- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
bendededım acaba hatırlamadımı benı dıye önemlı degıl canım anlasıldı :1hug:ya kusura bakma kelebek nasılda soğuk yazdım mrb iyiyim diye bi işim vardıda acil ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendededım acaba hatırlamadımı benı dıye önemlı degıl canım anlasıldı :1hug:ya kusura bakma kelebek nasılda soğuk yazdım mrb iyiyim diye bi işim vardıda acil ondan
bendededım acaba hatırlamadımı benı dıye önemlı degıl canım anlasıldı :1hug:
eeeee kuzucum
sence cevap yazacak mı sumeyrat???
İyİ akŞamlar kızlar..
valla bende anlamadım ceylanım ayşem de gelmiş hoş gelmiş
hayırlı akşamlar kızzlarr ben geldimm...
nur'un yazdığı şiir beni çok etkiledi zaten bugünlerde bi ağlayasım var anlamadım gitti,durduk yere gözzlerim sulanıyo.sanırım nur birlikte hamile kaldıkları yengesi doğum yaptığı için bu kadar duygusal
benim bi akrabamda benden 1 hafta önce doğum yaptı bizim eve geldiler hep mutfakta iş yaptım gidip bebeğe bakamadım,annesiyle bile konuşmadım,o bebeği nerde görsem içime ateş düşüyodu ama sonra sonra bunu yendim şimdi alıp seviyorum bile
kısslar biliyomusunuz bebeğim yaşasaydı yarın 1 yaş 3 aylık bir bebek annesiydim
her ayın 5 i geldiğinde bir acayip oluyorum
slm hoşgeldin canım senin az kaldı 8 gün hayırlısı bişiler hissediyormusun
hayırlı akşamlar kızzlarr ben geldimm...
nur'un yazdığı şiir beni çok etkiledi zaten bugünlerde bi ağlayasım var anlamadım gitti,durduk yere gözzlerim sulanıyo.sanırım nur birlikte hamile kaldıkları yengesi doğum yaptığı için bu kadar duygusal
benim bi akrabamda benden 1 hafta önce doğum yaptı bizim eve geldiler hep mutfakta iş yaptım gidip bebeğe bakamadım,annesiyle bile konuşmadım,o bebeği nerde görsem içime ateş düşüyodu ama sonra sonra bunu yendim şimdi alıp seviyorum bile
kısslar biliyomusunuz bebeğim yaşasaydı yarın 1 yaş 3 aylık bir bebek annesiydim
her ayın 5 i geldiğinde bir acayip oluyorum
HOŞBULDUK canım dünkü o ağrıdan sonra bugün iyiyim ağrım yok ne değişken bişey ya acaba lar hep ama hiç olcana inanamıyorum kendimi olumsuza alıştırdım üzülmemek için..
HOŞBULDUK canım dünkü o ağrıdan sonra bugün iyiyim ağrım yok ne değişken bişey ya acaba lar hep ama hiç olcana inanamıyorum kendimi olumsuza alıştırdım üzülmemek için..
canım bırak seni ben bile mahvoldum ki pek duygusal günümde bile değildim
Diyorum ya sizleri hiiiç düşünemiyorum
ama gücüne gitmesin canım yanlış anlama beni ama dedim ya sizin bebeişlerinizin size şefaatçi olacağına dair ümitleriniz var
Benim o bile yok
işin dha kötüsü olup olmayacağını bile bilmiyorum
canım bırak seni ben bile mahvoldum ki pek duygusal günümde bile değildim
Diyorum ya sizleri hiiiç düşünemiyorum
ama gücüne gitmesin canım yanlış anlama beni ama dedim ya sizin bebeişlerinizin size şefaatçi olacağına dair ümitleriniz var
Benim o bile yok
işin dha kötüsü olup olmayacağını bile bilmiyorum