mrb herkese umarım bebek bekleyen herkes isteğine kavuşur.belki alakasız girdim konuya ama kürler falan denince bana da bi çözüm önerirsiniz die düşündüm
bekarım yaşım 27 testesteron yükseklği sorunm var ilaçlada geçmiyo tekrarlıo yılardır geçmeyen sivilceler tüyler saç inseyrekliği vs.
diane 35 androcur gibi uzun süreli tedaviler gördüm ama kalıcı olmadı ve tüy sivilce sorunumada hiç çözüm olmadı testesteronmu düşürmem için hangi bitkileri kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
çok mutluyum allahıma şükürler olsun banada nasip etti 3 haftalık hamileymişim darısı isteyen arkadaşların başına bu arada bizde eşimin sperm sayısı düşük olduğu için olmuyodu ve çakşır kökü tozunu duydum 1 ay kullandı ve sonuç pozitif lütfen deneyin (çakşır otu hatay bölgesinde yetişirmiş ve ordaki hayvanların hepsinin ikiz doğurdukları tespit edilmiş incelediklerinde insanlardada kullanılmış olumlu sonuç almışlar tek kelimeyle deneyin diyorum)
slm kızlar bende girip çıkıyorum ama kimsecxikler olmayınca yazmıyorum
esracım biz iyiyiz kızım yarın 1 aylık oluyor çok yaramaz uyumuyor pek cadı bir kızım var ama çok tatlı bir cadıııı sen nasılsın ne var ne yok iyimisin toparladn mı psikolojini tatlıkız senn kızında çok tatlı maşlhhhh bal dudaklarını yerm ben onun kokla kızımızı bnm yerimede
emin olmamakla birlikte adaçayının testesteronu düşürdüğünğ duymuştum ama aratır istersen..acil şifalar dilerim..[/QU
tşkrler
adaçayı aslan pençesi civan perçemi ve çobançantası karşım olarak demleyip içiyorm hergün
ayrıca yarım çay kaşığı hayıt tohumu
ne kadar doğru bilmiyoum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?