günaydın arkadaşlar... malesef ben dün adet oldum... hayırlısı değilmiş.. kıymet bu aya inşallah... yeni adet tarihim 6 kasım... kuzunazcım listede düzeltebilirmisin..
canım ben şimdi müsait oldum mesajını okıyım sorun nedir ondan sonra uzunca yazıcam ama biraz bekleticem
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Seyyal canım
Böğürtlen köküne ben de henüz başlamadım ondan cevap vermedim.Zaten böyle bir kür olduğunu da ilk kuzunazdan duydum.ben de 10 gün sonra falan başlıcam.bu topiğin ilk sayfalarında bahsetmişti kuzunaz ordan bakabilirsin.1 ya da 2.sayfa olması lazım.
ben 5 yıllık evliyim ama bebiş yok dr hiç bir sorun olmadıgını söylüyor ilaçda kullandım ama nafile şimdi hem ilaç kullanıp hemde desdekleyici kürler kullanmayı düşünüyorum
ben bu bögürtlen kürünü denemek istiyorum nasıl bir kür bu bana yardımcı olurmusunuz :Saruboceq:bu ay artık herşeyi deneyecegim
liste gitgide uzuyo uzadığı gibi çabucakda azalır işalahhh :Saruboceq::Saruboceq: yani hamiş listesi bu şekilde çabucak uzar
kuzucum listeyi düzeltirkene benim adıda düzeltirmisin çok önemli değil ama izmitimin numarası olduğu için:kedi:
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz o akıntı bende de oldu ve o gün ovülasyon testinde pozitif sonucu gördüm ama sonra bu akıntılar devam etti artarak sonra sarıya döndü baya baya söküldü yani ama yumurtlama akıntısı uzun sürmez ama sen bu günleri değerlendir muhakkak geç gördüm mesajını kusura baka canım
iyiyim canım nasıl olsun adetimin bugün 11.günü dün başladı kasıklarım ağrımaya bukadar erken yumurtlama olurmu dün birine daha sormuştum ama cvp alamadım
seyyal ateş ölçme yumurtlama takibi için mi?bildiğimiz dereceyle mi ölçüyosun?hangi saatlerde ölçülüyo?ne çok soru sordum :)
aycanisa,bels41 slm kızlar
kızlar hayırlı günler herkese,
eşimin sonucu çıktı sperm yoğunluğu 145 milyon, 1. saatte ileri hızlı hareketli yüzdesi %70 , en önemlisi morfolojide % 8 çıktı şimdi dr dan geldik eşimide götürdüm. bu ayda sonuclansın olmazsa ürolojide kontrol olacak. belki varikosel başlangıcı olabilir dedi . ama eğer önceki başka yerde yaptırdığımız sonuc doğruysa % 2 den yükseldi aslında. çok şükür inşallah dahda yükselir ama bu testi yaptırıp sonucu alana kadar o kadar dua ettimki anlatamam.
benimde bugün 12. günüm yumurta 16 mm de gecen ay daha hızlı büyümüştü. sizce 14. günde yeterli büyüklüğe ulaşırmı acaba çokmu küçük dersiniz.
benim için dua edenlerinizdende allah razı olsun. umarım hepimiz bi an önce kavusutruz yavrularımıza.
iyiyim canım nasıl olsun adetimin bugün 11.günü dün başladı kasıklarım ağrımaya bukadar erken yumurtlama olurmu dün birine daha sormuştum ama cvp alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?