ya kuzunaz bnde de pcos vardı hatırlıyosundur,bişi sorcam bu böğürtlen tam olarak nasıl yapılıyodu bide adetin ilk günümü başlanıyo bugün benm ilk günümde kaçırmıyım diyorum, bir de kaç gün içeceğiz yumurtlayıncaya kadar mı adete kadar mı?
çk sağol şimdiden:)
tabiki canım biz birbirimize dualar edelimki gelsin bebişler benim yumurta düzenli ama daha olmadı işte hayırlısı çok takmamak gerkli takdıkça beyini yönlendiriyoruz pisgolejik olarakta tabiki olmayabiliyo doktorlarda hep söylüyoya kafanızdan çıkarın normal yaşayın diye artık çok düşünmüyorum herşeyi oluruna bıraktım bende kür uygulayacam adetimi bekliyorum bende 3senelik evliyim ilk başta çok takıyodum ŞİMDİ RABBİM VERCEĞİ VAKTİ BİLİR DİYORUM KENDİMİ FERAHLATIYORUM :umursamaz:
evet cnm gitim bir sorun yok yani bendede eşimdede ama olmuyo zamanı var demekki 2 ay klomen kullandım yumurtam olgunlaşıyo tatlıyoda ama olmuyo işte. 1 senelik evli iken gitim yumurtam çok güzel dedi doktorum ozamanlar kis var dedi ama küçükmüş adetli iken oluşan kislerden bir sonraki adette gidiyomuş kendi kendine kaybolan kis yani 2 senedir gitmiyorum doktora bitkilerle olur inşallah rabbim isteyen herkese versin
Merhaba kuzunazcııııım
Sesim soluğum çıkmıyor ama takipdeyim
Belki tecrüben vardır diye soruyorum canım .
İki faz var ya yumurtlamak için 1. ovuluasyon fazü 2. luteal faz diye
benimkisi adetin ikl günü yani ovuluasyon fazda bu adet döneminde benim progestronum 1.40 gibi çıktı
Yumurtlama oluyor mu acaba??
Bi de sen bal tarçın çörek otu kullandın mı hiç
Bazı sitelerde sadece adet döneminde kullanmak gerekiyor diye
Tıpkı klomen gibi kullanılması gerkiyormuş bilgin var mı canım???
Öptüüüm kocamaaaan
teşekkürler canım faydalı bilgiler için.
bugün kimsecikler yok galiba seninle benim dışımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?