Maalesef canım
Ama aycasina süt ve maydonoz buharına oturmuştu
sadece onu biliyorum
bır kere merakdan yaptım ama koktum yaaaaa rahım buzusur fılan dıye:sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef canım
Ama aycasina süt ve maydonoz buharına oturmuştu
sadece onu biliyorum
yatmadın mı kıs kayra??? mirmirmirmir
yok güzelim yatmadım daha seninde uykun heralde
Uykum var ama direniyom işte
ayak sürtüyom resmen mirmirmirmir
Son bi sigara içiyim dedim
![]()
sendemi ceylancım ya nasıl bırakıcaz bu mereti![]()
walla bilmiyom ki
Aslında seviyorum ben bu mereti yaaa
hiçde bırakmak gelmiyo içimden ama ....
bırakmak lazım
İyi bişiy yapmıyos kendimize![]()
işin kötüsü benimde canım bırakmak istemiyo ama mantığım bırak diyo bakalım karabaş otu aldım onu deniycem
Neyse kayracı
Ben sevgili sigaramı bitirdim
gidip yatayım
yarına temizlik var erken kalkabilirsem eğer
Offf yaaa
temiz ev güzelde temizlemesi zor geliyo wallaaa
Niye hiç bitmiyo bu ev işi yaaaa....
İyi geceler canım sana
opuyorumnanaktan
Bende bi halta yaramadı çünkü zihnim bırakmak istemedi :kedi:
bi de ne kadar içiyosun bilmiyorum ama ben günde bi pakete yakın içiyorum
Ama ibadete kaptırırsam kendimi mekruh olmasın abdstim diye o sırada içmiyorum ve canım da istemiyo o zamanlar
canım benim büyük konuşmayayım ama senin yerinde olmak isterdim bebişim göbüşümde olurdu en azından mutlumusun canım eşin ne alemde etraftakiler ailene söledinmi nasıl karşıldılar anlatsana biraz
aycasinacığım
Canım biliyorum öksürük zor bir durum
ama bildiğim kadarı ile hamilelere hiçbir bitki çayı önerilmiyor
Gerçi sen anladığım kadarı ile bir kere kullanmışsın ama yine de dikkatli olmanı ve druna danışmanı tavsiye ederim canım benim.
Benim arkadaşımda ilk aylarında üşüttü ve iyi geliyor diye yeşil çay içmeye başladı epey içti günde iki bardak ama sonra kanama başladı
Dr bi türlü sebebini bulamayınca sen ne yiyip içiyorsun diye sordu da o zaman ortaya çıktı
Hiç bir bitki çayı içmemesi gerektiği
Sadece ıhlamur o da günde bir bardak olmak şartıyla dedi
Şimdi sende lütfen dikkatli ol
belki iyi gelir diye söylüyorum
süt+bal+karabiber sıcak sıcak iç
doğal antibiyotik ve besleyicidir
Çok endişe edersen karabiber katma
O bile kesecektir canım öksürüğünü
opuyorumnanaktan
amin canım inş bizde nasip eder allahımm... yaa varya adet olamıyorum yaa yemin ederim hergece rüyamda adet oluyorumm çok taktım galibaa her gece yaa yok böle bişeyy..mutluyum tabi mutlu olmaz lurmuyum hiç canım bebegım benımle lolsunda ben bişey yemesemde olur ama beslenemez diye korkuyorum işte tek düşüncem o ondan sıkıntım biraz annem benımle gelmıstı doktora zaten orda ögrendi kayınvalıdeme söyledık hemen kendine benzetmeye basladı benım erken aşerdım sende erken aserersın falan filan kaynana değilmi işteklava: sankı ona benzemek zorundayım.neyse hep dualarımdasınız valla Allah sizlerede en kısa zamanda versin bu mutlulugu rabbim çok şükür bana fazla bekletmeden verdi darısı sizlerin başına inşallah
amin canım inş bizde nasip eder allahımm... yaa varya adet olamıyorum yaa yemin ederim hergece rüyamda adet oluyorumm çok taktım galibaa her gece yaa yok böle bişeyy..