- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
kısss ne çabuğuuuu günler geçmiyor bana
tek tek sayıyorum helede hep evde yatınca zaman hiç geçmiyor sanki günler birbirinin kopyası gibiii allaha sürekli yatan hastalara ecir sabır versın yattıkça aklıma onlar geliyor hepppp bide bundan sonra kim evde yatıyor diye duysam mutlaka ziyarete gidicem şu an yanıma gelen arkadaşlar öyle iyi geliyor ki bana bende böylece ziyaretin önemini anlamış ooldum
canlarım ben çıkıyom kendinize iyi bakın allaha emanet olun hayırlı cumalar.....
nazım yeğenime öptüğümü söyle yaramazlık yapmasın yoksa doğduğu zaman gelir konyaya totosunu ısırırım haaa
iyim canımcım bugün kayınvalidemleri iftara alıcam çıkarım birazdan hazırlıklara başlıycam. biliyorum canım dua yerine geçtiğini ama napıyım çıkıveriyo ağzımdan bide düşünüyom yeterki bebeişimin benimle ve sağlıklı olduğunu düşününce çekeceğim sıkıntılar mide bulantıları falan filan vız gelir diyom
canlarım ben çıkıyom kendinize iyi bakın allaha emanet olun hayırlı cumalar.....
nazım yeğenime öptüğümü söyle yaramazlık yapmasın yoksa doğduğu zaman gelir konyaya totosunu ısırırım haaa
yakın olsaydıkta yardımcı olabılseydık sna a
nazım kızın olacaka galıba nazlıııı bır bebek :)
nazım sana da bize de geçmiş olsun
çok sevindim sıkıntı olmamasına
Rabbim sağlık sıhhatle soruncuzca almayı nasib etsin kucağına inşaallahh kuzunuu
nasılsın nazım
iyiyim canım saol sen
neler yaptın ne aşamadasın
biz beklemedeyiz halen.ramazan geldi bizim rapor işi vardı ya ona bekledik ee ramazan da yakın olunca aksamasın dedik bu kadar bekledik 1ay daha bekleyelim.ve kırmızlardan haber yok benim baya da geçti bi belirti de yok test mi yapsam eczaneden alıp(negatifi görmekten bıktım) yoksa dr mı gitsem bilmiyorum.
işte böyle...sen neler yaptın...
ay yapsana merak ettim şimdi bnm iki arkadaşım tedaviye başlayacaklrı ay kendiliğinde hamile kaldılar yoksa da yoktur ne yapalım zaten etdaviye az kalmışşş inşallah hyırlı sonuçlar alırsın benm hamilelik 13+5 oldu inşallh ama sıkıntılı geçiyor bebişim üzüyor beni biraz yatıyorum sürekli evden çıkmadım 3 aydır öyle işte ama rabbime şükür ler olsun bu kadar nasip etti ona bişey olmasın ben katlanıyorum her şeye sen merkeze karar verdinmi nerede yaptırcan
çıkmam lazım nazımcım
ah canımmm allahtan annemler falan var eğer gurbet de olsam gerçekten zor olurdu hııı esra sen tarnferden falan eski rahatsızlığın yüzünden korktupunu yazmışsın bir yerde bnmde ona benzer bir sıkkıntım vardı korkuyordum drç eğer istersen o an kötü oluran anestezi veririz dedi bana biraz zor geçti ama 5 dak. sürüyor transfer
bnm de içime kız diye geliyor ama ismini kabul etmiyor babasııı
elifnaz isyiyordum o ne öyle naz maz diyooo
sanırm naz olmayacak babası zeynep diyorrrr ben de berra diyorum bakalım kim kazanacak guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?