rica ederim canım önemli değil
bende öyle yapıyorum yemek yaparken falan hep tesbih elimde
evde her boş anımda 100 defa Allahın isimlerini çekiyorum
siz nasıl yapıyosunuz diye merak etmiştim kaydirigubbakcemile5
sizlere hikayemi anlatim
4 senelik evliyim 2 sene boyunca korundum bebek istedik olmayınca doktora gittik eşimde sperm değer düşüklüğü çıktı. Tüp bebeğe yönlendirdi doktorlar ama öncelikle eşimim 20 gün arayla sperm testi vermesi gerekiyodu. o testleri verirken ben ona keçiboynuzu kürü yaptım içirdim fark edilir derecede yükseldi değerleri. Doktorlar tamam kesin tüp bebek yaptırıcaksınız diye sevk verdi bize ve Allahımın Taktiti ben o ay kendiliğimden hamile kaldım. Biz tabi o kadar mutluyduk ki keçiboynuzunu da tedaviyide bıraktık. Ama ne yazık ki mutluluğumuz kısa sürdü bebeğimin kalp atışlarını duyamayıp kürtal olmak zorunda kaldım. Allahımın taktiri kesinlikle isyan etmedim şükürler olsun o kısacık mutluluğuda yaşayabildim. tam 6 ay geçti kürtajımın üstünden ve ben ekim 1 de tekrara keçiboynuzu kürü hazırlamaya başladım eşime. Tabiki herşeyden önce dualarımla sabah ezanıyla kalkıp dua edin kıslar benim sabah ezanıyla ettiğim duaların hepsi kabul oldu Allahımın izniyle. Kusura bakmayın azcik kafanısı şişirdim dimiiii. Neyse canlarım benide aranıza alırmısınızzz. Bu arada ben çift çizgi topiğindeyim birbirinden değerli arkadaşlarım var orda sizleride bekleriz kıslar. ama artık buranında abonesiyim.
ne güzel önümüzdeki ay bende tüp bebek tedavisi olacağım 7 senelik evliyim.ben bu topikte bir şey okudum 4444 tane okunacak dua hakkında biz eşimle ikimiz okusak olur mu banada yardım birde ben ameliyat oldum komşumuz gelmiş 9 ay önce falan bana dediki kızım ben seni rüyamda gördüm 40 gün vaka suresini okuyun diye ben kanamalıydım eşim okudu içinden ne geçiyorsa dua et demiş bizde o zaman maddi yönden çok sıkıntıdaydık eşim bebek içinde dua etmiş 40 günün sonuna yaklaşırken Allahım bana iş verdi maddi durumumuz biraz daha iyiye gitti birde bizim olması mümkün olmayan bir işimiz vardı ben kitapları çok kurcalayan bir insanımdır hele dara düştüğümde o gün okudum diyorduki 170 tane ayetel kürsiyi gece ses seda kesildiğinde okursan ne kadar duan varsa kabul olur ben o gün okudum ve olması mümkün olmayan işimiz gerçekleşti inanmak başarmanın yarısıdır derler bence tamamıda inanmaktan geçer çünkü rabbim ol dedimi olurmuş olsun dediğ kullardan eğlesin bizide hayırlısıyla
selam kızlar hepimize güzel ve bol sevinçli haberli bir hafat olsun inşallah.....
bunu bana eşim anlatmıştı eskiden hatırladığım kadarıyla anlatayım bir gün sanırım eğer yanılmıyorsam musa peygamberdi yine neyse adamın biri dağdan aşağıya kendini devirip duruyormuş yani aslında ibadet etmeye çalışıyor bilmiyor ya neyse peygamber soruyor ne yapıyorsun diye oda anlatıor ibadet ediyorum bilmiyorum diye filan neyse namaz kılmayımı ne öğretiyor filan ve gidiyor peygamber ama denizin üzerinde yürüyerek gidiyor ve bu çoban arkadından koşuyor bişi sormak için bu ibadetle ilgili peygambere yetişiyor ve bu nasıl olacaktı bir daha söylermisiniz diyor ve peygamber bir bakıyorki çoban onun peşinden denizin ortasına kaadr koşmasına rağmen ayakları ıslanmamış ve cevap olarak deöiş ki peygamber sen sen bildiğin gibi yap ibadetini yani karışık anlattım bişraz ama adam öyle içten etmiki ibadetini ve bunu bilmediği için dağdan aşağı yuvarlanarak yapmış ama tıpkı o peygamber gibi denizin üzerinde ayakları bile ıslanmadan koşmuş yan, demek istediğimi anlamışsındır sayı filan bir yerde önemli değil önemli olan ne kadar içten inanarak ettiğimiz ama tabi elimizdne geldiği kadarda çok olmalı
kızlar hepimize hayırlı haftalar inşallah güzel haberler alırız bu hafta
bizde eşimle cumartesi sperm testini verdik morfoloji önemliydi bizim için bugün 5 te alıcaz sonucu ne olur dua edin bende klomeni bitirdim bugün 11. gün dr daydım sabah yumurtaya bakıldı sağ tarafta bu ay gelişiyo yumurtalar rahim duvarı kalınlığı cok uygun dedi. yumurtalarda cok güzel görünüyor dedi. 13 mm 14 mm bugün yarın yine gidicem allahım ne olur eşimin sonucuda düzgün cıksın benimde yumurtalarım gelişsin hayırlısıyla bebğimize kavusalım
hoşgeldin arkadaşım ben her zaman hamile kalıp düşük veya karnında bebeği yitirme yaşayan arkadaşlara şunu söylerim ne mutlu sana ki hamile kalabiliyorsun keçiboynuzu kürününde işe yaradığını göstermiş oldun bu durumda arkadaşlara bu arada listeye adını yazdırmak istiyorsan gerekli bilgileri verebilirmisin arkadaşım
cnm hoşgeldin topiğimize hikayen hepimizinki kadar ilginç ve üzücü benimkide hemen hemen seninkine benziyorr..
Ama biz bu sitede ne için varız birbirimize destek olmak,birbirimizi anlamak ve önerilerde bulunmak için azmin için seni tebrik ediyorum,keçiboynuzuna devam etmelisin...
çünkü doktorlar hemencecik tüpbebek öneriyolar sen ve ben gibi bi defa normal yoldan hamile kalmış biri tüp bebek olmamalı bence.. nacizane fikrim
allah razı olsun cnm amin inşallah emeklerimiz bosa cıkmaz hepimizde bebişimize kavusuruz. Tez zamandaallah yardımcınız olsun arkadaşım inşallah güzel haberler alırsınız:saruboceq:
selam kızlar.alahımmm hepimizin dualarını kabul etsn....bubuş cnmcm inşalah sonuçların gzl çıkar ..benimd reglime son 2 gün olayım kloemene başlıycam....
çok iyi anladım canım ne demek istediğini
çok sağol inşallah Rabbim dualarımı kabul eder
ben elimden geldiğince herşeyi yapmaya çalışıyorum
gerisi Allaha kalmış o "ol" derse olucak:Saruboceq:
verim canım da hani bilgiler lazım dı
bi topiğin başına bakim yazim canım
allah razı olsun cnm amin inşallah emeklerimiz bosa cıkmaz hepimizde bebişimize kavusuruz. Tez zamanda
saat 5 e az kaldı bende artık catlamak üzereyim. Allahım ıyı sonuclarla karsılastırır inş. Bu cok önemli bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?