- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
ya evet ama demkki oluyomuş ablakıslar siteye giremedim bir türlü tiryakcığım sana bişi sölicem ben bunu hissettim ama sana sölemek istemedim üzüldüm canım ama ya valla ama inşallah olur eczane testleri yanılmaz aslında yani negatifte yanılırda pozitifte yanılmaması lazım
kıslar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz yemekten sonra
afiyet olsun canım benım yerimede ye ben yiyemiyorum
evet canım 7 ay olduu deli olacam ben az kaldıı vallainşallah gelir artık canım ya bu ne böyle yedi aymı oldu
aynen yaaa reklamcılar yapıoo.ya bu siteye niye yapıyorlar bunu delircem yaa sinir geldi
e öle yapcam artık başka çarem kalmadı kisen gerçekten başla soğana salı günü bu ne böyle çatlar insan artık canım
cnm benim önemli değil dün uykun vardı sanırım yaa eti puf hamileymiş Allahım bu ne güzel haber
çok mutlu oldum yavaş yavaş ilerliyoruz,inşallah sıra bizede gelir kuzucum
bugün biraz canım sıkkın fertilaid'imi annemde unuttum 1 gün kaybım oldu
umudumu ona bağladım ne yapayım denemediğim şey kalmadı
bu vitaminle hamile kalan yeşimmm arkadaşla irtibattayım sürekli
yok valla ne yaptıysam gecmedı kayra ayva cekırdegı ile yapragı iyi geliyor dedi onuda yaptım fayda etmedi şimdi üzüm pekmezini kaynatıp sıcak sıcakiçine karabiber atıp onu içicem deneyeyım gecmesse artık bakacaz bi çaresine
evet canım eti puf hamile inşallah sıra bize gelir ve inşallah sende fertilaidten fayda görürsün canım 1 günden bir şey olmaz ama üzülme canım bu arada benim bugün adetimin 21. günü cycylo progynova kullanıyorum biliorsun ama sanki adet olacakmışım gibi şişkinlik ve his var 1 hafta önceden başlar mı bu belirtiler ağrı gibi şeylerde hissediyorum karnısım da :))
evet canım eti puf hamile inşallah sıra bize gelir ve inşallah sende fertilaidten fayda görürsün canım 1 günden bir şey olmaz ama üzülme canım bu arada benim bugün adetimin 21. günü cycylo progynova kullanıyorum biliorsun ama sanki adet olacakmışım gibi şişkinlik ve his var 1 hafta önceden başlar mı bu belirtiler ağrı gibi şeylerde hissediyorum karnısım da :))
canım valla umudunu kırmak istemem ama bende malatyada baya önceden karnımda şişlik aşırı sertlik ve sancı hissettim hamileyim sandım ama çatlama iğnesinden 17 gün sonra adet oldum inşallah olmazsın sen ne zaman başlıyosun aşılamaya
canım benim umudum yokki kesinlikle benim umudum adet olmakta ilaç kullanıyorum olmak için adet olur olmaz soluğu umut tüp bebek merkezinde alacağım dualarınıza çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?