başlar heralde diye düşünüyorum canım ben hiranur ve yusuf isimlerini çok seviyorum güzelim ikiz olursa tabi birbirine uyumlu bulmam lazım canım

İyi de kayracım sen düzenli adet oluyorsun diye hatırlıyorum
niye geciksin ki???
bu arada benim öyle çok akıntım olmaz hele o sümüksü yapışkan akıntıyı son iki ay hariç hiç görmemiştim
Son iki aydır (bu ay hariç) bal+tarçın+çörekotu kullanmıştım sanırım o epey iyi gelmişti demeki diyorum
fakat buna rağmen geçen ay verdiğim progestronu dr beğendi
üstelik düzenli adet olduğuma göre yumurtam olgunlaşıp çatlıyor
fakat dedim ya ben hiç o akıntıyı görmedim bu güne kadar
Seninde belki öyle olmuş olabilir.
İnşaaallaaaah hiç gelmezde göbüşünde olur bebişin kaydirigubbakcemile5

Niye öyle diyosun annesiiii
Belki bebişin göbüşündeeee
Bak alınır sonra haaaa :ecrin_bebek:

ceylancım yaa içim bi hoş oldu öyle annesi filan yazmışsınya bian acaba hamilemiyimki diye geçti içimden :asigim:rabbim sana en kısa zamanda nasip etsin inşalllaaah bebişini hepimize inşalllaaahhh sağ yumurtam iş başında büyiycem diye çırpınıp duruyo

üzülme dicem ama üzülmemek elde değil ben o öldüğü günden iiitibaren ona ait hiç bişey görmek istemedim elbiselerini beşiğini herşeyini sakladı annem
oyyyy ayşecim sen onları diyosun başından çıkardıgım tokaları duruyor hemide ucunda saçının teli var atmadım o saçının telini bile öpüp seviyorum. herkes haline şükretsin. bende dahil ya 18 20 yaşında ölseydi dahada zor olurdu

Seninkisinine Neşeninki gibi oldukça normal bir tepki olarak buluyorum ayşecim
en az Neşecim kadar sende haklısın canım
Sanırım ben de olsam senin gibi yapardım

ama inşaaaalllaaaah Rabbim tekrar kucaklarınızı dolduracaktır.
İnşaaalllaaah bizimkini de :Saruboceq: :Saruboceq:

neyse arkadaşlar bende çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın.bol bol bebek çalışmaları yapın. boş durmayın.durmak yok yola devaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm.kaydirigubbakcemile4

ceylancım yaa içim bi hoş oldu öyle annesi filan yazmışsınya bian acaba hamilemiyimki diye geçti içimden :asigim:rabbim sana en kısa zamanda nasip etsin inşalllaaah bebişini hepimize inşalllaaahhh sağ yumurtam iş başında büyiycem diye çırpınıp duruyo

İnşaaalllaaah canım İnşaaallaaaah hanişsindir
Dualarına da kocamaaaan amiiiiin diyorum

Çok şükür sizlerle konuşmak iyi geldi be kızlar:lepi:

İyi de kayracım sen düzenli adet oluyorsun diye hatırlıyorum
niye geciksin ki???
bu arada benim öyle çok akıntım olmaz hele o sümüksü yapışkan akıntıyı son iki ay hariç hiç görmemiştim
Son iki aydır (bu ay hariç) bal+tarçın+çörekotu kullanmıştım sanırım o epey iyi gelmişti demeki diyorum
fakat buna rağmen geçen ay verdiğim progestronu dr beğendi
üstelik düzenli adet olduğuma göre yumurtam olgunlaşıp çatlıyor
fakat dedim ya ben hiç o akıntıyı görmedim bu güne kadar
Seninde belki öyle olmuş olabilir.
İnşaaallaaaah hiç gelmezde göbüşünde olur bebişin kaydirigubbakcemile5

inşalllaaahhhh ağzından bal damlıyo güzelim yaa benim adetlerim sadece birkaçgün gecikir gecikirse oda ama ne bileyim çatlatma iğnesi olmadım diyemi geç yumurtluyorum acaba diye düşünüyorum bide karnım baya şişti adetime yakın göğüs uçlarındada özellikle sağ ağrım var keşke rabbim duysun sesini duanı inşallllaaahh canım içimi kıpır kıpır yaptın yazdıklarınla canım beim:asigim::asigim:

2 gün önce arkadaşım beni rüyasında görmüş akan bi nehir kenarındaymışım su berrak temizmiş.nehirin kenarında elma agaçları varmış üzerinde meyveside varmış.insan bedeninden nasıl bir ruh çıkar benden sıkıntı vücudumdan çıkıp akar suda akıp gidiyormuş. anlatınca etkilendim

kızlar hepiniz gidiyosunuz yinemi yalnız kalıyorum mafoldumben rabbime emanet olunsenağlama

inşalllaaahhhh ağzından bal damlıyo güzelim yaa benim adetlerim sadece birkaçgün gecikir gecikirse oda ama ne bileyim çatlatma iğnesi olmadım diyemi geç yumurtluyorum acaba diye düşünüyorum bide karnım baya şişti adetime yakın göğüs uçlarındada özellikle sağ ağrım var keşke rabbim duysun sesini duanı inşallllaaahh canım içimi kıpır kıpır yaptın yazdıklarınla canım beim:asigim::asigim:

Belkide o yüzden olabilir Kayracım
fakat niye öyle olsun ki
sonuçta her ay adet oluyorsan yumurtluyorsun ve çatlıyor demektir öyle değil mi??
Klomen de aksine yumurtanı daha büyütmeye yaramıyor mu sonuçta
Ama olsun
bebiş olsa da olmasa da Rabbim hayırlısını versin canım
Önce sağlık sıhhat nasip etsin bize
Gerisi da Allah Kerim

Back