Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 yıllık evliyim canım.bizde ilk başta istemedik işte yeni evlilikten olsa gerek.ama 3.ayımızda tedaviye başladık diyarbakır dicle fakültesinde tedavi aşamasına başladık.ben hiç adet olmamıştım evlenene kadar ilk önce kendimden adet olmamı sagladılar 19 yaşındaydım canım evliligimizin 3. yılında hamile kaldım ilk aşılamamda olmuştu canımevet cnm ikimiz varız 4 cü seneye girdik tedavi olmadım aslında bir kere çatlama iğnesi vurundum okadar ilk başta istemedik sonra düşündük 2 senedirde gitmedim ben hataneye adetlerim düzenli 21 yaşındayım bu kadar işte sen kaç senelik evlisin
25 yaşındayım ama kızımın ölümü beni mahvetti canım. oldu herşeyi yaşadım hamileligi anneligi ama kaybettik ve yeniden sil baştan olduk bu da çok zoruma gidiyor.aslında ignelerdi tedavilerdi ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz.ama mecburuz kendiliginden olmayınca tedaviye mecbur kalıyorsun.kendi kendime düşünüyorum ben bu kadar şeyi hak edecek ne yaptımki çocugum olmuyor diye ...bazen diyorum hiçmi hakketmiyorum anneligi....
artık yorulmak bile istemiyorum canım .kendimi güçsüz hissediyorum.diyorum keşke bizimde ikizimiz olsada bizde 2 kere bayram etsek
bayramın ilk günü kaynanamgile gittik dönüşte arbada geliyoruz eltim kaynımda var. eltimin 2 tane oglu var şimdi 4 aylık hamile kızım öldükten 3 ay sonra hamile kalmış. arabada geliyoruz işte öyle bir hissiyat oldu bende...ya dedimki allahım haşa sana isyan etmiyorum ama ben anneligi hiç mi hak etmiyorum diye kendi kendime söylendim canım işte bi 5 ay sonra dogumu olacak başka çocukları gördükçe kötü oluyorum.bi hamile kalsam çok güzel olacak ama rabbim inşallah nasip edercnm herşeyin hayırlısı hak etmedin ama buda sana bir sınav hepimize bir sınav hayat bakınca anneliği yaşamışsın tedaviylede olsa o güzel duyguyu ama rabbim yanına almış veren o alan o değilmi senin yaşadıkların kolay değil tabi ama allah büyük üzülme ona sığın o harşeyi bilendir allah yardımcın olsun
sende tedavinde gecikme canım.bi doktora görün eşinde görünsün.ona göre hareket edin yaşın küçük ama yaş ilerledikçe dahada zorlaşacak unutma.her önüne gelen birşey varmı veya daha düşünmüyormusunuz dedikçe daha çok sitrese gireceksin
hayırlısı inşallah...akıllı uslu annelerini yormayan evlat nasip etsin rabbim.adet olduktan sonra 3. günü ignelere başlıcam canım 7 veya 8 gün igne yaptırıyorum sonra aşılama oluyor canım ocagın 10.dan sonra olup olmadıgı belli olur.sende aşılama deneyecen demiinşallah canım ikizin olur rabim gönlüne göre versin bende 8 de adet olcam bitience başlıyacağım yakın birbirine aynı zamanda başlıcağız tedaviye nedersin ikiz haberi veririz kaydirigubbakcemile5
bayramın ilk günü kaynanamgile gittik dönüşte arbada geliyoruz eltim kaynımda var. eltimin 2 tane oglu var şimdi 4 aylık hamile kızım öldükten 3 ay sonra hamile kalmış. arabada geliyoruz işte öyle bir hissiyat oldu bende...ya dedimki allahım haşa sana isyan etmiyorum ama ben anneligi hiç mi hak etmiyorum diye kendi kendime söylendim canım işte bi 5 ay sonra dogumu olacak başka çocukları gördükçe kötü oluyorum.bi hamile kalsam çok güzel olacak ama rabbim inşallah nasip eder
hayırlısı inşallah...akıllı uslu annelerini yormayan evlat nasip etsin rabbim.adet olduktan sonra 3. günü ignelere başlıcam canım 7 veya 8 gün igne yaptırıyorum sonra aşılama oluyor canım ocagın 10.dan sonra olup olmadıgı belli olur.sende aşılama deneyecen demi
avet yavrimmm kaplıcalar varmı sizin oralardaa.
hoşgeldin yavru caylanım nasılsı canım iyisindir inşallh
canım rahim filmi çekilirsin bir şey çıkarsa ona göre tedavi uygularsın.ama birşey çıkmazsa ya hapla vücuduna yetersiz gelirse igneyle tedavi olursun.3 -5 kere denersin olmazsa aşılama denersin. enson tedavi aşılama degil tüp bebek canım.hakkımızda hayırlısı....CNM BİZ DAHA TEDAVİNİN İLK BAŞINDAYIZ neler olur rahim filimi felan çekinecekmişim iyi bir doktorda bulmam lazım .inşallah bişey çıkmaz da rahatlarız ilk önce klomen felan uygularlar herhalde en son aşılama tabiki bakalım neler yaşıcağız bilmiyorum hiç
hadi bakta gel bakalım çooook şey kaynattık ayolBi geçmişi okuyup geliyorum kıslar
bakalım neler kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile5
Nedir yüreğimi bu denli acıtan...
Bir kılıç yarası gibi,İyileşse bile içerden kanayan
Sıcak sıcak gözlerimden akan damla bile,
Isıtmaya yetmiyor içimi...
Her aklıma geldiğinde titriyor içim,
Üşüyorum....
Geceleri bile üşüyorum
Nolur rüyalarıma gel ısıt beni
Rüyalarımda gel kucağıma
Rüyalarıında okşayayım saçını
Rüyalarımda öpeyim gözlerini
Biraz olsun ısınırım belki....
Nolur bırakma beni bu soğuk yanlızlıkta
Gel yavrum gel bebeğim gel ısıt beni....