- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
çıkmam lazım nazımcım
test yaptınmı merak ettım
ınş hamılesındır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkmam lazım nazımcım
bu sene herkes naz koyuyor mıdem bulandı bu ısımden :)
aşkolsun esra yaaa bizde naz koyacaktık teyzesi küstüüüüük biz sana kızımlaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
esramm canım yumoş büyüseydi hemen tüp bebek yapılacaktı zatenn normali beklemezdimm
ama büyümedii işte
bu ay tekrar kontrole gidicemm inşallah folikül oluşursa hemen başlarız teedaviye adet olmayı bekliyom
rabbim emeklerimizi boşaçıkarmasın hayırlısıyla hepimiz kavuşalım bebeklerimize
nazım canım bebişin korkutmuşş rabbim esirgesin senide bebişinide
opuyorumnanaktan
kızlar yarın soğan ürüne başlıyorum dua edin 15 gün yapcam ilk seferim ne olur dua edin işe yarasın tekra doktora gitmek istemiyorum
kızlar kusura bakmayın gelemedim dün dr geldikten sonra hastalandım stresten çok kötüydüm dr. su gelme durumlarında vajinal muayne gerekir dedi biz daha 3. ayımızda olduğumuz için yapmayalım dedi ultrasyonla baktı bebeğin suyunda bir sıkıntı yok muş mantar enfeksiyonundan olabilir dedi ama bnm öyle kaşıntı falan şikayetim yok anlamadım bide vajanadan kullandığım bir jel var o da yapmış olabilir dedi ne bileyim pek içime sinmedi ama iki dr. korkma istirahate devam dediler vardır bildikleri heralde duadan başka birşey yok yapacakk inşllh dedikleri gibidir. tarfilin dediği gibi hamilelikte sıkıntı geçiyor bizim rabbim bebeklerimizi büyük imtihanlarla veriyor ne yapaolım mevla neylerse güzel eyler hepinize çok teşşkkür ederim güzel dilekleriniz için
küsme kız
bende kızım olsa koymayı dusunuyordum
arkadasım dıla naz
akrabam sude naz
dıger arkadasım elif naz
bır baskası hazal naz
baskası sadece nazzzzz
oburu nazlı can
valla nazda naz :)
sıteye gırıorum nazzzz :)))))))))
cok gusel kıbar bır ısım ama bu yogunluk nıeeeeee
burdakı dıger arkadasım ruya naz
otekıde hayal naz koydu :)
canım bebişinin ve senin iyi olmana çook sevindim rabbim ikinizide korusun inşallahh
ayy hakikaten çok fazla bende vazgeçtim gibi zaten
berra daha hoşuma gidiyor bu aralar bereketle gelen demekmiş
anlamı da hoşşş bakalım daha doğuma kadar çok değişecek heralde bu isimler
kayracıgım bız burdayız sen nerdesın asıl
bıtremedınmı su ıslerı
benim işler biteli çok oldu tatlım ama işte ben kendime iş buluyorum yinede gelen giden zaten hiç eksik olmuyo sağolsunlar eşim izindeydi bide şimdide ramazan olunca böyle oldu güzelim
seninde az kaldı inşallah bebişine kavuşmana halay çekmek istiyorum rabbimin izniyle tatlımm