kuzunaz
cnm ayrıca şunuda belirteyim pco teşhisi konan bir arkadaşıma doktorlar evlenmemesini çocuğu olmayacağını sölediler kız evlendi çok iyi bir doktora gitti tedavinin 3 üncü ayında hamile kaldı şimdi bebek bekliyo :)
hangi ilaçları içtiğini biliyorum sadece glifor'u biliyorum
ümidini sakın yitirme zaten öyle birinede benzemiyosun benim gibi mücadelecisin :)
en azından bizim sorunumuz bellide şifa arıyoruz bide belli olmayanlar var..[/QUOTE
canım ya inan bazen birbirimizi anladığımız kadar eşlerimiz bile bizleri anlamıyorlar ben benim bu hastalığımla dalga geçenleri bile gördüm inan polikistikover ismiyle bile dalga geçenler oldu hani sendromlarını çok yaşıyoruz ya neden karnın büyük sen zayıfsın deseler ben polikistikover im var filan anlatmaya başlıyorum dalga geçiyorlar kimisi çok kafana takıyorsun vs diyor aman boşver ben burda ve öncesinde bir derneğin sitesinde benimle aynı sorunları yaşayan çok arkadaş buldum biz birbirimizin yaşadıklarını hem psikolojik hemde fiziki olarak çok iyi anladık bu yüzden burdaki herkese ve sanada teşekkür ederim arkadaşına kim hangi dr bunu söyledi bilmiyorum ama ben olsam şikayetçi olurum pko sadece bir gebe kalamama durumudur kesinlikle kısırlık değildir pko lu olup ta birsürü çocuğu olana ldıran bile var bunu da bana söyleyen devlet hastanelerin dr ları ama
tüp bebek merkezindeki dr bana yumurtlayamazsın kendiliğinden çok zor dedi ve tüp bebek önerdi 4500 tlyi önerdi yani neyse bu arada çok karıştırıcam konuyu ama bak aklıma ne geldi sende yumurtlama problemi değilde sanırım büyüyen yumurtaların çatlamaması olayı var bunun içinde lh hormonunun yeterli seviyeye çıkması lazım sen bence hayıt tohumunu kullan arslanpençesi var oda hormon düzenleyici ama böğürtlen kökünüde kullanabilirsin hani oda yumurta çatlatıcı dediler bende kullandım işe yaradı hem doğum olayı filanda olmuş rahmi yeniler kuvvetlendirir