Yani bugün başlarsam 18 ine kadar içicem.adetim 3.ü 10 gün kala neoluyooo:uhm: hımmmm 23 ünde bidaha mı başlıycam.eeee sadece 5 gün ara vermiş oldum doğrumu?
kuzucum başına gelenlere çok üzüldüm ve kızdım 184 sağlık hattını duydunmu ben bir kere bir hmşireye kızmıştım ve arayıp şikayet etmiştim neyse belki dr un dediği süreç doğrudur tabi ama insan gibi anlatıp izah edebilir neyse.boşver takma bunların çoğu böyle. ben önceki dr uma ilk gittiğimde tabi özeline gitmiştim rahim filmi çekicez dedi ve ilaçlarımı yazdı sonra hastahaneye gel dedi devlet hastahanesine ve orda kendisi çekti bi ücret almadı çünkü özeline gitmiştim açık çıktı anlatayım dedim canım
bir bilginiz varmı acaba tüp bebek ücreti nekadar.dr. tüpler tıkalı diince kafam allak bullak oldu o yüzden sormayı unutmuşum...
ya kızlar ben doktora da bu ay gitsemmi acaba.çare olacaksa beklemek istemiyorum.laparaskopiden sonra düzenli bir doktor kontrolüne girmedim.aşılama falan olucaksa baksammı çaresine.
Yoksa bu ayda soğsn kürünü deneyip bekleyeyim mi?
Desteğinize ihtiyacım var.
ya kızlar ben doktora da bu ay gitsemmi acaba.çare olacaksa beklemek istemiyorum.laparaskopiden sonra düzenli bir doktor kontrolüne girmedim.aşılama falan olucaksa baksammı çaresine.
Yoksa bu ayda soğsn kürünü deneyip bekleyeyim mi?
Desteğinize ihtiyacım var.
kayracım sağol ya ben nasıl yapsam akif beyde mi aşılama yaptırsam acaba bu OHSS olayından dolayı korkuyorum işte umutu öneriyorlar ya ben aslında akif beye gitsem her açıdan avantajlıyım akşam 6 dan sonrada gidebilirim ona çünki
slm kızlar biz test yapırtık spermiyogram.sıfır çıktı moralim çok bozuk.
bence sen bu ayda bekle iç soğan kürünü ameliyat olalı daha 3 ay olmus bana eger acılsaydı tüplerim 6 ay süre verecekti ondan sonra tedaviye baslayacaktık.bence aralığı bekle adet olursan eger gidersin doktora bu benım görüşüm tabi hayatım beklemek istemiyorum diyorsan git tabi
Canım amelyat olalı 1 yılı geçti geçen sene ağustosta olmuştum. hala bekle diyomusun?
Canım amelyat olalı 1 yılı geçti geçen sene ağustosta olmuştum. hala bekle diyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?