evet cnm o şansımız varda işte ne biliyim 1 yılı geçkindir tedavi görüyorum yokkk (canım sen biraz daha rahat ol bence 2nizinde yaşı genç daha bizlere göre daha şanslısınız bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm o şansımız varda işte ne biliyim 1 yılı geçkindir tedavi görüyorum yokkk (canım sen biraz daha rahat ol bence 2nizinde yaşı genç daha bizlere göre daha şanslısınız bence
evet cnm o şansımız varda işte ne biliyim 1 yılı geçkindir tedavi görüyorum yokkk (
inan senin yaşında olsam hiççç takmam oluruna bırakırım en azından 23 yaşına kadar
preseed kullanmadım çünkü adapazarında yaşıyorum ben ve aramadığım yer kalmadı ama yok bulamadım.. çok istedim onu ama olmadı.. tedavi olarak bişi yok keç tane doktora gittim. bekleyin olur dedi. hiç sebebi yok denildi.. tüplerim açık rahim filminde görüldü bu. hormonlar normal yumurtlama rezervi çok çok iyi dediler. sebebi yok işte... eşime çok önemli olmamasına rağmen varikosel var denildi hafif derecede idi biz garanti olsun diye ameliyata da evet dedik 2 yıl oldu olduğu yine yok..bitkilerden de bişiler yaptık yoook.. olmuyo işte...
canım bazen spermler yumurtaya ulaşsa bile yumurta zarını eritecek enzimleri eksik olduğu için içeri giremiyolarmış bunun için keçi boynuzu kürü iyi geliyomuş diye biliyorum
yada bazen vajinada kuruluk veya asit ortamı fazla olunca spermler daha rahim ağzından geçemeden ölüyolarmış bunun içinde preseedi kullanabilirsin eczanelerde satılıyomuş herhalde veya bulamazsan gitti gidiyordan getittirebilirsin canım
inana bana bütün eczanelere baktım ve ecza depolarınıda tek etk arattırdım bulamadım. gittigidiyor da üyelik istiyor onuda beceremedim olmadı vesselam.. valla denemeyi çok istiyorum onu epey aradımda ama yok bulamadım işte. sen kullandınmı peki?? pek çok hamile kalan var bu jelden duydum yani. sebepsiz olanlara özellikle yarıyormuş. elinizde fazla olan varsa parasını yollarım yollarsanız valla çok duacı olurum...
kızlar nasılsınız kayram yine yoksun
ben çıkıyorum kızlarr kendinize ii bakın
iyiim tatlım bende tamam şekerim sen çık sonra görüşürüz allaha emanet olllnasılsınız kızlar kaynatnışsınız geçmişi okudum biraz hilalim hemen çıkmışsın yine kolay gelsin bu arada damlam nasılsın canım gamzelibebekçim sen nasılsın kayracım yoktun bir süredir iyimisin canım geshenkçim nasılsın güzelim
hoşgeldinnn cnaım :)))) sabah saatleri sanırım nasılsın?????yahuuu kızlarr her geldiğimde kimse olmuyoo (
bakınıp çıkıyorumm yaa hangi saatler geliyosunuz anlamadımm lmaz:
hoşgeldinnn cnaım :)))) sabah saatleri sanırım nasılsın?????
nasılsınız kızlar kaynatnışsınız geçmişi okudum biraz hilalim hemen çıkmışsın yine kolay gelsin bu arada damlam nasılsın canım gamzelibebekçim sen nasılsın kayracım yoktun bir süredir iyimisin canım geshenkçim nasılsın güzelim