- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
sağooll abla ama sonuçları pazartesi alcamm offf taaa neresi yaa git gel git gel.kimin aklınaa uydum özel hastahanede bi dr aklına uydumm keşke uyarsaydı benii bide bana dedikii aylık iğne vermiyimm her ay zorlanırsın falan filann yada unutursun dedii.valla bilmiyorum abla ama gerçekten bazı şeylerin strsten olmadığını anladım.demekki aklımdan nasılsa dr gitcem deyip beynmi rahatlattım bilmiyorum amaa bu neyy açık kahverengi bi leke geldi çok az ama dün akşamm.evinciğim günaydın çok geçmiş olsun canım ama gerçekten sen kimin aklına uydunda bu yaşta bu iğneyi kullandın kuzum ya inşallah bişiyin yoktur allah yardımcın olsun ama stres yapma bu zamana kadar her şey normaldiyse eğer bi sorun çıkmışsada halledilir
hoşgeldin canım günaydın iyiyiz şükür sen nasılsın
a.s.
merhaba kızlar bende size katılmaya geldim, kuzunazcım emeğine sağlık ne güzel bir topic hazırlamışsın, beni listenize eklermisin, ben sebepsiz infertiliteyim 3 yıldır bebeğim olmuyor, rahim filmi temiz, bir kaç ay klomen tedavisi, 2 kez de aşılama oldum maalesef hala olmadı eşimde de bende de hiç bir sorun yok değerlerimiz çok iyi, yumurtlama düzenli zaten 28 günde bir regl olurum hiç şaşmaz,tüp bebekden önce ara vermek istedik ve kendi haline bıraktık yaza kadar, bu arada bitkisel şeyler deneyim dedim, şu anda soğan kürü uyguluyorum bitmesine 4 gün kaldı sonra regl olcam zaten ve incir kürüne başlıcam sonra da sırayla bir sürü kür denemeyi düünüyorum :) Rabbim hakkımızda hayırlı olsaydı şimdiye kadar nasip ederdi diyorum demekki zamanı gelmemiş inşallah bu bitkiler vesile olur hepimize, bu arada bende tefriciye okuyorum
sağooll abla ama sonuçları pazartesi alcamm offf taaa neresi yaa git gel git gel.kimin aklınaa uydum özel hastahanede bi dr aklına uydumm keşke uyarsaydı benii bide bana dedikii aylık iğne vermiyimm her ay zorlanırsın falan filann yada unutursun dedii.valla bilmiyorum abla ama gerçekten bazı şeylerin strsten olmadığını anladım.demekki aklımdan nasılsa dr gitcem deyip beynmi rahatlattım bilmiyorum amaa bu neyy açık kahverengi bi leke geldi çok az ama dün akşamm.
vallaa öle ya abla senin anlaatığın doktorrda hakkaten amahlla karıları gibii.. ya sen bikere dr sun nasıl konuşulcağını bizmi öğretcezz sana dimi. gerçi sen gene iyi dayanmışsınn..ben geçenlerde kartal araştırmada bi veznedeki kıza dalıyodumm az kalsın.adetin başlayacaktır da zorlanıyor işte canım hayırlısı olsun bak bende olamadım hala
sağooll abla ama sonuçları pazartesi alcamm offf taaa neresi yaa git gel git gel.kimin aklınaa uydum özel hastahanede bi dr aklına uydumm keşke uyarsaydı benii bide bana dedikii aylık iğne vermiyimm her ay zorlanırsın falan filann yada unutursun dedii.valla bilmiyorum abla ama gerçekten bazı şeylerin strsten olmadığını anladım.demekki aklımdan nasılsa dr gitcem deyip beynmi rahatlattım bilmiyorum amaa bu neyy açık kahverengi bi leke geldi çok az ama dün akşamm.
kayracım ya sen şu aşılamanı bir anlatsana nasıl oldu ne ilaç kullandın kaç yumurtan oldu filan anlatırmısın
hoşgeldin canım listeye eklerim tabi de ilk sayfaya bakarsan liste orada ve gerekli bilgileri verisen bana ekletim yaş son adet tarihi beklenen adet tarihi vs. yani listeye gerekliş olna bilgileri vermen lazım ayrıca sebepsiz infertil sen kafana takmamaya çalış olurmu bence bu çok önemli birde dualar inşallah uyguladığın kürler de işe yarar
ya kıslar ya ben neden adet olamıyorum bişi söyleyin bugün 41 gün oldu
sağol canımm e ilaç kullandımdaa ilaç biteli aha 16 gün oldu canım bilmiyorum valla yaageçmiş olsun evıncım inşallah olumlu cıkar tahlil sonucların lekelenme adetin yaklastıysa ondan olabılır ilaç kullandın çünkü
teşekkür ederim canım kafama takmıyorum eskisi gibi ben de oluruna buraktım zaten,
canım yaşım 28 sat 11 ekim beklenen adet 8 kasım herhangibir ilaç kullanmıyorum
merhaba kızlar bende size katılmaya geldim, kuzunazcım emeğine sağlık ne güzel bir topic hazırlamışsın, beni listenize eklermisin, ben sebepsiz infertiliteyim 3 yıldır bebeğim olmuyor, rahim filmi temiz, bir kaç ay klomen tedavisi, 2 kez de aşılama oldum maalesef hala olmadı eşimde de bende de hiç bir sorun yok değerlerimiz çok iyi, yumurtlama düzenli zaten 28 günde bir regl olurum hiç şaşmaz,tüp bebekden önce ara vermek istedik ve kendi haline bıraktık yaza kadar, bu arada bitkisel şeyler deneyim dedim, şu anda soğan kürü uyguluyorum bitmesine 4 gün kaldı sonra regl olcam zaten ve incir kürüne başlıcam sonra da sırayla bir sürü kür denemeyi düünüyorum :) Rabbim hakkımızda hayırlı olsaydı şimdiye kadar nasip ederdi diyorum demekki zamanı gelmemiş inşallah bu bitkiler vesile olur hepimize, bu arada bende tefriciye okuyorum
ya kıslar ya ben neden adet olamıyorum bişi söyleyin bugün 41 gün oldu
içtiğin ilaç ne kadar zamanda etki ediyo canım ya valla sen sıkıntılandıkça olamıyosun düşünme bi bak olcan
hoşgeldin cnm günaydın valla adet olmayı hiç bu kadar çok istediğimi hatırlamıyorum bir an evvel tedavime başlamak istiyorum bu arada ilaç farlutal bittikten sonra 10 gün içinde oluyordun benimki daha bitmedi ve günde 3 tane alıyorum inşallah gelir yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?