2002 senesinde kist amelyatini gecirdim sag tarafta yumurtaligin yarisi alindi yumurtalar gelismiyor ve sol tarafim iyi haldeydi 2003 senesindenberi sol tarafta kist olusuyor o kadar hizli buyuyor bu dr sasirtti hormon dengeziligi dedi o dei bu dedi tam neyin etkiledigini bilmiyorlar.Bu kist buyuyor ve patliyor ayda bazen 1-2 kere kanama oluyor regl disinda ve kendimi kaybedecek durumda hastaneye kaldiriliyordum o agri dayanilmas oluyordu bu durum 2008 kadar devam etti. 2008 tuplerde hidrosalpenks var buyuk boyutta amelayatla tup alinacak olmas dedi cok sinirlendim moralim bozuldu bitmeyen tedavi bitmeyen sorun....
2008agustos ayinda kendimi kendimden artik kimse bilmiyor diye dogal yollarla tedaviye basladim.
1) haftada 1 defa bitkisel ilik su icerisinde 10-15 dk banyo yaptim (yattim) yaklasik 7-10 kere uyguladim)
2) Masaj aldim butun vucuda ve rahime (14gun)
3) suluk tedavisine basladim (yaklasik 38-40 adet suluk butun vucuda)
4) disarida haftada 3 bazen 4 gun yaklasik 2-3 saata kadar yuruyus yaptim
5) tam hatirlamiyorum ama yaklasik 1 ay olabilir ada cayi sonra dinlenerek papatya cayi sonra ara vererek vitamin B komplex Fe Cinko aldim en son gunde 2-3 kere yesil cay ictim
6) sogan kurunu uyguladim 3 kere
2009 dr gittim aradan 5ay gecmisti. Hersey temizdi sasirdi buyuk boyutta hidrosalpenks gecmisti kistler yoktu Allaha surur kilo vermeye basladim kendimi cok iyi hisetmeye baslamistim Tup bebege hazirlaniyorduk malesef giremedik..
6) razartesi persembe oruc tutuyordum arkadasimin tafsiyesi uzerine 36 saata kadar cikarttim aksam iftarda 3 yudum bazen 1-2 bardak su ictim yaklasik 6-aya kadar uzadi bunu 72 saate kadar ilerlettim...
Saagligim cok iyiye gitti karacigerdeki agri kesildi.Allaha sukur diye dr tekrar gittim 2009veya 2010 basinda tup bebege girecegiz diye dusunduk...2010 senesinde subatta kardesim kaza yapti arka arkaya bitmeyen sonunlar buyuk problemler yuzunden maf olduk.Cok uzuldum depressyona kadar giddi bu durum Boylece Haziranda Istanbulda tup bebege gidecegiz diye karar vererek gittik sonuc 0 di oomadi
Simdi dusunuyorum Tup bebege girmeden once kendimizi vucudumuzu hazirlamaliyiz bu cok onemli bunu kendi hayatimda yasadim...
Dualarimi hic eksik etmedim fatiha 10001 kere Bissmillahirrahmanir rahim 12000 defa 12000 kere /selavati-serif/ ve gucumun yettigi kadar Ihlas ve Esmaul Husna bunlari okudum..
Yeterli kadar isteyemedim mi diyorum ornegin Tahcutt namazina kalkamadigim icin arada bir kildim bunu hep yapabilsem duha v.s nazazlarima iyi bir sekilde devam etmeliyim hersey dikkat ederek belki olur diyorum...
Bu benim insancim benim dusuncem arkadaslar yanlis anlamayin....Insallah hamileyim diyen haberleri veririz burdan Allaha emanet olun
Kusura bakmayin roman oldu zamaninizi alip uzduysem hakkinizi helal edin..