yavrum benim yaaa manyaklarda hep bizemi denk gelir
eşim devlet hastanesi daha iyi diyip duruyo al işte devlet hastanesi
aslında izlediği yöntem mantıklı yani simir testine bakıyor iltihap filan yoksa rahim filmi çekiyor diyelimki iltihap var ve bilmeden çekti dediği gibi iltihap tüplere kadar yayılabilir özeller bunu düşünmez dedi git özele de herşeyi bir anda istesinler ondan sonra uğraş dur çocuk için dedi
canım özeldeki doktorlarda çok deneyimli neden düşünmesinler onlarda düşünür bence
hem ben öle kaldıramam beni azarlamasını insanın tedavi olası varsada bütün hevesini batırır bu doktorlar,öncelikle biraz destek biraz moral vermesi lazım
neyse bugün yemeği masamda yiyorum bir yandan yazayım bari bakın şimdik kıslar bi dr var akif alkan özel muayenehanesinde faturasız muayene 100 lira neyse muayene beni ilgilendirmiyor aşılama ilaçlar vs herşey dahil 1000 lirayı bulur dedi kullanacağın ilaca göre değişir filan dedi bu dr zeynep kamilde klinik şefi aynı zamanda 30 senelik dr buna gidersem bi yandan aşılama yı bundan olurum bir yandanda zeynep kamilde işlemlerimi beklemeden hallederim yalnız benim arkadaşlar hep umuta gitmemi istiyor bu yüzden orayı tercih ediyorum sizce ne yapıyım
cnm ben anlamadım akif alkan dediğin doktor hem özel muayenehanesi var hemde zeynep kamilde klinik şefimi?
bu özel doktor senin aşılamanın toplamda 1000 lirayı bulacağınımı söyledi iyiymiş bence
umuta gitmemi istiyor derken anlamadım umut ne?
evet canım özel muayenesi var süper bir yer hemde muayenehanesini bir gör kocaman odalar jinekolojik muayene odası ultrason odası dinlenme odası dr un çalışma odası bir bekleme salonu var yayla gibi plazma tvler filan çok güzel bu dr benim eski çalıştığım işyerinin üstünde muayenehanesi vardı eskiden ordan taşındı yani beni de tanıyor ama işte umut tüp bebek merkezi ne gitmemi istediler bu OHSS sendromu olayı varya o beni korkutuyor
meraba hanımlar.bende yeni katıldım size. kuzunaz neler gelmiş başına öle.aslında nasılsa bişeye yaramıyolar bağırıp çıkacaktın.
Bu arada kuzucum ben bugün adet oldum.senağlama
hem üzüldüm hem sevindim zamanında oldu.sat 3 kasım beklenen tarih 3 aralık canım.müsait zamanda düzeltirsin.
ayse ben bugünmü başlayayım soğan kürüne.yoksa adetin bitmesinimi bekleyeyim?
aslında aylardır sitede dolaşıyordum hatta dr.umu da burdan buldum.ama ilk defa mesajlaşıyorum.biraz dağıtmam lazım kafamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?