• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

hoşbulduk hayatıım nabersin
neler var neler yok bakalım sengözlerimebaksanab
ne güzel hamiş haberleri alıyoruz moral oluyo dimi yaaa
inşallah sıra bizede gelsin aminnn:Saruboceq:

iyidir canım nolsun işteyim yine.
bu ay tedaviye başlıycam adetimin 3 günü doktora gidicem aşılama tedavisine başlıycam.
hayırlısı artık ayşe ben de bu ay bal tarçın çörek otu kullandım işe yaradı mı bilmiyorum.
senin bayram güzel geçmiş gerçi negatif sonuç almana üzüldüm ama mutlaka bunda da bi hayır vardır canım.
zaten kayranın içine doğmuş 3 kişi daha hamile kalabilir dedi kaydirigubbakcemile4
ama inş topicdeki herkes tez zamanda kalırız canım.

ayy çok duyguluyum bugün tv de pelin hörmükçü bebeğinin ilk doğum gününü kutlamışşş
içim bi tuhaf oldu kızım yaşasaydı bugün 16 aylık olacaktı

o günlerde gelecek canım senin yaşın da küçük daha stres yapacak bişey yokk.
Rabbim inşş.2010 yılı annesi yapacak bizi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bu topiği ilk defa gördüm ve dikkatimi çekti
bende aranıza girmek istiyorum rabbime çok çok dua ediyorum
her anne adayının yüzü güler inş güzel meleklerine kavuşurlar Allah ın izniyle inş:Saruboceq::Saruboceq:

o günlerde gelecek canım senin yaşın da küçük daha stres yapacak bişey yokk.
Rabbim inşş.2010 yılı annesi yapacak bizi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah gelir canım ya yaşımız genç ama yaşadıklarımız büyük
fertilaidee umut bağladım inşallah sonuç alırım
senin yaşın kaç alpycim ?

her anne adayının yüzü güler inş güzel meleklerine kavuşurlar Allah ın izniyle inş:Saruboceq::Saruboceq:

canım hoşgeldin aramıza inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine
topiğimiz çokta eski olmamasına rağmen şu ana kadar 3 hamilemiz var
hatta iki tanesi ikiz hamile
ilk sayfadaki bbilgileri kuzunaz arkadaşımıza bildir o seni listeye eklesin

hoşbuldum canım darısı bizim başımıza inş dualarla dolu bir topik çok
güzel yaaa rabbim hepimizin yardımcısı olsun

inşallah gelir canım ya yaşımız genç ama yaşadıklarımız büyük
fertilaidee umut bağladım inşallah sonuç alırım
senin yaşın kaç alpycim ?

canım benim yaşım 28 ocak da 29 olacak az kaldı yanii CADIARZU
ben de o fertilaidin sitesinden baya araştırdım ama şimdilik almadım yurtdışında çok yaygın kullanılıyomuş,inşş sana yarar canımm.belki de sana o vesile olacak belli mi olur.

aramıza hoş geldin canımm.senin de güzel haberlerini alırız inşşş..

kuzunazcım listeye benide eklermisin.yaşım 20 eşimde sperm azlıgı var,keçiboynuzu
kürü uyguluyor,adet tarihim 21 aralık,ilaç kullanmıyorum,yumurtlamam düzenli,Allah ın EL VAHHAP ismini zikrediyorum,ya şafi çekmeye başlayacağım

canım benim yaşım 28 ocak da 29 olacak az kaldı yanii CADIARZU
ben de o fertilaidin sitesinden baya araştırdım ama şimdilik almadım yurtdışında çok yaygın kullanılıyomuş,inşş sana yarar canımm.belki de sana o vesile olacak belli mi olur.

alpyccim sen benden büyüksün demek
topiğin en küçüğü benmiiyim yoksam :)
inşallah vesilem fertilaid olurrda hamiş olurum :Saruboceq:
yanlız bende 2 gündür sarımsı renkte uzayan akıntı oluyo daha 10.günümdeyim çatlama olması imkansız bu neyin nesidir yoksa vitamindenmi oluyo
sitede bu ilaçla hamile kalan arkadaşa bi sorayım bunu

alpyccim sen benden büyüksün demek
topiğin en küçüğü benmiiyim yoksam :)
inşallah vesilem fertilaid olurrda hamiş olurum :Saruboceq:
yanlız bende 2 gündür sarımsı renkte uzayan akıntı oluyo daha 10.günümdeyim çatlama olması imkansız bu neyin nesidir yoksa vitamindenmi oluyo
sitede bu ilaçla hamile kalan arkadaşa bi sorayım bunu
mhaba kızlar uzunzamandır giremedim buraya nasılsınız bakayım herkes iyidir inşllah neler oldu kaç hamilemiz var bayağı ilerlemiş burası hepsini okumaya vaktim yok çok ilerlemiş burası hadi hayırlısı gelir bebişler AYŞECİM CNM ADETİN 8 VE ONUNCU GÜNLERİDE ÇATLARMIŞ YUMURTALIKLAR BUNU BİLEN BİRİ SÖYLEDİ BİLGİ VEREYİM DEDİM BENCE BU GÜNLERİ DEĞERLENDİR hihoyyytturkbayragi

mhaba kızlar uzunzamandır giremedim buraya nasılsınız bakayım herkes iyidir inşllah neler oldu kaç hamilemiz var bayağı ilerlemiş burası hepsini okumaya vaktim yok çok ilerlemiş burası hadi hayırlısı gelir bebişler AYŞECİM CNM ADETİN 8 VE ONUNCU GÜNLERİDE ÇATLARMIŞ YUMURTALIKLAR BUNU BİLEN BİRİ SÖYLEDİ BİLGİ VEREYİM DEDİM BENCE BU GÜNLERİ DEĞERLENDİR hihoyyytturkbayragi

MERABA CANIM HOŞGELDİN bende bayramı memlekette geçirdim uzun zamandır giremedim senin gibi
eee nasılsın adelex den sonra ayçanisa arkadaşımız hamiş hemde ikiz olabilir
vede eti-puf arkadaşımız hamile inşallah sıra bizlerde gelecek :Saruboceq:
benim yumoşumun 8veya 10.cu günlerde çatlaması mucize olur çünkü benimkiler tembel :sm_confused:
normal bi kadında yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur
ben çatlama iğnesi olmama rağmen iğneden 17 gün sonra adet oldum
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back