soğan kürünü bende 15 gün kullandım hiç akıntım olmazdı akıntım oldu.arkadaşım 15 şer gün 3 ay boyunca kullandı ve kistlerinide dökmüş.ama ben şimdi kullanamam nolur nolmaz die çünkü pazar günü laporoskopi olcam...
cnm sen bugün başla 15 gün iç bırak
sonra aralıktaki adetine 10 gün kala tekrar iç
ben sadece akşamları içtim ama sabah akşam içince çok daha ettkili oluyo
ben soğan suyunun bendeki faydalarını sayayım
1 git gide adetimi düzene sokmaya başladı
2 ilaçsız kendiliğimden adet olmamı sağladı
3 parça parça adet oldum içimi temizledi
4 biraz akıntım oldu iltihabı söktürmüş olabilir
5 hep 10 gün adet olurdum 7 güne indi
mutlaka yapın kızlar çok etkili
ben dr. gittim yumurtalıkların pco dedi.ama yumurtlaman var dedi.adetimde düzenli olur hep.sonra hsg istedi ondada ilaç tüplerin yarısından sonra ilerlememiş.oyüzden işte lapo. olam pazar günha bu arada 2007de doğal yolla hamile kalmıştım ve 5 haftalık düşük yaptım. dr.da tüpler kapalı diince çk şaşırdım.ama sonradanda olabilir belkide sadecve ilaç yürümemiştir dedi.herşey ameliyatta belli olcak işte.açılırsa aşolama açılmazsa tüp bebek...
Yani bugün başlarsam 18 ine kadar içicem.adetim 3.ü 10 gün kala neoluyooo:uhm: hımmmm 23 ünde bidaha mı başlıycam.eeee sadece 5 gün ara vermiş oldum doğrumu?
aycanisa yaptırdınmı peki tüpbebek?
bugün başlıycam 15 gün içip adetimi bekliycem 3 aralıkta bekliyorum.oldumdiyelim bidahaki adetten 10 gün önce yani 23 aralıkta bidaha başlıycam.doğrumudur??
bende 1750 vercem ameliyata.500 de filme werdim.bakalım işte nedicek dr...
ankarada olanınız varmı aranızda?
aycanisa peki paraylamı yaptırcaksınız tüpbebeği yoksa sağlık güvencesinden yararlancakmısın?????
hayırlısı olsun canım inşallah acıktır degılse bile acılırda normal yoldan kalırsın Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?