Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ...yaklasık üçay önce bebeğimi kaybettim...karnımda öldü bebegim...cok zor günlerdi...bana yardımcı olabileceğiniz kür bişey varmı kzlar cörekotu polen tarcın bala baslıcam ama baska ne yapabilirim ne öneririsiniz adetim düzenim değişti yumurtluorumdur ama değilmi kızlar allak bullagım:gitme:
kızlar bu ot olayında hepsını bırden kullanmakda zararlı olurmu mesela ben sabah kaltıgımda bal tarcın corek otu yıyorum gun ıcınde aralarda hayıt otu ve adacayı ıcıyorum zararı olurmu yoksa herkes olemı ıcıyor
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ...yaklasık üçay önce bebeğimi kaybettim...karnımda öldü bebegim...cok zor günlerdi...bana yardımcı olabileceğiniz kür bişey varmı kzlar cörekotu polen tarcın bala baslıcam ama baska ne yapabilirim ne öneririsiniz adetim düzenim değişti yumurtluorumdur ama değilmi kızlar allak bullagım:gitme:
tabiki zararlı olur mızmızcığım
Hepsini sırayla yapmak gerekir
Çünkü hepsi birden farklı şekilde etkiliyor
Ya da hepsi aynı yeri fazlasıyla etkiliyooor
Ben adet dönemi sadece bal+ tarçın+ çörek otu yapıyordum
bu ay hariç
O yüzden bu ay ki sivilcem küçük kaldı
Ben yumurtamı yüzümde çıkan tek sivilceden anlıyorumda
canım benim ALLAH sana sabır versin çok çok üzüldüm bal çörekotu tarçın kullanabilirsin başka sorunun varmı iltihap pko varsa soğan kürü yapabilirsin canım
oyyyy yavruceylancım hoşgeldin kuzum özledim seni bayramın mübarek olsun nasılsın canım benim çatlatma iğnesini yaptırmadım çünkü bayramda ordada misafirimiz vardı evde yirmi kişiydik ve duş alamazdık orda o yüzden bakalım bu aya kaldı güzelim sen nasılsın ne yaptın
:gitme: :gitme: :gitme: saol cnm amin...cok zor kayrak anlatılmayacak kadar zor.....nası toprlanck cok korkularım var.....korkuorum...adet düzenim bozuldu bii acayip oldu....9eylülde evlilik yıldönümümüzde kürtaj olmustum10ekim adet oldum birdahaki adetide 12kasımda....değişti düzen yumurtluormuyumdur acaba ....offf cok kötüyüm yaaa acayip içim sıkılıor daralıorum...hatrldkca offf