Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya valla öle bugün 6. gün ve hiç bir belirtisi yokk:çok üzgünüm:bilinç altıdır canım onu düşnüyorsun ya bütün gün şu sogana basla bari sen ne iğneymiş valla hiç bi ilaç fayda etmiyor
günaydın ayça nasılsın??
canımm aramıza hoş geldin. peki şifalı suya falan gittinmi benim eltimimde nedensizdi doktor hiçbişeyin yok diyodu adeti bitti şifalı suya gitmiş geldi hamile kalldı ama ne yazıkki düşük yapmış. sonra gene bir zamn çocuğu olmamış. gene adeti bitmiş şifalı suya gitmiş gene o ay hamile kalmış ve şimdi 4 yaşında. bi dene derim.günaydın kıslar benide dualarınıza katın bende bebiş istiyorum allah hayırlı zamanda hepimize hayırlı elat nasibeylesin inşaallah
bu gün 27 yaşına girdim 3,5 yıllık evliyis 1 yıldan fazla korunduk o zamandan beridir de korunmuyorus 7 ay kadar tedavi oldum klomen ve çatlatma yapıldu 3 ay daha sonra 1 kez aşılama oldum doktor herşey normal diyo tahliller normal tüpler açık çıktı ama kısmet rabbim ne zaman nasibederse olucak soğandı incirdi her duyduğum şeyi yapıyorum yani biz elimizden geleni yaptık gerisi dua etmek zamanını beklemek bu ay da bal tarçın ç.otu kürünü yapıorum eşimede keçi boynuzu kürüne başladım bu ay bakalım kısmet hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırlı zamanda bebiş nasibeder inşaallah
günaydın canım hoşgeldinn..günaydın kızlarrrr!!
günaydın kıslar benide dualarınıza katın bende bebiş istiyorum allah hayırlı zamanda hepimize hayırlı elat nasibeylesin inşaallah
bu gün 27 yaşına girdim 3,5 yıllık evliyis 1 yıldan fazla korunduk o zamandan beridir de korunmuyorus 7 ay kadar tedavi oldum klomen ve çatlatma yapıldu 3 ay daha sonra 1 kez aşılama oldum doktor herşey normal diyo tahliller normal tüpler açık çıktı ama kısmet rabbim ne zaman nasibederse olucak soğandı incirdi her duyduğum şeyi yapıyorum yani biz elimizden geleni yaptık gerisi dua etmek zamanını beklemek bu ay da bal tarçın ç.otu kürünü yapıorum eşimede keçi boynuzu kürüne başladım bu ay bakalım kısmet hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırlı zamanda bebiş nasibeder inşaallah
mutluyum tabi mutlu olmaz lurmuyum hiç canım bebegım benımle lolsunda ben bişey yemesemde olur ama beslenemez diye korkuyorum işte tek düşüncem o ondan sıkıntım biraz annem benımle gelmıstı doktora zaten orda ögrendi kayınvalıdeme söyledık hemen kendine benzetmeye basladı ben erken aşerdım sende erken aserersın ben eksi yedım sende ye falan filan kaynana değilmi işteklava: sankı ona benzemek zorundayım.neyse hep dualarımdasınız valla Allah sizlerede en kısa zamanda versin bu mutlulugu rabbim çok şükür bana fazla bekletmeden verdi darısı sizlerin başına inşallah
avet yavrimmm kaplıcalar varmı sizin oralardaa.kıslar bu şifalı su dediğiniz kaplıca mı??? :uhm:
Hıh işte ben de aynı şeyi diyorum ayşe
Niye hamile kalamıyorum yaaaa... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
allahtan sen bunun tekrar olabileceğini biliyorsun be güzelim
ayşeeeeeee! hoşgeldinn şekerimm