• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

ben yine kızım olursa adını yine zeynep bırakacam diyorum onu zeynep diye sevince bana ölmemiş gibi olsun istiyorum. geçenlerde bi arkadaşla görüştük dedim işte olursa adı zeynep diye arkadaş dediki zeynep başka olacak evladın başka onu onun yerine asla koyamazsın.çocugun olup dünyaya geldiginde büyük bi yük içinde dogacak dedi ama ben zeynep koyacam kim ne derse desin .yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar

Bu arada ravza da güzel isimmiş
ben kızım olursa Rabbim nasip ederse inşaaaallaaah ismini ışıl koyacağım pırıl pırıl parlasın bahtı açık olsun diye

canım üzmek istemem ama vefat eden kızının adı nur nisamıydı.adını koymayı düşünmüyormusun.

Nisa nur koymuştuk adını canım
adını tekrar koymayı düşünmüyorum eşim olursa koyalım diyor ben istemiyorum,
nedendir bilmiyorum ama nisa oydu ondan başka nisa olmasın istiyorum
ilerde çocuklarım olursa onlara kardeşlerini anlatıcam

Medine dilencisi gibi oldum zaten Ayşecim
Giderlerse onlardan da iste dua bizim için
Allah kabul etsin ibadetlerini canım

bu arada kayracım ne güzel sen de rüyanda gidivermişsin oralara
Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inşaaallaaaah :Saruboceq:

Kayra ne kadar oldu klomen kullanalı sende de mi sancı var??
Hesabı tam yapamadım da

canım kasım 14 de adetimin birinci günüydü 19 kasım perşembe dr uma gittim altıncı gün ama yinede başla haftaya gel iğne vurayım dedi bugün 23 cü günüm 14 aralık adetimin geleceği tarih ve dün bugün yumurtalıklarımda sancı var eeee bu demek oluyoki adetim geç gelicek offff bu aklıma hiç gelmemişti herşeyi oluruna bırakmıştım

ben yine kızım olursa adını yine zeynep bırakacam diyorum onu zeynep diye sevince bana ölmemiş gibi olsun istiyorum. geçenlerde bi arkadaşla görüştük dedim işte olursa adı zeynep diye arkadaş dediki zeynep başka olacak evladın başka onu onun yerine asla koyamazsın.çocugun olup dünyaya geldiginde büyük bi yük içinde dogacak dedi ama ben zeynep koyacam kim ne derse desin .yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar

Bana sorarsan canım farklı bir isim koymalısın.
bizde öyle derler herkesin bahtı adıyla açık olsun diye
Çok iyi bulmazlar bu kadar erken kaybedilen bir meleğin adını tekrarlamayı canım
yani bir ismi yeni bir bahtı olsun ne dersin Neşeciğim??

canım benim yanlış anlamada arkadaşın doğru söylemiş
ama yinede gönlünden zeynep geçiyorsa zeynep koy kalbini rahatlat
erkek olursada enes malik koymayı düşünüyorum
beni çok etkileyen bir sahabinin ismi
fakat içimdee hep kız özlemi var o elbiseleri tokaları giydiremezsem içimde kalır

Nisa nur koymuştuk adını canım
adını tekrar koymayı düşünmüyorum eşim olursa koyalım diyor ben istemiyorum,
nedendir bilmiyorum ama nisa oydu ondan başka nisa olmasın istiyorum
ilerde çocuklarım olursa onlara kardeşlerini anlatıcam
ben koyacam allahın ismiyle adını zeynep koyacam inşallah

Bana sorarsan canım farklı bir isim koymalısın.
bizde öyle derler herkesin bahtı adıyla açık olsun diye
Çok iyi bulmazlar bu kadar erken kaybedilen bir meleğin adını tekrarlamayı canım
yani bir ismi yeni bir bahtı olsun ne dersin Neşeciğim??

ravza çok güzel bir isim ve ceylancıma katılıyorum neşecim bencede başka bir isim koy herseferinde her adıyla çağırışında için acıyabilir aklına gelir ama sen bilirsin

canım kasım 14 de adetimin birinci günüydü 19 kasım perşembe dr uma gittim altıncı gün ama yinede başla haftaya gel iğne vurayım dedi bugün 23 cü günüm 14 aralık adetimin geleceği tarih ve dün bugün yumurtalıklarımda sancı var eeee bu demek oluyoki adetim geç gelicek offff bu aklıma hiç gelmemişti herşeyi oluruna bırakmıştım

Niye öyle diyosun annesiiii
Belki bebişin göbüşündeeee
Bak alınır sonra haaaa :ecrin_bebek:

kızlar ben çıkıyorum başım çok ağrıyor.bilgisayara baktıkça daha da çok ağrıyor sanki.görüşürüz yine inşallah.bi sorun olmaz da girebilirsem.hepinizi öpüyorum kocaman.

canım benim yanlış anlamada arkadaşın doğru söylemiş
ama yinede gönlünden zeynep geçiyorsa zeynep koy kalbini rahatlat
erkek olursada enes malik koymayı düşünüyorum
beni çok etkileyen bir sahabinin ismi
fakat içimdee hep kız özlemi var o elbiseleri tokaları giydiremezsem içimde kalır
aynı bende öyle canım diyorum ya erkek olursa o jilelerini nasıl giydiririm yaa ayşe teyzesi kızımın herşeyi pembeydi.ben öldükten sonra hep dedim olursa adı zeynep....sanki bana dönüp gelecek .o ölmedi annesini özlettiriyor .tek istegim bu .kızımdan geriye sadece ölüm raporu kaldı.ne kimligini bıraktılar nede saglık karnesini...tek bir istegim var yine zeynebimin kimligini elime almam.adını orada görmek istiyorum ZEYNEP DOGAN

aynı bende öyle canım diyorum ya erkek olursa o jilelerini nasıl giydiririm yaa ayşe teyzesi kızımın herşeyi pembeydi.ben öldükten sonra hep dedim olursa adı zeynep....sanki bana dönüp gelecek .o ölmedi annesini özlettiriyor .tek istegim bu .kızımdan geriye sadece ölüm raporu kaldı.ne kimligini bıraktılar nede saglık karnesini...tek bir istegim var yine zeynebimin kimligini elime almam.adını orada görmek istiyorum ZEYNEP DOGAN

O zaman tekrar koy ismini gönlünü rahatlat canım
Bu arada zeyn süs demek eb ise baba demek
Zeynep babasının süsü anlamına geliyor
Bende çok severim bu ismi

ıkayra hamile olabilir misin????
Bu arada canım sen ne düşünüyorsun bebek isimleri hakkında ???

yok hiç sanmam canım çünkü yumurtlama akıntım olmadı daha bugün yarın başlar heralde diye düşünüyorum canım ben hiranur ve yusuf isimlerini çok seviyorum güzelim ikiz olursa tabi birbirine uyumlu bulmam lazım canım

Back