kızlar bende aşılama yaptırabilirim önümüzdeki ay heee ama bir dr var onu tercih ediyorum ama oda yurtdışında pazartesi gelecek artık
ayşee gelinceee benim için de bir elbise seçsinnnn beni unutmuş ben olmazsam söyleyin kızlar,ama kısa kollu kısa olmasın mümkünse :)
oh ne güzel önümüzdeki aylarda tedaviler çok yoğunlaşıcak hamişlerde çoğalır inşallah hangi doktoru istiyosun sen tatlım sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim
kızlar bende aşılama yaptırabilirim önümüzdeki ay heee ama bir dr var onu tercih ediyorum ama oda yurtdışında pazartesi gelecek artık
kızlar sadece bilgi olsun diye söylüyorum
yani canınızı sıkmayın ama
Tüp bebek yaptıran arkadaşımada iki kere aşılama yapıldı ve denildi ki
Aşılamanın normal yolla hamile kalmaktan daha çok yüksek bir ihtimali yok
yani tutma ihtimali yüzde 20
Tıpkı sorunu olmayan çiftlerin her ay hamile kalma şansı gibi
Bunu daha ziyade eşinde sperm sayı ve ya morfoloji sorunu olanlara
yumurtası çatlamayanlara tavsiye ediyorlar
Sonuçta sadece içeriye yıkanmış hareket hızı artırılmış sperm enjekte edip
yumurtayı çatlatmaya çalışıyorlar
Gerçi bu bilgileri aşılama yaptırmış arkadaşlar da verebilir
sadece noooooluuuuuur çok ümitlenmeyelim
Sonra nasıl bir yıkıma uğradığımızı hepimiz biliyoruz
Gerçi inşaalllaaaaah düşünen arkadaşların tutar da halay çekeriz şurda:teytey: :teytey::teytey:
kızlar sadece bilgi olsun diye söylüyorum
yani canınızı sıkmayın ama
Tüp bebek yaptıran arkadaşımada iki kere aşılama yapıldı ve denildi ki
Aşılamanın normal yolla hamile kalmaktan daha çok yüksek bir ihtimali yok
yani tutma ihtimali yüzde 20
Tıpkı sorunu olmayan çiftlerin her ay hamile kalma şansı gibi
Bunu daha ziyade eşinde sperm sayı ve ya morfoloji sorunu olanlara
yumurtası çatlamayanlara tavsiye ediyorlar
Sonuçta sadece içeriye yıkanmış hareket hızı artırılmış sperm enjekte edip
yumurtayı çatlatmaya çalışıyorlar
Gerçi bu bilgileri aşılama yaptırmış arkadaşlar da verebilir
sadece noooooluuuuuur çok ümitlenmeyelim
Sonra nasıl bir yıkıma uğradığımızı hepimiz biliyoruz
Gerçi inşaalllaaaaah düşünen arkadaşların tutar da halay çekeriz şurda:teytey: :teytey::teytey:
zeynep kamil hastanesinde çalışıyor klinik şefi orda 30 yıllık dr kendisi ve eski çalıştığım yerde bizim üst kat komşumuzdu beni ilk o muayene etmişti ve hemde bedava komşu kıyağı :) neyse şu an muayene ücreti 120 ft sız 100 tl ama aşılama ne kadar bilemiyorum bu arada aşılamayı kendi muayenehanesinde değilde anlaşmalı olduğu merkezde yaptırıyormuş sanırım bilemiyorum konuşucam bi
kuzunaz ben Alman hastanesi tüp bebek ve aşılama konusunda çok iyi diye duymuştum,hatta benim teyzemin kızı 14 yıl sonra tüp bebek yaptırdı Alman hastenesinde ilkinde 1 çocuğu 2.tüp bebekte 2 çocuğu daha oldu şimdi 14 yıl sonra 3 çocuğu var ama hiç pes etmedi.Ankara İstanbulda gitmediği hastane kalmadı nerdeyse
Kuzunaz hade hayırlısı canımmm aynı zamanlarda olucak aşılamamız zaten adet tarihlerimiz de yakın galiba sen de olmadığına göre.
kıslarr artık benim de evde pc var.kociş dün bana sürpriz yaptı henüz internet bağlatmadık ama yakında gece keyifli sohbetlerinize katılıcam.
aaa çok güzel canım dizüstü mü masaüstümü dizüstüyse daha da süper oluyo kıss ohh ben yazın balkonda kışın sıcak yatağımda yazışıyorum forumlarda :)):))) hem hamişken de kışın yatağımızın içinden çıkmadan yazabiliriz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?