Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdayımmmmm :))) naıslsın canımmkızlar yine kimsecikler yok nerelerdesiniz canlarım
hoşgeldinn cnaım benim naıslsın var mı bir geliş me ???kayram damlam123 merhaba ben geldim nasılsınız arkadaşlar
canım ÇalıŞmıyorsun deĞıl mı? ınŞallah bu ıncır kÜrÜ sıze mucıze olur ama bal tarÇın ÇÖrek otuda ye yumurtanın kalıteısnı artırıyoryok canım nerde incir kurunu uyguluyorum eşime de keçinin boynuzunu yedirıyorum henuz adetım bıtelı 1 hafta oldu ama artık sıkıntı yapmıcam boyle desem de bılıyorum zaman zaman yine ağlayacagım ısyan edecegım yine de şimdilik oluruna bıraktım 6-7 ay içerisinde olmazsa tekrar doktora gıdıcem allahım kımseyı bebeksız bırakmasın herkese versin çunku bizde bebek odasını suslemek istıyoruz bizde pembe çoraplar kırmızı tokalar almak istıyoruz.ben yalnızım butun gün evde.bebeğim olsa onunla oylalanır onunla oynardım
yani ama ihmal etme ouda ye. ben şimdi enver beye randevu alıcam çok iyi diolar bakalımşu an aktif olarak çalışmıyorum özel ders falan işte.bal tarcın da arada yiyorum sebepsiz hamile kalmak cok tuhaf yalnız ıkı adetımden sonra karnımda agrılar hissedıyorum belkı de ıncır kuru baldan falandır
kimse girmiyor ki (arkadslar burada kımse sohbet etmıyor neden acaba dıger forumalr bu şekılde değil kayram nerelerdesin canım
canım istanbulda çoook iyi bir doktor görüştüm ama muayenesine 170 ytl istediler çok fazla geldi ama çoook iyi bir doktor...enver bey kım kı canım nerde bu beyefendı
canımsadece muayene bu ama her gititğimde çok tutar polikitikover var bende170 çok değil bebek olacaksa.ben oylesıne hastaneye gıttım bır dunya para odedım testler tahlıller falan
inşallah cnaım bakalım yaaa hepimiz için herşeyin hayırlısıııinşallah bır faydasını gorursun