hoşbulduk hayatıım nabersin
neler var neler yok bakalım sengözlerimebaksanab
ne güzel hamiş haberleri alıyoruz moral oluyo dimi yaaa
inşallah sıra bizede gelsin aminnn:Saruboceq:
ayy çok duyguluyum bugün tv de pelin hörmükçü bebeğinin ilk doğum gününü kutlamışşş
içim bi tuhaf oldu kızım yaşasaydı bugün 16 aylık olacaktı
o günlerde gelecek canım senin yaşın da küçük daha stres yapacak bişey yokk.
Rabbim inşş.2010 yılı annesi yapacak bizi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar bu topiği ilk defa gördüm ve dikkatimi çekti
bende aranıza girmek istiyorum rabbime çok çok dua ediyorum
her anne adayının yüzü güler inş güzel meleklerine kavuşurlar Allah ın izniyle inş:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah gelir canım ya yaşımız genç ama yaşadıklarımız büyük
fertilaidee umut bağladım inşallah sonuç alırım
senin yaşın kaç alpycim ?
kızlar bu topiği ilk defa gördüm ve dikkatimi çekti
bende aranıza girmek istiyorum rabbime çok çok dua ediyorum
her anne adayının yüzü güler inş güzel meleklerine kavuşurlar Allah ın izniyle inş:Saruboceq::Saruboceq:
canım benim yaşım 28 ocak da 29 olacak az kaldı yanii CADIARZU
ben de o fertilaidin sitesinden baya araştırdım ama şimdilik almadım yurtdışında çok yaygın kullanılıyomuş,inşş sana yarar canımm.belki de sana o vesile olacak belli mi olur.
mhaba kızlar uzunzamandır giremedim buraya nasılsınız bakayım herkes iyidir inşllah neler oldu kaç hamilemiz var bayağı ilerlemiş burası hepsini okumaya vaktim yok çok ilerlemiş burası hadi hayırlısı gelir bebişler AYŞECİM CNM ADETİN 8 VE ONUNCU GÜNLERİDE ÇATLARMIŞ YUMURTALIKLAR BUNU BİLEN BİRİ SÖYLEDİ BİLGİ VEREYİM DEDİM BENCE BU GÜNLERİ DEĞERLENDİR hihoyyytturkbayragialpyccim sen benden büyüksün demek
topiğin en küçüğü benmiiyim yoksam :)
inşallah vesilem fertilaid olurrda hamiş olurum :Saruboceq:
yanlız bende 2 gündür sarımsı renkte uzayan akıntı oluyo daha 10.günümdeyim çatlama olması imkansız bu neyin nesidir yoksa vitamindenmi oluyo
sitede bu ilaçla hamile kalan arkadaşa bi sorayım bunu
hoşbuldum canım darısı bizim başımıza inş dualarla dolu bir topik çok
güzel yaaa rabbim hepimizin yardımcısı olsun
yavruceylancım alpy cım prlantacım nasılsınız kızlar
mhaba kızlar uzunzamandır giremedim buraya nasılsınız bakayım herkes iyidir inşllah neler oldu kaç hamilemiz var bayağı ilerlemiş burası hepsini okumaya vaktim yok çok ilerlemiş burası hadi hayırlısı gelir bebişler AYŞECİM CNM ADETİN 8 VE ONUNCU GÜNLERİDE ÇATLARMIŞ YUMURTALIKLAR BUNU BİLEN BİRİ SÖYLEDİ BİLGİ VEREYİM DEDİM BENCE BU GÜNLERİ DEĞERLENDİR hihoyyytturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?