Bence öle düşünme esracım. Evleneli 2 yıl olacak 4 ay sonra. Prolaktinle başladı ilk maceramız. Korunmayı bıraktığımız aydan sonrakş adetim pelte pelte geldi ben de korktum bişi mi var die. Gittim proaktin yüksek dedi dr. Gebe kalman için bu ilaçları kullanman lazım dedi. Prolaktinim de 27 (Çok yüksek deilmiş). Dr böle söyleyince taktım kafaya. Dr un verdiği ilaç beni altüst etti yan etkisi o kadar fazlaydı ki. Başka bi dr gittim. Dr güldü bu değer çok yüksek deil dedi. Neyse ben emin olmak için özel dr a dagittim. O da aynı şeyleri söleyince içim rahat etti.
Bir dahaki prolaktimi ölçtürmeye gtiiğimde eşime sen de görünsene İçimiz rahat olsun en azından dedim. Ona da randevu aldık. Gittik tahliller falan.İşyerine döndük 4 saat sonra alın dediler. Aynı gün içinde arkadaşıma şaka yapmıştık Ben hamileyim diye. Hamile bayanın testini wc ye gitmiş kendim yapmış gibi. Gerçekçi olsun die eşimi de çağırdım. Telefondaki sesi çok kötüydü. Normal yoldan çocuğunuzun olması çok güç.Tüp bebek merkezleriyle görüşün demiş. İnanmadım ilk önce o da beni mi şakalıyor dedim ama çok gerçekçiydi. Odama döndüğümde şaka yaptığım arkadaşım çok sevindiğini vs.. anlattı. Ama ben çok kötüydüm. İşyerinden eve gitmek için sabırsızlanıyordum işin aslını öğrenmek için. Söylediği gerçekti 3 dr gittik hepsinin de söylediği aynıydı. Ve de değerleri çok düşüktü. Ağır sperm faktörü dediler. Sarıldık ağladık hiçbirşey mutlu etmiyordu bizi. O bir hafta bana bir yıl gibi geldi. Hiçkimseye birşey anlatamamak acıyı içinde yaşamak çok zordu. Şu an daha iyiym Allaha şükürler olsun. Hayat akıp gidiyor sonuçta herşeye alışıyor insan.
Öyle düşünme kesinlikle. Benim de bebeğim olacak Allahın izniyle de.Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah. AMİNkaydirigubbakcemile5