evet bolbol çalışın bu işin yolu çalışmaktan geçer.ŞenizGörüşürüz canım opuyorumnanaktan
Bence de çakışmaya devaaaam kıslaaar :sm_cool:
evet bolbol çalışın bu işin yolu çalışmaktan geçer.Şeniz
inşalllaaahhhh ağzından bal damlıyo güzelim yaa benim adetlerim sadece birkaçgün gecikir gecikirse oda ama ne bileyim çatlatma iğnesi olmadım diyemi geç yumurtluyorum acaba diye düşünüyorum bide karnım baya şişti adetime yakın göğüs uçlarındada özellikle sağ ağrım var keşke rabbim duysun sesini duanı inşallllaaahh canım içimi kıpır kıpır yaptın yazdıklarınla canım beim:asigim::asigim:
kıssss ALLAH ta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3rabbim verdikten sonra birkerde de veriyo ama haklısın çalışmak lazımda bizimde o günlerde kayınvalideler geliyo nedense günü hesaplıyo desem anlamaz da ama denk geliyo iştee :roflol:
haaayy senin kaynanana .zaten özel günlerde damlarlar aslında hiçte sevmem zamansız geleni.benim kaynanada önceden gelirdi yanındada diger kocadan olma 2 çocuguyla pek yüz vermedigim için şimdi öyle gelmiyorlarkıssss ALLAH ta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3rabbim verdikten sonra birkerde de veriyo ama haklısın çalışmak lazımda bizimde o günlerde kayınvalideler geliyo nedense günü hesaplıyo desem anlamaz da ama denk geliyo iştee :roflol:
haklı arkadaşım sadece olan sana olur bencede hemi yüz verme .yüz verirsen yapışır kalırlarbunlarda efsunlu mudur, ecinli midir nedir???
Bilipte mi geliyolar kızklava: klava:
o zaman bu aydan itibaren sallamıyon onları
bana bak yoksa yolarım saçlarını -tatlicadiarzu-
karın şişliği ve gögüslerdeki hassasiyet progestrondan
bu güzel çünkü progstron yükselmiş demektir
Gaz da var mı???
progestron gaz da yapar.
İşte ya adetine yakın olur bu durum çünkü ya yumurta çatlayacak
ya da haişsin
İki durumda yükdelir progestron
1 yumurta çatlamasına yakın en yükseğe çıkar
2 hamile kalınan durumlarda
hadi hayırlısı bakalım
İkiside güzel bi durum sonuçta
Tabiii tercihen ikincisi alınır vereliniortak
bunlarda efsunlu mudur, ecinli midir nedir???
Bilipte mi geliyolar kızklava: klava:
o zaman bu aydan itibaren sallamıyon onları
bana bak yoksa yolarım saçlarını -tatlicadiarzu-
inşallah allah mı söylettiriyor. inşallah dedigin gibi olur.:sm_cool:ya sen bana moral meleği olarakmı yollandın güzelim inşalllaaaahhh bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah bu ay hamiş olurum bu ay sen ben kuzucum ayse nese eftelya tiryak alpy hepimiz kalsak ne kadar olur belki sumeyratta kalırda yazar bize ne dersin haber verirmiki
kayra sen önceden diger eltim karşıda oturuyor demiştin degilmi orada çocukları sevip senin yanına geliyorlardı degilmi hatırladıgım kadarıyla
evet canım öyle yapın .eve bu kadar sık gelen kaynanayı sende gördüm.umursama sen yap canım.kaydirigubbakcemilehaklısın güzelim takmıycam artık nasıl olsa banyo yatak odamın yanında ev doğalgazlı ALLAH tan çalışmalara devam canım onlarda artık kendileri utansın napıyım dimi
öylede canım kalkıp ogullarımı hizmet ediyorlar sanki.yine yorulan sen oluyorsun. fırsat vermeyin siz gidinde bari kaynangil evine alışsınevet canım aynı apartmandayız şimdi görümceme gittiler kışı orda geçirecekler ama bize kesin gelirler arada yine yüz vermesemde oğullarınında evi yapıcak bişey yokki
Tamam bu sefer kesin kaçıyom bende
çok öptüüüüüm opuyorumnanaktan
öylede canım kalkıp ogullarımı hizmet ediyorlar sanki.yine yorulan sen oluyorsun. fırsat vermeyin siz gidinde bari kaynangil evine alışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?