• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

merhaba arkadaşlar benimde bi sorum olucak yardım lütfen...benimde hormonlarımla ilgili problemım var şuan 3 kutu klomenı kullanıyorum.geçen ay yumurtlamam olmadı yumurtlamayı sağlıcak bitkileri söyleyebilirmisiniz ? şu an adetimin 5. günü beni gibi problemi olupta hamile kalan arkadaş varm aranızda?

Canım hoşgeldin öncelikle
burada hepimizin sorunları var
ama yumurtlama ile ilgili daha geniş bi bilgiyi sana kuzucum (kuzunaz) verebilir
Çünkü bildiğim kadarı ile onda da pko olduğu için klomene cevap vermemişti.
O yüzden şu sıralar aşılama düşünüyor
Yalnız yumurta oluşumuna yardımcı olanbaltarçın+çörekotunu adetin 2. ve 12. günü sabah akşam birer çay kaşığı yersen fayda görürsün inşaallaaah
Ha birde incir yemek veya incir kürünü uygulamak yardımcı olur inşaaalllaaah
Hormonlarla ilgili ne problemin var canım??
Lh ve fsh mı yüksek?

walla bilmiyom ki
Aslında seviyorum ben bu mereti yaaa :delphin:
hiçde bırakmak gelmiyo içimden ama ....
bırakmak lazım
İyi bişiy yapmıyos kendimize :kahve:

işin kötüsü benimde canım bırakmak istemiyo ama mantığım bırak diyo bakalım karabaş otu aldım onu deniycem

Neyse kayracı
Ben sevgili sigaramı bitirdim
gidip yatayım
yarına temizlik var erken kalkabilirsem eğer
Offf yaaa
temiz ev güzelde temizlemesi zor geliyo wallaaa
Niye hiç bitmiyo bu ev işi yaaaa.... :(
ıyi geceler canım sana
opuyorumnanaktan

işin kötüsü benimde canım bırakmak istemiyo ama mantığım bırak diyo bakalım karabaş otu aldım onu deniycem

Bende bi halta yaramadı çünkü zihnim bırakmak istemedi :kedi:
bi de ne kadar içiyosun bilmiyorum ama ben günde bi pakete yakın içiyorum
Ama ibadete kaptırırsam kendimi mekruh olmasın abdstim diye o sırada içmiyorum ve canım da istemiyo o zamanlar

Neyse kayracı
Ben sevgili sigaramı bitirdim
gidip yatayım
yarına temizlik var erken kalkabilirsem eğer
Offf yaaa
temiz ev güzelde temizlemesi zor geliyo wallaaa
Niye hiç bitmiyo bu ev işi yaaaa.... :(
İyi geceler canım sana
opuyorumnanaktan

evet canım ev işi nankördür sana yarın için kolay gelsin canım belki giremem yarın kendine iyi bak rabbime emanet ol öptüm canımopuyorumnanaktan

Bende bi halta yaramadı çünkü zihnim bırakmak istemedi :kedi:
bi de ne kadar içiyosun bilmiyorum ama ben günde bi pakete yakın içiyorum
Ama ibadete kaptırırsam kendimi mekruh olmasın abdstim diye o sırada içmiyorum ve canım da istemiyo o zamanlar

yok güzelim benim bir paket üç dört günde bitiyo offff

günaydın kızlar

size bişey sorcam . ya ben iki seferdir eşimle ilişkiye girdiğimizde benden ilişkiden sonra kalkıyorum peçeteyle siliyorum ya ozman benden koyuu pembe kan geliyo ama çok az pıhtı şeklinde geliyo. acaba bu adet olmamam yüzündenmi adet olana kadar ilişkiyi iptalmi ediyim sizcee.

canım benim büyük konuşmayayım ama senin yerinde olmak isterdim bebişim göbüşümde olurdu en azından mutlumusun canım eşin ne alemde etraftakiler ailene söledinmi nasıl karşıldılar anlatsana biraz

mutluyum tabi mutlu olmaz lurmuyum hiç canım bebegım benımle lolsunda ben bişey yemesemde olur ama beslenemez diye korkuyorum işte tek düşüncem o ondan sıkıntım biraz annem benımle gelmıstı doktora zaten orda ögrendi kayınvalıdeme söyledık hemen kendine benzetmeye basladı ben erken aşerdım sende erken aserersın ben eksi yedım sende ye falan filan kaynana değilmi işte :oklava: sankı ona benzemek zorundayım.neyse hep dualarımdasınız valla Allah sizlerede en kısa zamanda versin bu mutlulugu rabbim çok şükür bana fazla bekletmeden verdi darısı sizlerin başına inşallah

Son düzenleme:
aycasinacığım
Canım biliyorum öksürük zor bir durum
ama bildiğim kadarı ile hamilelere hiçbir bitki çayı önerilmiyor
Gerçi sen anladığım kadarı ile bir kere kullanmışsın ama yine de dikkatli olmanı ve druna danışmanı tavsiye ederim canım benim.
Benim arkadaşımda ilk aylarında üşüttü ve iyi geliyor diye yeşil çay içmeye başladı epey içti günde iki bardak ama sonra kanama başladı
Dr bi türlü sebebini bulamayınca sen ne yiyip içiyorsun diye sordu da o zaman ortaya çıktı
Hiç bir bitki çayı içmemesi gerektiği
Sadece ıhlamur o da günde bir bardak olmak şartıyla dedi
Şimdi sende lütfen dikkatli ol
belki iyi gelir diye söylüyorum
süt+bal+karabiber sıcak sıcak iç
doğal antibiyotik ve besleyicidir
Çok endişe edersen karabiber katma
O bile kesecektir canım öksürüğünü
opuyorumnanaktan

sagol verdiğin bilgiler için zaten yeşilçay falan içmiyorum sadece günde bir bardak ıhlamur yada kusburnu içiyorum süt bal karısımınıda aksam içtim annem de demişti bugun biraz daha iyiym zaten tekrar sagol canım benım opuyorumnanaktan

mutluyum tabi mutlu olmaz lurmuyum hiç canım bebegım benımle lolsunda ben bişey yemesemde olur ama beslenemez diye korkuyorum işte tek düşüncem o ondan sıkıntım biraz annem benımle gelmıstı doktora zaten orda ögrendi kayınvalıdeme söyledık hemen kendine benzetmeye basladı benım erken aşerdım sende erken aserersın falan filan kaynana değilmi işte :oklava: sankı ona benzemek zorundayım.neyse hep dualarımdasınız valla Allah sizlerede en kısa zamanda versin bu mutlulugu rabbim çok şükür bana fazla bekletmeden verdi darısı sizlerin başına inşallah
amin canım inş bizde nasip eder allahımm... yaa varya adet olamıyorum yaa yemin ederim hergece rüyamda adet oluyorumm çok taktım galibaa her gece yaa yok böle bişeyy..

amin canım inş bizde nasip eder allahımm... yaa varya adet olamıyorum yaa yemin ederim hergece rüyamda adet oluyorumm çok taktım galibaa her gece yaa yok böle bişeyy..

bilinç altıdır canım onu düşnüyorsun ya bütün gün şu sogana basla bari sen ne iğneymiş valla hiç bi ilaç fayda etmiyor

Back