- 16 Eylül 2009
- 1.143
- 9
- 156
- 36
günaydın kıslarrr
günaydın fıstık h.geldinopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kıslarrr
hoşbuldum caımopuyorumnanaktangünaydın fıstık h.geldinopuyorumnanaktan
merhaba canım. hoş geldin valla bilmiyorum. inş müjdeli haber gelir artık birisinden .merhaba kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir bugünlerde artık müjdeli bi haber vericek varmı hadi bakalım hayırlısı
merhaba canım. hoş geldin valla bilmiyorum. inş müjdeli haber gelir artık birisinden .
bu arada sümeyrat artık bi cvp ver bize hee.. klavyenin tuşlarımı çalışmıyo ssenmi yazmayı bilmiyon anlamış değilim hep burdasın ama ses seda yok sendenn.. taştan ses çıkıyo senden çıkmıyoo. valla
iyiymm canım sağol sen nasılsın canım.. bu arada pazartesi günü böğürtlen köküne başladım dünde farlutal ilacım bitti bakalım adet gününü sabırsızlıkla bekliyomm..evincim sen iyisin dimi canım benim
iyiymm canım sağol sen nasılsın canım.. bu arada pazartesi günü böğürtlen köküne başladım dünde farlutal ilacım bitti bakalım adet gününü sabırsızlıkla bekliyomm..
iyiymm canım sağol sen nasılsın canım.. bu arada pazartesi günü böğürtlen köküne başladım dünde farlutal ilacım bitti bakalım adet gününü sabırsızlıkla bekliyomm..
sağol caanım herkese şifa olsun.şifa olsun canım inşallah faydasını görürsün
bence çok saçma gün verip duruyolar aciliyeti olan bişeye gün veriyolar ya devlet hastanelerinde gıcık oluyomm devlet hashanelerinn bu huyu çok kötü yaa.. ee tabi özellde oluncada tavuk yolar gibi para yoluyolar o ayrı.. hadi bakalım hayırlısı canım inş senin kide hallolur.ben iyi sayılırım dün dahiliye dr una tsh testimi gösterdim önümüzdeki çarşambaya usg ye yolladı ve elle muayenede eline nödül geldi gibi yani öyle söyledi offf hep bekliyorum gün verdikçe veriyolar şimdide nodül çıktı bakalım hayırlısı inşallah seninkide düzene girer canım akannehir
merak etme kaçmadı kız bak gene burdaa geldii. o bizi görüntüsüyle yanlız bırakmıyo... ama gerçekten bi derdi varsada anlatsada oda kurtulsa bizde ona yardımcı olsakbu arada sumeyrat kaçtı ?????niyekiii????????:uhm:
sağol caanım herkese şifa olsun.
bence çok saçma gün verip duruyolar aciliyeti olan bişeye gün veriyolar ya devlet hastanelerinde gıcık oluyomm devlet hashanelerinn bu huyu çok kötü yaa.. ee tabi özellde oluncada tavuk yolar gibi para yoluyolar o ayrı.. hadi bakalım hayırlısı canım inş senin kide hallolur.
merak etme kaçmadı kız bak gene burdaa geldii. o bizi görüntüsüyle yanlız bırakmıyo... ama gerçekten bi derdi varsada anlatsada oda kurtulsa bizde ona yardımcı olsak
kıslar ben geldim ne kaynatıyorsunuz bakalım
kuzucum hoşgeldin nasılsın sancıların varmı hala
sorma ya bide o çıktı geçen gün yiğenimin gözüne 2 tane damla 1 tanede şurup aldım. 14 milyon verdim e ya bunu veremeyenler yaa parası olsa milletin zaten devlet hastahanesine gelmezz yemin ediyorum illallah ettirdilerr.klava:Çok üzgünüm çoookevet gerçekten öyle bide şimdi haberiniz vardır hastahaneye gidince dr ilaç yazıyo bizde eczaneden alıyoruzya bide 8 milyon muayene parası veriyoruz eczanede eğer ilaç almazsan bidahikine ekliyorlar nefret ettiriyolar yaa benim yıllarca maaşımdan kestiler eşimin her ay maaşından 650 milyon kesiyorlar e bide bizden muayene parası alıyolar hadi biz verdik ya durumu olmayanlar dr a devlet hastahanelerine gidemeyeceklermi hasta olmak yasak artık durumun yoksa bide ilaç yüzdelerini ödüyosun güzelim memleketim elden gidiyo lmaz:
iyi bakalımm hadi hayırlısı abla inş. yerleşme ağrısıdda bi hamiş haberi alırızz. buna gerçekten çok ihtiyacımız c,var.:ecrin_bebek:evet canım ya var bugün daha da belirgin ama akıntım yok o gün sadece çok az pembeye dönük akıntım gelmişti şimdi yok karın ağrılarım var ama
sorma ya bide o çıktı geçen gün yiğenimin gözüne 2 tane damla 1 tanede şurup aldım. 14 milyon verdim e ya bunu veremeyenler yaa parası olsa milletin zaten devlet hastahanesine gelmezz yemin ediyorum illallah ettirdilerr.klava:Çok üzgünüm çoook