:roflol: :roflol:ALLAH iyiliğini versin canım yaa çok hoşsun iyide banyo masıl yapıcaz bizim katta var ama aynı katta herkesin odası var görümcemlerin eltimlerin nasıl olcak işte o sorun bidekayracım ya sen boşver yap şu iğneni tamam canım anladık işin oluyor ama gecede mi işin var millet kaşla göz arasında enler hallediyor yaparsnız yaparsınız sen vurul iğneni gece yaparsınız ayy aklıma ne geldi dur sana anlatayım ben ilk yeni evlendiğim zaman dr a gittim klomen kullandım takip yaptırıyordum en son kontrolüme kayınvalidemle gittim o zmaan yeni evliydim ya bu kadar kötü değildi aramız neyse akif bey baktı çatlama iğnesine bile gerek görmeden ilişki önerdi bende tamammı yani bu kadarmı dedim evet dedi un var şeker var helvacı lazım dedi helva yapmak için neyse çıktık ordan kayınvalidem ısrarla soruyor ne dedi dr diye sanki çok anlıyormuş gibi :) neyse bende dedimki dr dediki un var şeker var helvacı lazım bi tek helva yapmak için dedi neyse sonra eve geldik kayınvalidem eşime diyorki oğlum bugün helva yapıcakmışsınız filan şakalaştıdr böle böle demiş dedi neyse ertesi gün oldu akşam eşim eve geldi o zaman ev kalabalık eşim odaya girdi yatıyor başı ağrıyormuş yemek filan yemedi sonra kayınvalidem git şu oğlana bak başı ağrıyormuş filan dedi sonra işte neyse ben gittim konuşuyorduk odaya geldi kayınvalidem oğluna hal hatır sordu başın nasıl oldu çokmu ağrıyor filan neden ağrıyor filan oda gece uyuyamadım filan dedi neden diye sordu eşimde diyorki ne yapayım anne ne helvaymış yaaa yap yap bitmiyor dedi :))
bende çay içiyorum ama az önce çok kötü oldum yaaa daha önce çok sevdiğim birini gördümm içimi bi titreme aldı..mafoldumben:kedi:kızlar herkes susmuş ned oldu ben komşunun bi tamirini yapıp geldim siz ne yapıyosunuz bakalım
tamam canımm.... kaybolma bi yere tezzz gell yavriimm.:)bide vc yi temizleyeyim gelirim birazdan şekerim
-tatlicadiarzu-
kızlar herkes susmuş ned oldu ben komşunun bi tamirini yapıp geldim siz ne yapıyosunuz bakalım
aynı ben gibisinn haa. benimde eşim hiç anlamaz tamir olayından ben yaparımm çeyizimin serildiği gün korniş değişcekti eşime bi baktım matkapı eline almış tutmayı bile bilmiyoo çekil dedimm beceriksizz :) aldım elimee taktım kornişi bu sefer eltimler görümcem falan bana gülüyolarr..... ee ne derlerr babamın kızıyım benn desem tam yeridir..vc yi bitirdim şükür ayçacım bütün tamirleri ben yaparım ayruıca uydu işlerinide yapıyorum komşunun tüp kokusu varmış hortumu delinmiş onu yaptım basit yani maharet olmasada yapılır canım benim
maşallah size ben anlamam o ilerden hele ki tüp hortumu falan korkarım tüpü bile değiştiremem
ahh evincim o benden meraklı testı beraber yptık nasıl yapıldıgını merak etmiş kaydirigubbakcemile3 biliyor testın sonucunu yani
hay ben senin o kaynanan gilee yaa hep sizde kalsınlarr yada çok sık gelmesinler öyle yaaa.ayçacım nereye canım rabbime emanet ol bende heran çıkabilirim çünkü heran gelebilirler opuyorumnanaktan şimdiden by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?