• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kızlar hepiniz rabbime emanet olun hoşçakalın ben çıkmak zorundayım opuyorumnanaktan

kıslar off çok kaynatmışsınız ya benim işler biraz yoğundu bayram ertesi ya bugün

canlarım merabalar ben bugün istanbula geldim evimdeyim sonundaa kaydirigubbakcemile4
adetimin 6.günündeyim ferlitaid içiyorum umudumu yitirmedimm
bu arada sizlerle uzun uzun muhabbet etmeyi çok özledim
kuzucum hsg temiz çıktığına çok sevindim nasıl geçti kolaymı bendemi çektirsem?

canlarım merabalar ben bugün istanbula geldim evimdeyim sonundaa kaydirigubbakcemile4

arkadaşım ferlitaidi nerden buldun nasıl temin edebiliriz

Kızlar hepinize merhabalar, Kayracım cevabın için teşekkür ederim fırsat bulup geçmiş sayfaları okuyup aranıza katılmaya çalışıyorum ama bir türlü fırsatım olmuyor...
İkizlerden bahsetmişsiniz normal yolla mı oldu ikizler. Bu arada benim adetimden itibaren 9. gün ve kasıklarım dün gece çok ağrıdı sizce neden olabilir. Birde bu soğan kürünü kullanırken hamile kalırsam bi problem olurmu? Yoksa soğan kürü içmeden direk incir mi yapsam kürler hususunda bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız hangisini ne için kullanıyorsunuz?
Hamişlere Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...
Bana ve benim gibi bebek isteyenlerinde Rabbim kucaklarını boş bırakmasın en yakın zamanda hamiş haberleri alalım:)

ayşecim merhaba canım dün giremedim saat 9 da uyudum valla yorgundum kendimi iyi hissetmiyorum pek son 2-3 gündür hsg çok kolaydı diyemem ben dr a hiç zorluk çıkarmadım ama ilaç çok yaktı adet sancısının en doruk noktasını düşün öle sancı verdi ama en fazla yarım saat çektim canım inşallah fertilaid işe yarar sana vesile olur

Kızlar hepinize merhabalar, Kayracım cevabın için teşekkür ederim fırsat bulup geçmiş sayfaları okuyup aranıza katılmaya çalışıyorum ama bir türlü fırsatım olmuyor...
İkizlerden bahsetmişsiniz normal yolla mı oldu ikizler. Bu arada benim adetimden itibaren 9. gün ve kasıklarım dün gece çok ağrıdı sizce neden olabilir. Birde bu soğan kürünü kullanırken hamile kalırsam bi problem olurmu? Yoksa soğan kürü içmeden direk incir mi yapsam kürler hususunda bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız hangisini ne için kullanıyorsunuz?
Hamişlere Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...
Bana ve benim gibi bebek isteyenlerinde Rabbim kucaklarını boş bırakmasın en yakın zamanda hamiş haberleri alalım:)

Kuzunazcım bana yardımcı olurmusun?

Kızlar yaaa benim kasıklarım çok ağrıyo, çatlatma iğnesinden öncede böyleydim sanki kasıklarıma taş oturmuş gibi bişiler batıyo oraya neden olur başına böyle bişi gelen varmı?

Kuzunazcım bana yardımcı olurmusun?

canım 9. gün ağrın olduysa bu yumurtlama ağrısı olabilir diye düşünüyorum ama dikkat et üşütmüşte olabilirsin soğan suyuna gelince bu ibrahim saraçoğlunun önerdiği bir kürdür onun tarifinde adetine 15 gün kala başlayıp sabah akşam içeceksin ama döllenmenin 14. günden sonra olduğunu düşünürsek bu arada hamişlik başlıyor demektir bana göre ve ben eskilerden duyduğuma göre soğan suyunu çocuk düşürmek için içerlermişbu yüzden bilemiyorum canım ama normalde önce soğan suyunu kistlerden vs kurtulmak için içiyorsun sonrada yumurtlamaya destek olsun diye incir kürü canım bu arada hoşgeldin tanışamadık sorunun neydi

canım 9. gün ağrın olduysa bu yumurtlama ağrısı olabilir diye düşünüyorum ama dikkat et üşütmüşte olabilirsin soğan suyuna gelince bu ibrahim saraçoğlunun önerdiği bir kürdür onun tarifinde adetine 15 gün kala başlayıp sabah akşam içeceksin ama döllenmenin 14. günden sonra olduğunu düşünürsek bu arada hamişlik başlıyor demektir bana göre ve ben eskilerden duyduğuma göre soğan suyunu çocuk düşürmek için içerlermişbu yüzden bilemiyorum canım ama normalde önce soğan suyunu kistlerden vs kurtulmak için içiyorsun sonrada yumurtlamaya destek olsun diye incir kürü canım bu arada hoşgeldin tanışamadık sorunun neydi
Daha önceki sayfalarda kendimi uzun uzun anlattım kuzunaz bulup kopyalayıp yapıştırırım birazdan. Bu arada hoşbulduk ve böyle bir topik hazırladığın için kendi adıma teşekkür ederim.

Back