ayşecim anlat bekliyoruz ama önce benim rüyamı yorumlarmısın bacım ben dün gece rüyamda rahmetli babannemi gördüm dilenmiş para toplamış güya ve elinde 20 likler var birde 200 tl bana veriyor al diyor bende alıyorum ordan rahmetli hamide ablam var bu sene ani beyin kanserinden öldü annemin arkaaşı neyse o diyorki nejmiye hatun o para çok bende diyorum ki sus paraları tanımıyor zaten kalsın sonra bakıyorum para ortadan yırtılmış ama yapıştırılmış eşimin yeğeni var yanımda ona diyorum git bu parayla şunu al (ne olduğunu hatıramıyorum) ve gidip alıyor sanırım 2 liralık bişi paranın üzeri geliyor oh be yırtık para kabul edildi diyorum sonra cüzdanıma bakıyorum annemden gizlediğim bir sürü param var kendime bayramlık laırım diyorum seviniyorum sonra işte teyzem annem hamide abla dediğim kadın var bir çanta görüyorum siyah çanta içi birsürü 20 lik yeşil banknotlarla dolu güya taksimi ödeyeceklermiş ne sonuç olarak hep para gördüm birde ölü nedir bu sabahın hayrına gitsin de
cnm benim benzer bi rüya hamileyken bende görmüştüm rahmetli babanneme bozuk para veriyodum,rüyamdada hamileyiim babannem karnıma bakıyor gülümsüyor gidiyorr..
ölüye bişey vermek iyi değil derler ama bişey almak iyidir,tabi bu alınan şey paraysa
senin rızkının genişleyeceğine delalet eder.
ama senin rüyan çok ayrıntılı bi rüya bunu daha bilgili birine yorumlatırsan sana ayrıntılarıyla yorumlayacaktır...
birde o ölen hamide ablanın ve babannenin adına bir hayır yap
mesela bende babnnemi sürekli rüyamda görürüm
durumun varsa onların adına bir fakir doyur,yada sadaka ver onada gücün yetmiyosa ruhuna bir yasin oku...